g0lan פורסם ב 23 באפריל, 2018 פורסם ב 23 באפריל, 2018 לא מבין מה התלהבתם מהסדרה המייגעת הזו, נשבע לכם שניסיתי. יש כ"כ הרבה סדרות וסרטים הקשורים לשוד בנק שלא רואים את היצירה הזאת, שאחרי שרואים אותם קשה להתלהב מפחות. כמו..?
טוני פורסם ב 23 באפריל, 2018 Author פורסם ב 23 באפריל, 2018 כמו..? האיש שבפנים Bandits היט הג'וב הבריטי טייקרס סדרות - The Nine וזה רק מה שעלה לי כרגע בראש, יותר מאוחר ארשום סדרות ועוד סרטים
turgi פורסם ב 23 באפריל, 2018 פורסם ב 23 באפריל, 2018 אני גם ראיתי הרבה השוואות לאיש שבפנים. על זה כל הטררם?
טוני פורסם ב 24 באפריל, 2018 Author פורסם ב 24 באפריל, 2018 אני גם ראיתי הרבה השוואות לאיש שבפנים. על זה כל הטררם? השוואה? אני חושב שהאיש שבפנים כמה וכמה רמות מעל הסדרה הזו. האיש שבפנים היה משהו מאוד מקורי בזמנו (עברו יותר מ12 שנה מאז שהסרט יצא) וההפתעה הייתה גמורה בסוף הסרט.
almog23 פורסם ב 24 באפריל, 2018 פורסם ב 24 באפריל, 2018 אטלנטה או כנופיית בירמינגהאם? לא צפיתי באטלנטה אבל יכול להגיד בפה מלא שכנופיית בירמניגהאם שווה ניסיון .
Silvio פורסם ב 24 באפריל, 2018 פורסם ב 24 באפריל, 2018 רק תפסיקו להגיד כנופיות בירמניגהאם, פיקי בליינדרס 4
פנחס שוף פורסם ב 27 באפריל, 2018 פורסם ב 27 באפריל, 2018 מה הסיכוי שיש משהו מעניין על צפון קוריאה בנטפליקס?
Afrojack פורסם ב 27 באפריל, 2018 פורסם ב 27 באפריל, 2018 מה הסיכוי שיש משהו מעניין על צפון קוריאה בנטפליקס? נראה שהסרט "גשם של פלדה" קשור לזה (לא ראיתי)
Mike פורסם ב 27 באפריל, 2018 פורסם ב 27 באפריל, 2018 האפי מישהו? נחמד מאוד בדוק? שקלתי להתחיל לראות, זה אמור להיות או ממש מטומטם על גבול המביך, או אחלה סדרה לסטלה..אם אמרת ניתן לזה צ'אנס
Wade פורסם ב 28 באפריל, 2018 פורסם ב 28 באפריל, 2018 וואלה לא יודע אחי. באמת. אכלתי סרט רציני על זה בהתחלה אבל זה עשוי כל כך טוב שזה ריתק אותי. לא עכשיו טירוף וחייב לראות עוד פרק, אבל כיף לראות.
סלבה פורסם ב 28 באפריל, 2018 פורסם ב 28 באפריל, 2018 מה הקטע בטרויה שדוחפים בכוח כל מיני אג'נדות מגדריות? אילו שחורים היו ביוון? מה קשור זאוס ואכילס שחורים? מה זה הקשקוש הזה שהלנה הבריחה את עצמה לטרויה על רקע פמיניסטי?
nirnir20 פורסם ב 28 באפריל, 2018 פורסם ב 28 באפריל, 2018 ראיתי שהמליצו פה על wild wild land , אני באמצע הפרק השני, זה מתישהו נהיה מעניין או שזה רק היפים ערומים ?
הנה זה מגיע פורסם ב 29 באפריל, 2018 פורסם ב 29 באפריל, 2018 מישהו יכול לאמלק מה הלך פה עד כה בבקשה? משתמש חדש, ראיתי מראה שחורה ועף לי הסכך. קיבלתי המלצה על בית הנייר? איך הוא? עוד המלצות לסדרות טובות?
antonio_margheriti2 פורסם ב 29 באפריל, 2018 פורסם ב 29 באפריל, 2018 בטח, הנה 2: מומחה לכלום, החבר'ה מפארק הקרוונים (קורעת, קאלט, ראיתי 12 עונות ברצף, גם את הספיישלים באירופה וארצות הברית)
לא לגרור מי גורר פורסם ב 29 באפריל, 2018 פורסם ב 29 באפריל, 2018 האיש שבפנים Bandits היט הג'וב הבריטי טייקרס סדרות - The Nine וזה רק מה שעלה לי כרגע בראש, יותר מאוחר ארשום סדרות ועוד סרטים חלק מהעובדה שהם לא שודדים בנק אלה את המטבעה שמשנה את הסדר חשיבה של כל השוד הזה הופך את זה למעניין, סדרה מעולה עם הרבה מחשבה לדעתי
g0lan פורסם ב 29 באפריל, 2018 פורסם ב 29 באפריל, 2018 לגבי בית הנייר (ספויילרים בהמשך למי שלא סיים את 2 העונות הראשונות): לא כ"כ ברור לי איך הם ימשכו את הסדרה לעוד עונה אחת לפחות. קראתי איפשהו שזה כנראה יהיה עוד שוד בהנהגת הפרופסור ולא בטוח אם שאר השחקנים יהיו חלק ממנו, אבל זה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שכ"א מהם סיים עם סכום אסטרונומי של כסף ולאף אחד מהם אין סיבה להיכנס לזה שוב. הרי השוד מבחינת הפרופסור היה הומאג' לאבא שלו, אין לו שום סיבה להיכנס לעוד בלגאן בסגנון.
Mike פורסם ב 29 באפריל, 2018 פורסם ב 29 באפריל, 2018 וואלה לא יודע אחי. באמת. אכלתי סרט רציני על זה בהתחלה אבל זה עשוי כל כך טוב שזה ריתק אותי. לא עכשיו טירוף וחייב לראות עוד פרק, אבל כיף לראות. שמע, סדרה נהדרת. באמת.
daniel616 פורסם ב 1 במאי, 2018 פורסם ב 1 במאי, 2018 ראיתי שהמליצו פה על wild wild land , אני באמצע הפרק השני, זה מתישהו נהיה מעניין או שזה רק היפים ערומים ? תמשיך לראות.
Mike פורסם ב 1 במאי, 2018 פורסם ב 1 במאי, 2018 טוב, סיימתי האפי. סדרה קריפית והזויה בקטע הכי טוב שיש, כשחשבתי שאני לא אופתע יותר מכלום בסדרה הזו, בום ההפתעה מגיע. מלוני חתיכת שחקן. אישרו להם עונה שנייה, יאללה שיגיע
Omer פורסם ב 6 במאי, 2018 פורסם ב 6 במאי, 2018 סיימתי בית הנייר. חלק ב' נכנס לרשימת העונות הכי טובות של סדרת טלוויזיה אי פעם לטעמי. לגבי ההשוואות, אני חושב שיש הבדלים מסדרות פשע קלאסיות, בעיקר ככל שהעלילה מתקדמת. לסרטים בטח שלא יכולים לספר סיפור באותו אופן, בטח לא עם כמות כזאת של טוויסטים, סיפורי רקע והתפתחות דמויות (או אולי יותר נכון קווי העלילה שלהן).
טוני פורסם ב 6 במאי, 2018 Author פורסם ב 6 במאי, 2018 סיימתי בית הנייר. חלק ב' נכנס לרשימת העונות הכי טובות של סדרת טלוויזיה אי פעם לטעמי. לגבי ההשוואות, אני חושב שיש הבדלים מסדרות פשע קלאסיות, בעיקר ככל שהעלילה מתקדמת. לסרטים בטח שלא יכולים לספר סיפור באותו אופן, בטח לא עם כמות כזאת של טוויסטים, סיפורי רקע והתפתחות דמויות (או אולי יותר נכון קווי העלילה שלהן). יאללה ימאוסים ניצחתם, אני אראה גם את חלק ב'.
Recommended Posts