Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שנה שעברה הזכיה הרגישה לי קצת מוזרה כי אני לא מבין גדול בכדורסל אבל המשחקים משום מה הרגישו לי ברמה מאוד מאוד נמוכה. המשחקים נראו כמו משחקים של ילדים.

באליפות הזו המשחקים נראו לי רמה סופר-גבוהה. פיזיים,מהירים בטירוף,לא רחוקים ממשחקי יורוליג.

ממש שאפו, נראה שיש כאן דור ממש נדיר של שחקנים.

פורסם ב

דני כוכב ענק שבטח לא נהנה ממנו יותר מדי, מקווה שיתן עונה טובה ויעזור לנו בליגה.

אני התחברתי הרבה יותר לנבחרת של שנה שעברה בראשות יובל, הנוכחית אגב לדעתי הרבה יותר מוכשרת.

פורסם ב

מכבי הורסת את השחקן הישראלי

פורסם ב

איך אני שונא שאחרי האליפות הזאת (ושל שנה שעברה) מבלבלים את המוח שצריך לתת לשחקנים האלה להוביל קבוצות זה הדבר הכי מטופש שיש.

אין לי ספק שרובם לא מוכן לרמה אפילו של ליגת העל (גם אם היה חובה של 4 ישראלים על הפרקט)

פורסם ב

חוץ מאבדיה ומדר, שיכולים אולי להיות העונה שחקנים לגיטימיים בליגה, אף אחד ממש עוד לא יכול להוביל קבוצה.

פורסם ב

גם מדר לדעתי עדיין לא בשל להיות שחקן חמישיה בבוגרים. זה רמת אגרסיביות אחרת לגמרי.

פורסם ב

לא להוביל קבוצה גדולה

אבל מה הבעיה שהם ישחקו בקבוצות יותר קטנות

ההישראלים שיש היום בליגה וגם חלק מהזרים לא יותר טובים מהם

פורסם ב

לדעתי יש זרים טובים מאוד ברוב קבוצות הליגה (בדר״כ), זה אולי משהו נכון בכדורגל שלנו, אבל בכדורסל הזרים הרבה יותר איכותיים מהישראלים. ברוב המקרים כמובן.

פורסם ב

לא להוביל קבוצה גדולה

אבל מה הבעיה שהם ישחקו בקבוצות יותר קטנות

ההישראלים שיש היום בליגה וגם חלק מהזרים לא יותר טובים מהם

תקנו אותי אם אני טועה, מאז שהאליפות עברה למשחק 1 רוב הקבוצות מאמינות שהן יכולות לזכות ולכן לא משתפות צעירים?.
פורסם ב

היום מתחילים נבחרת הנוער בניסיון לחזור לדרג א׳, יש 4 שחקנים מהנוער שלנו רזיאל חיון, עמית אהרוני, דורי סהר, יונתן אטיאס.

• 2 weeks later...
פורסם ב

עלינו בחזה לדרג א' בתקווה שהקדטים לא יפשלו וגם ישארו בדרג א' (ואולי יותר מרק להשאר).

• 2 weeks later...
פורסם ב

עכשיו ישראל-קרואטיה בשמינית בקדטים לא כוחות מבחינת הגובה הקרואטים בלי להגזים עם לפחות 5\6 דנקים עד עכשיו