Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ספר שסיימתי ממש עכשיו (בקינדל כמובן) - סולאריס, יצירת מד"ב של הסופר הפולני סטניסלב לם.

ספר קצר, כ220 עמודים, לחובבי מדע בדיוני פילוסופי. כותר מעניין מאוד שמציע פרספקטיבה ייחודית על רעיון המפגש של בני האדם עם יישויות חייזריות. הממבו ג'מבו המדעי יכול לעצבן לפעמים, אבל בסך הכל ספר נהדר וגם מרגש. מומלץ.

עריכה: עכשיו ראיתי שיצא ב2002 סרט על פי הספר עם ג'ורג' קלוני. מגניב.

למישהו יש עוד המלצות על ספרי מדע בדיוני / פנטזיה? בינתיים התחלתי את name of the wind של פטריק רותפוס. אני כזה חנון.

• 4 weeks later...
פורסם ב

אז בשעה טובה הגיע הכיסוי המהמם שלי לקינדל!

3tmy2ydh4mut.jpg

4qojg0o0itmt.jpg

נכון כיסוי פשוט מוש? ממש כמו כריכה! חבל שלא מעור (אדם) אמיתי אבל התקציב שלי מוגבל אחרי הכל.

ומה עם הכיסויים שלכם? שתפו אותנו!

פורסם ב

בשעה טובה קיבלתי את הקינדל שקניתי בבלק פריידיי. איך מתארגנים על כותרים בלי לתת שום דבר בתמורה?

פורסם ב

פיירט ביי אח שלי

ואם זה בפורמט epub אתה הופך למובי באמצעות תוכנה שנקראת calibre ושולח

פורסם ב

מה זה קינדל? נשמע כמו צעצוע מין של חרדים

פורסם ב

פיירט ביי אח שלי

ואם זה בפורמט epub אתה הופך למובי באמצעות תוכנה שנקראת calibre ושולח

יש לי מחשב חדש שמשמש לעבודה. מכיר דרך להתארגן על הקבצים בלי אתרים שיהפכו אותו למכרה ביטקוין בעל כורחו?

פורסם ב

לצערי לא אחי.

לי יש לפטופ ישן נושן שרק ממנו אני נכנס לפיירט ביי וומוריד קבצים כדי להגן על המחשב גיימינג המדונדש שלי.

פורסם ב

בשעה טובה קיבלתי את הקינדל שקניתי בבלק פריידיי. איך מתארגנים על כותרים בלי לתת שום דבר בתמורה?

http://gen.lib.rus.ec/

יש גם ספרים בפורמט mobi אבל את הרוב תצטרך להמיר עם התוכנה

פורסם ב

http://gen.lib.rus.ec/

יש גם ספרים בפורמט mobi אבל את הרוב תצטרך להמיר עם התוכנה

תודה רבה! בודק את זה

פורסם ב

לצערי לא אחי.

לי יש לפטופ ישן נושן שרק ממנו אני נכנס לפיירט ביי וומוריד קבצים כדי להגן על המחשב גיימינג המדונדש שלי.

שיט מזה אומר? שאם נכנסתי כמה פעמים לפיירט המחשב שלי הפך כורה? איך בודקים/מבטלים את העניין?
פורסם ב

שיט מזה אומר? שאם נכנסתי כמה פעמים לפיירט המחשב שלי הפך כורה? איך בודקים/מבטלים את העניין?

לדעתי האתר עצמו לא נגוע אלא ההורדות.

בכל הורדה יכול להיות וירוס במיוחד של קבצי exe כמו משחקים ותוכנות.

בשביל זה מורידים רק מכאלה שיש להם אייקון של גולגולת (שנחשבים אמינים) ומריצים כל מה שמורידים בmalware bytes. רק אחרי שאני עושה את זה אני מעביר למחשב המרכזי. בלי קשר אני עושה מדי פעם סריקות עם malware bytes שהוא חינמי ונחשב טוב.

במחשב המרכזי אני גם סורק כמעט כל יום וגם פותח מדי פעם את הtask manager ובודק אם יש צריכת משאבים גבוהה כשכלום לא פועל - מצביע על כורה במחשב.

בוא נקווה גם שתותחי אבטחת המידע של הפורום כמו מוריו יגיבו פה כי אני ממש לא מומחה.

פורסם ב

לא, הכרייה מתבצעת רק דרך הדפדפן... בגלל זה עדיף להתרחק מפייראט ביי.

באופן כללי אם מורידים סרט או סדרה זה לא אמור להוות סיכון בכלל.

פורסם ב

לא, הכרייה מתבצעת רק דרך הדפדפן... בגלל זה עדיף להתרחק מפייראט ביי.

באופן כללי אם מורידים סרט או סדרה זה לא אמור להוות סיכון בכלל.

אז אם אני לא גולש או מוריד באופן אקטיבי בזה הרגע אין כרייה?

ויש אלטרנטיבות טובות יותר?

הורדתי משם איזה מיליון משחקים

פורסם ב

אז אם אני לא גולש או מוריד באופן אקטיבי בזה הרגע אין כרייה?

ויש אלטרנטיבות טובות יותר?

הורדתי משם איזה מיליון משחקים

בעיקרון לא אמורה להיות סכנה כרגע, אבל תמיד יש חידושים וסכנות חדשות.

כשאמרתי שהכרייה מתבצעת רק דרך הדפדפן התכוונתי לפייראט ביי, כן? הרי הקליינט של יוטורנט בעצמו כרה מטבעות לתקופה מסויימת.

עדיף להשתמש בקליינט qBittorrent ולא קליינטים אחרים כי הוא בקוד פתוח (ולכן שקוף למשתמשים ואמין).

אלטרנטיבות טובות לפייראט ביי זה בעיקר טראקרים פרטיים, אבל אפשר ללכת גם ל- rarbg.to

• 3 months later...
פורסם ב

מישהו יכול להמליץ על "שדים" של דוסטויבסקי? קראתי (ואהבתי) את "האחים קרמזוב", "אידיוט" ו-"החטא ועונשו" (או בקיצור - את הלהיטים).

• 8 months later...
פורסם ב

מישהו יכול להמליץ על "שדים" של דוסטויבסקי? קראתי (ואהבתי) את "האחים קרמזוב", "אידיוט" ו-"החטא ועונשו" (או בקיצור - את הלהיטים).

הסופר הרוסי היחיד שאני אוהב זה סולז'ניצין.

פורסם ב

מה עם בולגקוב?

ובמעבר חד ואם כבר הנושא הזה הוקפץ, ממליץ על כל מה שאי פעם התפרסם על ידי קורט וונגוט, ובראשם עריסת חתול, בית מטבחיים חמש ואמא לילה.

אבל באמת, ממליץ על כל מה שהבנאדם כתב.

פורסם ב

סיימתי את behind her eyes (בעברית נמכר כמאחורי עיניה), ספר מתח שמשווק באגרסיביות באנגליה ובישראל כ"לעולם לא תנחשו את הסוף הזה".

לא נהניתי. אוקיי באמת לא ניחשתי, אבל אז מה? זה גימיק. ספר משעמם עם גימיק על טבעי וסוף עוד יותר גימיקי. לא מומלץ.

פורסם ב

מי שרוצה ספרי מתח טובים,

מאבק כוחות של בראד תור ושמיים אדומים של דניאל שנער הם מהטובים שקראתי.

פורסם ב

ספרים בעברית זו בעיה

אין לי מאיפה להוריד אותם

של בראד תור זה use of force אם זה עוזר לך.