Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מה אתם חושבים על הקונספירציה של פול מקרטני?

יש לזה הרבה "הוכחות" כביכול, וגם עשו על זה אחלה סרט.

אבל זה חארטה רצינית. קוטנר גם עשה תוכנית שלמה ברדיו שבה הוא מפריך הוכחה אחר הוכחה.

פורסם ב

להיפך ממשלות מסתירות את זה רק בשביל שבני האדם ימשיכו להילחם אחד בשני ולעשות מלחמות דת מטופשות, בי לא שיחקו, אתה יכול להסביר איך אריכאולוגים מצאו פסלים בצורות של כלי טיס ומעבורות חלל מתקופת השומרים? מה פשר המנרות חשמל שמצאו בפירמידות?

הנה כתבות על הדי אן איי : https://www.ancient-code.com/scientists-have-found-an-alien-code-in-our-dna-ancient-engineers/

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2994187/Mystery-alien-genes-Scientists-discover-DNA-NOT-ancestors-say-change-think-evolution.html

הכל עבודה של הממשלה כדי להעסיק אנשים כמוך בזה. לא רואה פיתרון אחר.

פורסם ב

שמעו, אני לא יודע אם יש או אין חייזרים. ובאיזה רמה ובאיזה מגע באנו איתם אם בכלל ומי יודע מה. אין לי מושג, כמעט כל האופציות אפשריות מבחינתי.

מה שכן, כל הקשור למה יקרה אם ממשלת ארהב תודיע על זה + הוכחות חותכות?

יהיה בלאגן גדול בעולם. בוודאות. לא יודע מה ההיקף, אבל להגיד שאין סיבה להסתיר את זה.. הזייה...

פורסם ב

שמעו, אני לא יודע אם יש או אין חייזרים. ובאיזה רמה ובאיזה מגע באנו איתם אם בכלל ומי יודע מה. אין לי מושג, כמעט כל האופציות אפשריות מבחינתי.

יהיה בלאגן גדול בעולם. בוודאות. לא יודע מה ההיקף, אבל להגיד שאין סיבה להסתיר את זה.. הזייה...

מתוך עשרות הפרקים ההזויים של חייזרים מן העבר היו בהחלט כמה פרקים שתפסו אותי וגרמו לי להעלות שאלות הזויות לחלוטין

https://en.wikipedia.org/wiki/Pumapunku

Pumapunku-9.jpg7_14_7_hw_flickr_88707871@N05_AxumBroken

intricate-carvings-puma-punku.jpg

משהו יודע, איך היה אפשרי ליצור מבנים מדויקים כ"כ לפני 3000 שנה בפומה פונקו? חיתוך בסלע, מדויק כ"כ שאנחנו מצליחים לבצע היום רק בעזרת לייזר?

ועוד משהו בצ'ילה -

מבנים דמויי אדם (או ישות) באיי הפסחא -

6691281879_d67effd43f_b-640x427.jpg

easterisland1200x800.jpg

תעלומות נוספות הן אופן יצירתם של פסלי המואי הענקיים שמשקלם עשרות טונות, אופן הובלתם למרחק של קילומטרים רבים מהאתר המרכזי שבו נחצבו, ואופן הצבתם על הבמות המיוחדות המכונות "אהו". לצד זאת החוקרים תהו איך לאחר שתושבי המקום העמידו את הפסלים במקומם הם הצליחו להציב על ראשי הפסלים גוש אבן גדול נוסף שאף הוא שוקל מספר טונות. הדבר מפתיע במיוחד לאור העובדה שהטכנולוגיה שעמדה לרשות התושבים הייתה פרימיטיבית ביותר, ולא היו להם כלי עבודה ממתכת.

פורסם ב

יש סברה שהיצור הזה (שיכול לשרוד 120 מעלות חום ו מינוס 200 מעלות קור) בגלל התנאים שהוא מצליח לשרוד שכ"כ לא מתאימים לכדוה"א הגיע בעצם על גבי אסטרואיד באחת ההתנגשויות או בעזרת ישויות נוספות מהחלל החיצון.

אם ייצור שהתפתח על כדור הארץ לא צריך להתפתח כדי לשרוד 120 מעלות אז הרי שלפי חוקי הברירה הטבעית, כשיש צורך הישרדותי, פריטים שיצליחו להתפתח ולהתרבות יעשו זאת ואלו שלא, ימותו.

השאלה איפה יכול יצור כזה להיווצר בחלל החיצון כדי שיוכל להגיע ככה. ריק זה בעיקר עניין של לחץ, מה עם גזים כאלה ואחרים שקיימים בכוכבים לכת אחרים בריכוז שלא מאפשר חיים?

פורסם ב

מתוך עשרות הפרקים ההזויים של חייזרים מן העבר היו בהחלט כמה פרקים שתפסו אותי וגרמו לי להעלות שאלות הזויות לחלוטין

משהו יודע, איך היה אפשרי ליצור מבנים מדויקים כ"כ לפני 3000 שנה בפומה פונקו? חיתוך בסלע, מדויק כ"כ שאנחנו מצליחים לבצע היום רק בעזרת לייזר?

ועוד משהו בצ'ילה -

easterisland1200x800.jpg

תעלומות נוספות הן אופן יצירתם של פסלי המואי הענקיים שמשקלם עשרות טונות, אופן הובלתם למרחק של קילומטרים רבים מהאתר המרכזי שבו נחצבו, ואופן הצבתם על הבמות המיוחדות המכונות "אהו". לצד זאת החוקרים תהו איך לאחר שתושבי המקום העמידו את הפסלים במקומם הם הצליחו להציב על ראשי הפסלים גוש אבן גדול נוסף שאף הוא שוקל מספר טונות. הדבר מפתיע במיוחד לאור העובדה שהטכנולוגיה שעמדה לרשות התושבים הייתה פרימיטיבית ביותר, ולא היו להם כלי עבודה ממתכת.

האמת שזה נושא סופר מעניין, גם גבקליטפה מעניין בהקשר הזה, מדובר בבנייה מרשימה שמתוארכת עוד טרם המהפכה החקלאית.

פורסם ב

חובבי קונספירציות שנופלים ברשת של הממשל..

אבל אני מסביר לך שאין שום אינטרס לממשל לחשוף את האמת......... מציע לך לחזור לבסיס ולקרוא את התנך.

פורסם ב

לגבי המואי והפסלים עם הגוף באדמה תקראו את הערך בויקיפדיה.

להפך ג׳ק , זה שיש המשך מתחת לאדמה תומך במה שכתוב בויקיפדיה, שהם כביכול ״החליקו״ אותם למטה מההר ועשו בור כדי שהפסל יעמוד.

פורסם ב

ועוד משהו בצ'ילה -

easterisland1200x800.jpg

התמונה השניה היא של מונוליט בן 2000 שנה באקסום שאגב יודעים בדיוק מי ואיך בנו אותו, בטכנולוגיות הפרימיטיביות של אז.

כשאתה שליט שבונה מונומנטים כאלה יש לך למעשה כוח אדם בלתי מוגבל וזה, בשילוב עם טכנולוגיה בסיסית של חבלים, עצים, אדמה וכו' מספיק בשביל לבנות ולהעמיד דברים כאלה. יש מספיק מבנים מרשימים עתיקים שיודעים בדיוק מתי ואיך בנו אותם, למשל פטרה, לליבלה, אנגקור ואט ואני בטוח שיש עוד.

פורסם ב

אבל אני מסביר לך שאין שום אינטרס לממשל לחשוף את האמת......... מציע לך לחזור לבסיס ולקרוא את התנך.

מה זה התנ"ך אם לא ניסיון של הממשל לנסות ולגרום לאזרחים לבצע חוקים, ככה כבר אלפי שנים... ברור עכשיו שאנשים מפסיקים להאמין שהממשל ינסה לבנות דברים אחרים כי הוא לא רוצה שיתנגדו לו.

כל הדתות בעולם הם תוצר של ממשל עולמי שמנסה לגרום לאנשים לציית לו בעזרת כל מיני אויבים חיצוניים שהוא עצמו יוצר...

ההוכחות לזה בכל מקום.

פורסם ב

התמונה השניה היא של מונוליט בן 2000 שנה באקסום שאגב יודעים בדיוק מי ואיך בנו אותו, בטכנולוגיות הפרימיטיביות של אז.

כשאתה שליט שבונה מונומנטים כאלה יש לך למעשה כוח אדם בלתי מוגבל וזה, בשילוב עם טכנולוגיה בסיסית של חבלים, עצים, אדמה וכו' מספיק בשביל לבנות ולהעמיד דברים כאלה. יש מספיק מבנים מרשימים עתיקים שיודעים בדיוק מתי ואיך בנו אותם, למשל פטרה, לליבלה, אנגקור ואט ואני בטוח שיש עוד.

לא לא אחי זה אי טי והנוסע השמיני בנו את הכל, ואז הם שכבו וככה נוצר האדם. תתעורר כבר!

פורסם ב

לא לא אחי זה אי טי והנוסע השמיני בנו את הכל, ואז הם שכבו וככה נוצר האדם. תתעורר כבר!

אתה צוחק, אבל זאת הדרך הרבה פעמים לאט לאט להרגיל אותך לאמת בהדרגה... אם היו אומרים לך את זה בלי הכנה לא היית מסוגל לתפוס את זה.

למה סאות פארק שמו חייזר בכל פרק בהתחלה...

ולמה הם הפסיקו ועכשיו שמים רק מדי פעם...

זה ברור לגמרי אם אתה רק מנסה להסתכל על ההוכחות בראש פתוח.

פורסם ב

איזה בלאגן כמו מלחמות דת, פיגועים בבירות אירופה וכאלו?
פורסם ב

"411 הנעלמים" תקופה ארוכה שאנשים פשוט נעלמים בשמורות טבע בארה"ב ללא הסבר הגיוני (לא קשור לחייזרים, אולי כן מי יודע) מדטבר בתופעה מטרידה מאוד .

קישור לסרט דקומנטרי מצויין בנושא: https://fmovies.is/film/missing-411.52lyv/zqx41m.

החוקר דייויד פוליידס הוא יוצר הסרט, פוליידס גם חוקר את תופעת הביגפוט בארה"ב.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Paulides

פורסם ב

למה כמעט כל סיפורי החייזרים מגיעים מארהב? יש להם עניין מיוחד בארהב או שפשוט בארהב גרים רוב המטורללים שרואים הזיות כאלה ואחרות?

פורסם ב

מגניב, למרות שמה שמסקרן אותי זה הסרט של צ'אפלין והוידיאו משנות ה30' ואלי קצת הטבעת-שעון מלפני 400 שנה.

פורסם ב

מה אתם חושבים על הקונספירציה של פול מקרטני?

אגב מדובר על שנת 64' ונניח שהוא מת והחליפו אותו, הוא נהיה מוזיקאי הרבה יותר טוב ומוכשר כשרוב הלהיטים שלו מתוך האלבומים של הביטלס היו אחרי.

פורסם ב

ועוד משהו בצ'ילה -

easterisland1200x800.jpg

טוני אין לי כוח לכתוב עוד פעם אז אני אעשה קופי פסט.

לא יודע למה נוטים לזלזל בעולם העתיק ולחשוב שהם היו אנשים פחות אינטליגנטים מאיתנו. אני חושב שפעם הייתה טכנולוגיה וידע גם אם לא במובנים של היום שאנחנו לעולם לא נצליח להבין אותו, הרי כבר ידעו בעת העתיקה שהעולם הוא עגול והיה להם ידע אסטרונומי מטורף שלא קשור לחייזרים אלא כי הם לא בדיוק יכלו להתמצא עם ג'י פי אס. הרבה מאוד מהידע האנושי של התקופה נעלם בשרפת הספרייה של אלכסנדריה והשאר בתקופת ימי הביניים כך שכנראה לעולם לא נדע מה באמת ידעו באותה תקופה.

פורסם ב

בעמוד הבא.