Jump to content

מכבי בליגה הישראלית | עונת 2017/18

Recommended Posts

פורסם ב

ירושלים מפסידים לאימפרית בודצנוסט (אין באמת מושג איך כותבים את זה) 86 81

פורסם ב

ירושלים מפסידים לאימפרית בודצנוסט (אין באמת מושג איך כותבים את זה) 86 81

בודצ'נוסט קבוצה מרגשת מהאדריאטית וכמובן מתקופת השושלת
פורסם ב

ירושלים קבוצה איומה, באמת.

משהו מקולקל שם העונה מהיסוד, מזכיר אותנו שנה שעברה..בודו במשחק נורא ועוד בלי הכוכב שלה זיינה את ירושלים.

יהיה מצחיק העונה

פורסם ב

מבחינת איכות הסגל ירושלים לא כאלה גרועים. קבוצתית הם כן. ועדיין יש דינאמיקה של עונה. אין לדעת מתי הם יתחברו ואיך העונה שלהם תראה.

פורסם ב

ירושלים קבוצה איומה, באמת.

משהו מקולקל שם העונה מהיסוד, מזכיר אותנו שנה שעברה..בודו במשחק נורא ועוד בלי הכוכב שלה זיינה את ירושלים.

יהיה מצחיק העונה

הם בלי קינסי מתחילת העונה ואתמול גם ללא הוואל. אולי פחות ילך להם באירופה (למרות שגם פה לא הייתי סוגר את הסיפור. רצף ניצחונות + יכולים לצרף עוד זר והרבה יכול להשתנות)

בליגה אחרי שקינסי יחזור עם שני הגארדים הזרים האחרים שהוואל מאפשר כשהוא בחמישיה עם אליהו אי אפשר להגיד שיהיה מצחיק, בעיקר אחרי שלוש השנים שעברנו.

פורסם ב

איזה כיף שיש צרות אצל השרמוטות האלה:

ג'רלס ודייסון פנו לבכיר בהנהלה: "לא נגיע לכלום עם קציקאריס"

הרוחות בהפועל ירושלים סוערות בעקבות ההפסד לבודוצ'נוסט. דייסון וג'רלס כברו דיברו בימים האחרונים עם בכיר בהנהלת הקבוצה וביקרו את המאמן. אווירה קשה בחדר ההלבשה: "יש שחקנים שפשוט לא יכולים לראות אחד את השני"

פורסם ב

הם בלי קינסי מתחילת העונה ואתמול גם ללא הוואל. אולי פחות ילך להם באירופה (למרות שגם פה לא הייתי סוגר את הסיפור. רצף ניצחונות + יכולים לצרף עוד זר והרבה יכול להשתנות)

בליגה אחרי שקינסי יחזור עם שני הגארדים הזרים האחרים שהוואל מאפשר כשהוא בחמישיה עם אליהו אי אפשר להגיד שיהיה מצחיק, בעיקר אחרי שלוש השנים שעברנו.

שמחה לאיד חלק מהספורט,

ברור שאם הם מנצחים ואנחנו מפסידים זה לא משמח אותי רק כשאנחנו מנצחים יש בשבילי שמחה חאיד

פורסם ב

שמחה לאיד חלק מהספורט,

ברור שאם הם מנצחים ואנחנו מפסידים זה לא משמח אותי רק כשאנחנו מנצחים יש בשבילי שמחה חאיד

איפה טענתי אחרת? מרוצה כשהם מפסידים פשוט נראה לי מוקדם להגיד ש"יהיה מצחיק העונה"
פורסם ב

איפה טענתי אחרת? מרוצה כשהם מפסידים פשוט נראה לי מוקדם להגיד ש"יהיה מצחיק העונה"

אולי.

אבל לדעתי למרות התקדמות גדולה בעונות האחרונות, העונה הם לקחו צעד אחורה.

לעומת מכבי שנראה מחזירה לעצמה את כח ההרתעה (שוב, נכון שמוקדם מדי, תחילת עונה ובלה בלה בלה..אבל כפי שזה נראה עכשיו, מאזן הכוחות השתנה שוב לטובת מכבו בצורה די ברורה)

ורביד - בדיוק מה שהתכוונתי.

יש להם אחלה סגל, אבל משהו בביחד שם לא מסתדר ורקוב מהיסוד

פורסם ב

הפועל ירושלים הלכו עם המאמן וחתכו את ג'רלס

החלטה אמיצה מאוד לשחרר את השחקן הכי טוב שלך

פורסם ב

ג׳רלס שוחרר מירושלים

למדו מהטעות שלנו מלפני שנה עם ווימס-אדלשטיין.

פורסם ב

ואגב, טייריס רייס חופשי ומכיר את הליגה הישראלית ואת מכבי, רק אומר

פורסם ב

אני רוצה לומר החלטה טיפשית מאוד של ירושלים כי בשלב הזה של העונה יהיה להם מאוד קשה למצוא מחליף, אבל אני מניח שהם לא טיפשים וכבר יש להם מישהו סגור

פורסם ב

ואגב, טייריס רייס חופשי ומכיר את הליגה הישראלית ואת מכבי, רק אומר

יאבאלה. הוא לא תחת חוזה?
פורסם ב

חופשי מנטלית.

ברצלונה תשמח לשחרר אותו תמורת סכום לא בשמיים

פורסם ב

זה רק מראה את האפסיות של המאמן שלהם, שלא יודע להסתדר עם השחקן הכי טוב שלהם לפני שנה

פורסם ב

חופשי מנטלית.

ברצלונה תשמח לשחרר אותו תמורת סכום לא בשמיים

מה זה תשמח לשחרר אותו? יש לו חוזה של 2 מיליון דולר בעונה שהוא לא מוכן לוותר עליו (ובצדק), אז כדי שהוא יעזוב הם יצטרכו להשלים לו את השכר או לפחות חלק ממנו.

פורסם ב

אתם חיים בסרט שרייס יבוא לשם

הוא סיכם במכבי על מיליון דולר לעונה וזה נפל כי בארסה לא הסכימו להשלים לו את השכר (בצדק), והיתה לו הצעה מפילזן של 1.5 מיליון שהוא דחה. בארסה לא ישלימו לו שקל. כדי לשחק בירושלים הוא יצטרך להתפשר על מעל מיליון דולר לשנה.

טייריס רייס שחקן טופ יורוליג. אין לו מה לחפש בירושלים.

ג'ורדן פארמר לעומת זאת, זה כבר סיפור אחר...

פורסם ב

בנוסף לבעיות השכר הפוטנציאליות, במידה ורייס יחליף את ג׳רלס ם יהפכו חקבוצת הגנה גרועה לכזאת שלא שומרת על קונוס

פורסם ב

החלטה גרועה של ירושלים, נשארו בלי השחקן הכי טוב שלהם שמתעלה במאני טיים והשאירו מאמן חלשלוש.