Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

טבלת ליגת העל באתר של הפועל מעודכנת,

אבל תוצאה למשחק ו\או סיכום - אין

מתנהגים כמו ילדים שאוכלים נזלת

פורסם ב

עכשיו היה בספורט 5 גולד את המשחק של חיפה נגד מכבי של עונת 94, המשחק בו הפסדנו 5:0. לקראת סוף המשחק הקהל של חיפה שר "הו הא מה קרה מכבי אחלה אותו!"

מי הגבר שמוצא את זה?

פורסם ב

וואוו, הכי טוב בפער, איפה זה היה?

האמת שהייתי קצת עצוב שצחקו שמחכה להם אשקלון ונזכרתי שניצחו

פורסם ב

האמת שהייתי קצת עצוב שצחקו שמחכה להם אשקלון ונזכרתי שניצחו

11 שואבי אבק רובוטיים נטענים ינצחו את אשקלון, לא חוכמה גדולה.

פורסם ב

11 שואבי אבק רובוטיים נטענים ינצחו את אשקלון, לא חוכמה גדולה.

איי רובוט רומבה או חיקויים סיניים?

פורסם ב

איי רובוט רומבה או חיקויים סיניים?

10 חיקויים זולים ואחד מקורי על תקן זהבי, אמורים להספיק.

פורסם ב

:doh: :doh:

14484873_1345124258861338_59048595921084

הם גם בטח ישירו שהם "הפועל האמתית" עוד מעט, לדעתי הם המכבי חיפה של הפועל ת"א באופן תאורטי.

פורסם ב

:doh: :doh:

14484873_1345124258861338_59048595921084

לדג הזה יש את אותו מבט בדיוק כמו למיכאל אוחנה

פורסם ב

עכשיו גם הם קוראים לעצמם הפועל?

כמה פתאטיות בליגה אחת. עלוב.

פורסם ב

עוד מעט אוהדי הפועל באר שבע גם יתחילו לעשות ראשי תיבות כמו ר.ב.י.ם, ב.ט.ל, ש.ש.ל וכאלו היום הזה אוטו טו קורה

פורסם ב

הקטע הזה של קבוצת אנשים שחושבים שאם הם ימשיכו לספר לעצמם ולעולם שקר מאתיים פעם אז זה יהפוך למציאות כל כך עצוב ומלא רגשי נחיתות (קצת מזכיר את שיטות התעמולה האומללות של אלה שקוראים לעצמם פלשתינאים).

כמו הטרנד של לקרוא לאצטדיון סמי עופר אצטדיון אבי רן, כאילו אם תמשיכו לקרוא לו ככה מספיק פעמים אז השם שכתוב בכניסה באמת ישתנה,

כאילו אם תתחילו לספור מהאליפות הראשונה שלכם אז אף אחד לא יזכור שהייתם קבוצת תחתית בשמונים השנים שקדמו לה. כאילו אם תמשיכו לקרוא לעצמכם מכבי מישהו בעולם הזה באמת יחשוב שמתכוונים אליכם. אין בזה כלום, זה אפילו לא מעלה גיחוך, רק רחמים ובושה. לפעמים אני תוהה אם בחרו בהם במכוון להיות האיזור הכי מזוהם בארץ בידיעה ששם יש את הריכוז הכי גדול של אנשים שאין להם תקווה ועתיד בחיים.

פורסם ב

סברס המחאה של אוהדי חיפה על השם של האצטדיון היא אחת המבורכות בתולדות הענף בישראל

אין שום קשר בין זה לבין תעמולה פלסטינית

פורסם ב

הקטע הזה של קבוצת אנשים שחושבים שאם הם ימשיכו לספר לעצמם ולעולם שקר מאתיים פעם אז זה יהפוך למציאות כל כך עצוב ומלא רגשי נחיתות (קצת מזכיר את שיטות התעמולה האומללות של אלה שקוראים לעצמם פלשתינאים).

כמו הטרנד של לקרוא לאצטדיון סמי עופר אצטדיון אבי רן, כאילו אם תמשיכו לקרוא לו ככה מספיק פעמים אז השם שכתוב בכניסה באמת ישתנה,

כאילו אם תתחילו לספור מהאליפות הראשונה שלכם אז אף אחד לא יזכור שהייתם קבוצת תחתית בשמונים השנים שקדמו לה. כאילו אם תמשיכו לקרוא לעצמכם מכבי מישהו בעולם הזה באמת יחשוב שמתכוונים אליכם. אין בזה כלום, זה אפילו לא מעלה גיחוך, רק רחמים ובושה. לפעמים אני תוהה אם בחרו בהם במכוון להיות האיזור הכי מזוהם בארץ בידיעה ששם יש את הריכוז הכי גדול של אנשים שאין להם תקווה ועתיד בחיים.

הקטע עם אבי רן בכלל לא ברור.

איצטדיון הכי מפואר במדינת ישראל והעירוני בחיפה, אמור להיות על שם שחקן שהצטיין במשך 3-4 עונות במדי קבוצה אחת מתוך 2 שבעיר חיפה, רק בגלל התאונה המצערת שגרמה למותו? לא ברור למה הם רותמים לעגלת הפאתטיות טראגיות כאלו ורק מבזים את עצמם.

פורסם ב

סברס המחאה של אוהדי חיפה על השם של האצטדיון היא אחת המבורכות בתולדות הענף בישראל

אין שום קשר בין זה לבין תעמולה פלסטינית

הקטע עם אבי רן בכלל לא ברור.

איצטדיון הכי מפואר במדינת ישראל והעירוני בחיפה, אמור להיות על שם שחקן שהצטיין במשך 3-4 עונות במדי קבוצה אחת מתוך 2 שבעיר חיפה, רק בגלל התאונה המצערת שגרמה למותו? לא ברור למה הם רותמים לעגלת הפאתטיות טראגיות כאלו ורק מבזים את עצמם.

פאתטי.

עם כל הכבוד לאבי רן.

יותר הגיוני שיקראו לאיצטדיון הזה על שם שחר או רובי שפירא.

פורסם ב

רובי יאנג ואברהם מנצ'ל הכי ראויים אם כבר שחקן עבר, אף אחד לא הזכיר אותם אפילו. אולי קצת אוהדי הפועל חיפה ותיקים הציעו בקטנה את רובי יאנג, וגם זה אני לא בטוח בוודאות.

פורסם ב

מעניין כמה ממנויי חיפה באמת ראו את השוער הטוב בגלקסיה משחק

פורסם ב

אני לא מבין את הדיון, הרי משפחת עופר תרמה איזה חצי מהעלות להקמת האיצטדיון לא ? ומן הסתם רצו להנציח את שמו. תקנו אותי אם אני טועה כי באמת אין לי מושג.

פורסם ב

אני לא מבין את הדיון, הרי משפחת עופר תרמה איזה חצי מהעלות להקמת האיצטדיון לא ? ומן הסתם רצו להנציח את שמו. תקנו אותי אם אני טועה כי באמת אין לי מושג.

נכון, אבל זה די אבסורד שבעיריית חיפה הסכימו לזה והנציחו את השם של מי שהרעיל שם את התושבים. אבל מצד שני גם לאוהדי חיפה שהבעלים שלהם לא שם שקל על האצטדיון למורות שהציעו לו להשתתף בבנייה אינם יכולים לנכס לעצמם את האצטדיון עם שם שיהיה קשור רק אליהם.

פורסם ב

סמי עופר תרם 19% אם אני זוכר נכון. בטוח לא חצי. הוא אכן התנה את זה בהנצחת שמו.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.