Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

עילאי ברזילאי עם עוד ניצחון, tko בסיבוב הראשון נגד יריב מקסיקני. נראה קרוב מאוד ל-ufc, או לפחות לקבל קרב בקונטנדר בקיץ. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Dalembert said:

עילאי ברזילאי עם עוד ניצחון, tko בסיבוב הראשון נגד יריב מקסיקני. נראה קרוב מאוד ל-ufc, או לפחות לקבל קרב בקונטנדר בקיץ. 

מזכיר לי קצת את גייצ׳י בסגנון ובתנועות, מחוייב בכל מכה שהוא מוציא ותמיד מחפש את הנוקאאוט. כרגע הישראלי הכי מבטיח, מתאמן כבר תקופה באחד המכונים הטובים בעולם, לא רואה סרט שהוא לא מקבל חוזה בשנה הקרובה.

פורסם ב
לפני17 שעות , AvielMaccabi4 said:

מזכיר לי קצת את גייצ׳י בסגנון ובתנועות, מחוייב בכל מכה שהוא מוציא ותמיד מחפש את הנוקאאוט. כרגע הישראלי הכי מבטיח, מתאמן כבר תקופה באחד המכונים הטובים בעולם, לא רואה סרט שהוא לא מקבל חוזה בשנה הקרובה.

מחזיק אצבעות כמובן, אבל בענף הזה אף פעם אין וודאות, כי המשמעות של הפסד (בכל שלב בקריירה, חוץ מבטופ של הטופ) היא חזרה אחורה. אם יקבל קרב בקונטנדר (להבנתי לשם הוא מכוון) ויפסיד חלילה, זה אומר לרוב לפחות עוד קרב בחוץ לפני ניסיון נוסף בקונטנדר

חייב לציין שהיריב שהוא ניצח הפעם אמנם היה בלתי מנוצח, אבל ניצח עד כה לוחמים עם רקורד דל. התחרות בקרבות הקודמים של עילאי בlfa הייתה קשה יותר. הוא אומר שלא נלחם שם כי הקונטנדרים שם לא מוכנים לקחת קרב איתו. 

פורסם ב

ג'יאן סילבה :wubyellow3:

וולק :wubyellow3:

(למרות שדי תקע את המחלקה, מניח שיתנו את הקרב הבא על החגורה לאבלוייב המשעמם). 

פורסם ב
On 7.4.2025 at 03:26, AvielMaccabi4 said:

קרלוס פראטס מכונת מלחמה, קרב לא פשוט לגארי שמוכיח שהוא אחלה גבר, יכל בקלות לסנן את הקרב הזה ולבחור יריב יותר נוח.

לגבי אומאלי, כנראה דלפ, אבל הוא אחד האוברייטדים הגדולים בufc. סטרייקר טוב, לא משהו שלא ראינו ובטח שלא מצדיק את ההייפ.

פראטס סבבה, לא אומר שלא. אבל כבר כתבתי את דעתי על איאן, אחריי הקרב מול שבקט מבחינתי הוא טופ דיוויז'ן.

אומאלי אולי קצת אוברייטד אבל הוא סטרייקר בחסד, טופ סטרייקרים בUFC. תגיד שזה לא מספיק, שב2025 לוחמים כ"כ שלמים שיודעים הכל ולהיות סטרייקר אדיר זה מתאים ל2015, אולי. אבל הוא סטרייקר אדיר וכמו שאמרתי כבר אשמח לראות את הקרב שלו מול מרב, יש לו סיכוי לנוקאאוט סיבובים ראשונים. אם לא, אז יפסיד. זה מה יש.

תענוג אדיר לראות את סילבה מועך את הנאו ****, באסה שזה נגמר ככה ולא ברצח. אבל אסתפק במה שיש.

אחלה וולק, היה לא רע. לרגע היה נראה שם שהוא בדרך לישון אבל התאושש יפה ושרד את הסיבוב. לדעתי היה קרב יותר צמוד ממה שמפרשנים אותו אבל הגיע לוולק את החגורה בחזרה.

פאדי מעך את צ'נדלר, הימרתי שינצח אבל לא חשבתי שזה יראה ככה דומיננטי.

סה"כ אחלה קארד.

• 3 weeks later...
פורסם ב

בגלל שאף אחד לא עדכן

- כמו שאמרתי, איאן ניצח את פראטס. היה הרבה יותר קרוב משחשבתי ובסוף הקרב זה היה נראה כאילו פראטס תופס אותו, מרגיש שאם הייתה עוד דקה לסיבוב האחרון פראטס שולח אותו לישון. הפתיע מאוד לטובה פראטס.

- באסה על סמית', אבל עשה את שלו - שתיהיה לו פרישה נעימה

- מישל פריירה לא נראה כמו עצמו כבר 3(?) קרבות ברצף, חבל. מת עליו וגם הוא עלינו. פשוט לא הופיע לקרב. שני סיבובים ראשונים לא ניסה בכלל סיבוב שלישי.. קצת היה באזור של להראות מה הוא יודע אבל אפילו אותו לא יודע אם הייתי נותן לו, לא שזה מספיק אחרי שני סיבובים ראשונים מביכים. באסה, נקווה שיתאושש.

הלילה, בו ניקל בקרב שיראה אם הוא פרוספקט שראוי ויוכל להפוך ללוחם טופ דיוויז'ן ולקרוא תיגר על אליפות תוך שנתיים או שהוא סתם עוד הייפ בוי.

וגם כמובן הקרב המרכזי הולך להיות מעניין למרות שנראה שהיתרון של קורי לא קטן ולפיגוארדו יהיה קשה מאוד לשרוד את הקרב.

פורסם ב
לפני16 שעות , Sawyer said:

הלילה, בו ניקל בקרב שיראה אם הוא פרוספקט שראוי ויוכל להפוך ללוחם טופ דיוויז'ן ולקרוא תיגר על אליפות תוך שנתיים או שהוא סתם עוד הייפ בוי

פורסם ב
לפני16 שעות , Sawyer said:

בגלל שאף אחד לא עדכן

- כמו שאמרתי, איאן ניצח את פראטס. היה הרבה יותר קרוב משחשבתי ובסוף הקרב זה היה נראה כאילו פראטס תופס אותו, מרגיש שאם הייתה עוד דקה לסיבוב האחרון פראטס שולח אותו לישון. הפתיע מאוד לטובה פראטס.

- באסה על סמית', אבל עשה את שלו - שתיהיה לו פרישה נעימה

- מישל פריירה לא נראה כמו עצמו כבר 3(?) קרבות ברצף, חבל. מת עליו וגם הוא עלינו. פשוט לא הופיע לקרב. שני סיבובים ראשונים לא ניסה בכלל סיבוב שלישי.. קצת היה באזור של להראות מה הוא יודע אבל אפילו אותו לא יודע אם הייתי נותן לו, לא שזה מספיק אחרי שני סיבובים ראשונים מביכים. באסה, נקווה שיתאושש.

הלילה, בו ניקל בקרב שיראה אם הוא פרוספקט שראוי ויוכל להפוך ללוחם טופ דיוויז'ן ולקרוא תיגר על אליפות תוך שנתיים או שהוא סתם עוד הייפ בוי.

וגם כמובן הקרב המרכזי הולך להיות מעניין למרות שנראה שהיתרון של קורי לא קטן ולפיגוארדו יהיה קשה מאוד לשרוד את הקרב.

טופ דיוויז׳ן בתחת שלי, דה רידר התעלל בו. 

לגבי גארי-פראטס, בתור אוהד גדול של הfighting nerds ציפיתי להרבה יותר מקרלוס, גארי היה דומיננטי בכל הקרב, היה קצת שאנן בסוף וכמעט נענש אבל שלט לגמרי בקרב. תקופה טובה לפנינו בWW, המון קונטנדרים, רק שמדלנה יעשה את העבודה מול המחבל ונקבל יופי של דיוויזן.

פורסם ב
44 דקות לפני, AvielMaccabi4 said:

טופ דיוויז׳ן בתחת שלי, דה רידר התעלל בו. 

לגבי גארי-פראטס, בתור אוהד גדול של הfighting nerds ציפיתי להרבה יותר מקרלוס, גארי היה דומיננטי בכל הקרב, היה קצת שאנן בסוף וכמעט נענש אבל שלט לגמרי בקרב. תקופה טובה לפנינו בWW, המון קונטנדרים, רק שמדלנה יעשה את העבודה מול המחבל ונקבל יופי של דיוויזן.

אל תבנה על זה, סביר שהשרמיט הזה יחבק אותו 25 דקות בקרב בלתי ניתן לצפייה

פורסם ב
On 4.5.2025 at 10:16, AvielMaccabi4 said:

בתור אוהד גדול של הfighting nerds 

עילאי ברזילאי שלנו הצטרף רשמית

וגם - דיינה סוג של אישר עכשיו במסיבת עיתונאים שאם jdm מנצח אז איסלם יעלה להילחם נגדו, ואם זיין העיזים ינצח אז יהיה טופריה-איסלם ב-155. אמר גם שאם איסלם יעלה אז יהיה טופוריה-צ'ארלס 

פורסם ב
לפני15 שעות , Dalembert said:

עילאי ברזילאי שלנו הצטרף רשמית

וגם - דיינה סוג של אישר עכשיו במסיבת עיתונאים שאם jdm מנצח אז איסלם יעלה להילחם נגדו, ואם זיין העיזים ינצח אז יהיה טופריה-איסלם ב-155. אמר גם שאם איסלם יעלה אז יהיה טופוריה-צ'ארלס 

ניצחון של בלאל יכול לעזור לנו להיפטר מזיין עיזים אחר, טופוריה היחיד שיכול לנצח את אסלאם. מקסימום נחכה כמה חודשים ושבקאט יסיים את העבודה.

פורסם ב

יששששששששש

סופסוף המחבל המחבק מודח ובדרך להעלם מהחיים שלנו!!

לא ראיתי עוד את אלדו (לא מתכוון לראות את שאר הקרבות) אז לא לספיילר עד הערב

היה לי מלא מה להגיב פה אבל שכחתי, פשוט בנתיים הייתי חייב לחגוג את נפילת המחבל

פורסם ב

איסלם יקבל טייטל שוט ב-170 לפני שבקאט? נראה קצת לא הוגן 

הייתי שמח לראות אותו נגד איאן גארי/חואקין באקלי (אם ינצח את אוסמן) 

פורסם ב
לפני5 שעות , Dalembert said:

איסלם יקבל טייטל שוט ב-170 לפני שבקאט? נראה קצת לא הוגן 

הייתי שמח לראות אותו נגד איאן גארי/חואקין באקלי (אם ינצח את אוסמן) 

פורסם היום ששבקאט בחוץ עד 2026. בכל מקרה אני עדיין מאמין שדיינה מכין לנו הפתעה עם איליה ואסלאם, לא סתם שניהם כבר התחילו מחנה אימונים.

פורסם ב
לפני19 שעות , AvielMaccabi4 said:

פורסם היום ששבקאט בחוץ עד 2026. בכל מקרה אני עדיין מאמין שדיינה מכין לנו הפתעה עם איליה ואסלאם, לא סתם שניהם כבר התחילו מחנה אימונים.

שמע מחאצ'ב מאוד ברור לגבי מה הוא רוצה, מאמין שהוא יקבל את זה. זה ששבקאט בחוץ להרבה זמן רק עוד יותר אומר שזה מה שיקרה כנראה

פורסם ב

בוקר משוגע של הכרזות

איליה-אולביירה ב317

דו פלסי-חמזאט ב319

פנטוחה- קארה פרנס ב317

פורסם ב
26 דקות לפני, AvielMaccabi4 said:

בוקר משוגע של הכרזות

איליה-אולביירה ב317

דו פלסי-חמזאט ב319

פנטוחה- קארה פרנס ב317

טופוריה צ'ארלס זה גם קרב אליפות, ככה שעניין של זמן עד שתהיה הכרזה על מחאצ'ב-jdm

דו פלסי חמזאט סוף סוף, כולנו דדפ

Flyweight מ

הוכרז גם קרב של ינאל אשמוז שלנו ב-316 עוד חודש. ליריב האוסטרלי זה קרב שני בארגון, בראשון ניצח בנוק אאוט תוך 19 שניות. ממה שאני קורא סטרייקר מוכשר. נאחל לינאל המון בהצלחה ונחזיק אצבעות 

• 2 weeks later...
פורסם ב

שון פרו הגבר עם נוקאאוט יפהפה אתמול בסיבוב הראשון בארגון הברזילאי Copa Thunder כשבפינה שלו עילאי ברזילאי וג׳אן סילבה המלך עם חולצת bring them home.

7:05:29

פורסם ב

עילאי מפרסם שקיבל קריאה לקרב בסופ"ש ב-ufc, אבל לא יכול היה לעשות 155 בזמן ונאלץ לוותר. נקווה שיקבל קריאה נוספת בקרוב, הוא בהחלט בפנקס. 

• 2 weeks later...
פורסם ב

עילאי חתם חוזה לקרב שלטענתו ניצחון בו שווה חתימה בufc. אני מהמר שזה קרב על החגורה של 155 ב-lfa. 

פורסם ב
לפני3 שעות , Dalembert said:

עילאי חתם חוזה לקרב שלטענתו ניצחון בו שווה חתימה בufc. אני מהמר שזה קרב על החגורה של 155 ב-lfa. 

תעדכן מי מתי מה למה, חשוב.

מרב קל הלילה?

פורסם ב
11 דקות לפני, Sawyer said:

תעדכן מי מתי מה למה, חשוב.

מרב קל הלילה?

כשהוא יעדכן אעדכן פה

לגבי הלילה, כולנו ראינו את הקרב הקודם. מצד שני עם סטרייקר כמו אומאלי אין קל, במיוחד בהנחה שכל מה שהוא עשה מאז הקרב הקודם זה לעבוד על הטייק דאון דיפנס. מראב פייבוריט בהחלט