Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ויייייייייייייי

בסוף לא 3 ספיישלים, אלא 4!

4 ספיישלים בשנה אחת, גאון.

פורסם ב

תהיה עונה שלישית לאל צ'אפו נכון?

כן

פורסם ב

יש לי טלווזיה LG ויש שם נטפליקס

אפשר הדרכה על זה?

אין יותר מדי מה להסביר. צריך להירשם, מקבלים חודש ניסיון חינם. מעבר לזה, יש עלות חודשית של בין 20 ל-40 ש"ח לדעתי (בהתאם לכמות המסכים בו זמנית שאתה רוצה לראות בהם). ברגע שאתה בפנים, זה כמו VOD ענקי של מלא תכנים מסודרים לפי קטגוריות. תהנה :-)

פורסם ב

יש סרטים תלת מימד? משהו? איפה אני משיג?

אין תלת מימד, בדקתי עכשיו ובאתר של נטפליקס רשום שהם כבר לא מציעים את זה מכל מיני סיבות.

פורסם ב

תלת מימד זה מיושן, החליטו כבר מזמן לזנוח את זה וגם היום כבר בקושי מוכרים מסכי תלת מימד.

מאמין שזו הסיבה שכבר אין תכנים בתלת מימד בנטפליקס.

פורסם ב

תלת מימד זה מיושן, החליטו כבר מזמן לזנוח את זה וגם היום כבר בקושי מוכרים מסכי תלת מימד.

מאמין שזו הסיבה שכבר אין תכנים בתלת מימד בנטפליקס.

האמת שזה אחד לאחד מה שרשום באתר שלהם.

פורסם ב

תלת מימד יחזור להיות פופולרי, ואולי אפילו יהיה סטנדרטי, תוך כמה שנים ש-8k כבר יכנס חזק לשוק המסכים. זה פשוט יהיה בלי משקפיים.

פורסם ב

תלת מימד זה כשלון עצום

אבל קניתי טלווזיה לפני שנה ומשהו ב8 אלף שקל עם תלת מימד ו4 קי אז אני לא אנצל? תאמת רק אתמול פעם ראשונה השתמשתי, לא כמו בקלונוע, אבל היה סבבה

יש מקומות בכסף שנותנים שירות של סרטי תלת מימד אחרים או שאני צריך נושא אחר?

פורסם ב

מישהו יודע להסביר למה העונה החדשה של ויקינגים ושל מיסטר רובוט לא בנטפליקס?

מיסטר רובוט בכלל לא בנטפליקס ישראל, הזייה..מקווה שיכניסו בקרוב
פורסם ב

מיסטר רובוט בכלל לא בנטפליקס ישראל, הזייה..מקווה שיכניסו בקרוב

הסדרה גם לא בנטפליקס USA. היא שייכת לרשת USA network ואין סיכום לגביה עדיין בשונה מחליפות לדוגמה.

פורסם ב

תלת מימד זה כשלון עצום

אבל קניתי טלווזיה לפני שנה ומשהו ב8 אלף שקל עם תלת מימד ו4 קי אז אני לא אנצל? תאמת רק אתמול פעם ראשונה השתמשתי, לא כמו בקלונוע, אבל היה סבבה

אאלט אז לאמזון יש סרטי 3D בשירות שלהם.
פורסם ב

תלת מימד זה כשלון עצום

אני זוכר שבקודי הייתה איזו הרחבה של סרטי תלת מימד אבל בטח היא מתה כמו רוב ההרחבות הטובות.

מלבד טורנטים אני בספק אם תמצא במקום אחר.

פורסם ב

בונ'אה דייב משחרר עוד 2 ספיישלים ב31.12 ואתם מדברים לי על אחד הדברים הגרועים בתולדות הקולנוע - התלת מימד של החנונים.

פורסם ב

אתמול קניתי יוזר לנטפליקס אחרי שהתעצבנתי על הקודי ושות' באמצע אל פאצ'ו.

דקה לרכוש, שנייה להתחבר ומיליון תכנים איכותיים. באמת שלא שחידשתי לעצמי משהו (פשוט התקמצנתי עד היום) אבל חובה בכל בית בקיצור.

טוני,

תעזור באיזה דוקו סמים\סיפור אמיתי\ שישאיר אותנו פעורי פה באמצע השאכטה. תן איזה המלצה (כל אלה שהמלצת עד כה -ראיתי)

פורסם ב

דקה לרכוש, שנייה להתחבר ומיליון תכנים איכותיים. באמת שלא שחידשתי לעצמי משהו (פשוט התקמצנתי עד היום) אבל חובה בכל בית בקיצור.

טוני,

תעזור באיזה דוקו סמים\סיפור אמיתי\ שישאיר אותנו פעורי פה באמצע השאכטה. תן איזה המלצה (כל אלה שהמלצת עד כה -ראיתי)

שינה את חיי.

פורסם ב

טוני,

כנ"ל, אין תחליף לנוחות.

בדיוק יצא השבוע סדרת דוקו על סמים של נטפליקס (מזכיר קצת את סמים בע"מ הנהדרת של נשיונל גאוגרפיק), בנתיים סבבה לגמרי.

קוראים לסדרה "סמים"

פורסם ב

טוני,

פריווי - קראק במערכת

ארץ הקרטל

פורסם ב

פריווי - קראק במערכת

ארץ הקרטל

הראשון שראיתי בנטפליקס.

כנ"ל, אין תחליף לנוחות.

בדיוק יצא השבוע סדרת דוקו על סמים של נטפליקס (מזכיר קצת את סמים בע"מ הנהדרת של נשיונל גאוגרפיק), בנתיים סבבה לגמרי.

קוראים לסדרה "סמים"

בדיוק הוספתי למועדפים.

וגם את מצוד..אבל מצוד נראה לי חלבי מדי.

פורסם ב

מצוד אחלה סדרה. לא דוקומנטרי.

יש סרט שהתחלתי לראות אתמול והוא פשוט הזוי.

קוראים לסרט - A Gray State - פשוט סיפור הזוי לחלוטין (דוקומנטרי כמובן).