Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מקס נלחם יפה אבל הוא מעבר לשיא ואין מה לעשות טופוריה לוחם שלם ומעולה. מבאס אבל זה מה יש. לא רואה מישהו במשקל שמזיז אותו.

היה צפוי אך מבאס מאוד לראות את חמזאט שובר לו את הלסת ב10 שניות וצורח כמו יצור. באסה.

• 1 month later...
פורסם ב

אחלה אירוע היה סך הכל, חוץ מזה שריינשרייבר שפט בגאן-וולקוב. שבקאט וגארי בתצוגה אדירה, שני לוחמים שלמים מאוד והגיע הזמן שמישהו יזיין את בלאל המחבל. פנטוז׳ה פסיכופת והזכיר שוב למה Ufc>כל השאר.

פורסם ב
On 9.12.2024 at 04:11, AvielMaccabi4 said:

אחלה אירוע היה סך הכל, חוץ מזה שריינשרייבר שפט בגאן-וולקוב. שבקאט וגארי בתצוגה אדירה, שני לוחמים שלמים מאוד והגיע הזמן שמישהו יזיין את בלאל המחבל. פנטוז׳ה פסיכופת והזכיר שוב למה Ufc>כל השאר.

קצת קצת התאכזבתי משבקט. או שגארי באמת יותר טוב ממה שציפיתי. אבל מבחינתי הוא אמור להיות זה שיכנס לזירה עם בילאל המחבל ויפרק אותו לחתיכות עם נוקאוט מעליב בסיבוב שני אחרי ששלט בו בלי עוררין. איך שהוא היה נראה לא בטוח שזה יקרה.

בשולי, מקווה שווידמן יפרוש. עשה את שלו, מספיק.

פורסם ב

אם בקושי הצליח לקחת את גארי לרצפה יהיה לו מאוד מאוד קשה נגד המחבל, אבל אני כן חושב שפיזית הוא בעליונות ברורה עליו, לא לשכוח שגארי גם ענק יחסית לקטגוריה. 

• 1 month later...
פורסם ב

מראב זה חתיכת פיטבול משוגע, איזה כיף לראות סוף סוף דגסטני מושפל וחסר אונים מול טייקדאונס באחד הקרבות הטובים בתקופה האחרונה. פרוחזקה בתצוגת תכלית מול היל האוברייטד, רק המחבל הראשי חרבן יופי של אירוע עם קרב בהזמנה, עד שלא יעלה לWW הסיכוי היחיד שיפול זה מכדור 9 מ״מ.

פורסם ב
לפני2 שעות , AvielMaccabi4 said:

מראב זה חתיכת פיטבול משוגע, איזה כיף לראות סוף סוף דגסטני מושפל וחסר אונים מול טייקדאונס באחד הקרבות הטובים בתקופה האחרונה. פרוחזקה בתצוגת תכלית מול היל האוברייטד, רק המחבל הראשי חרבן יופי של אירוע עם קרב בהזמנה, עד שלא יעלה לWW הסיכוי היחיד שיפול זה מכדור 9 מ״מ.

אחלה מראב. קרב טוב..מבסוט עליו.

שמח גם שג'מאל החל נפל אחריי שהוא כבר שבועיים רק מדבר על הקרב אליפות שמגיע לו אחרי שינצח את פרוחזקה.

לגבי מחאצ'קב... מה חשבת שיקרה? יכלו להעלות אותך ההתראה של יום לקרב היה לכם אותו סיכוי. זה מפגר. מול טסרוקיאן לפחות היה סיכוי תיאורטי.. באסה. יותר מדי מחבלים בראש הUFC נקווה לפחות שבילאל יפול בקרוב. הוא באמת לא ברמה של המחבלים בטופ.

פורסם ב
1 hour ago, Sawyer said:

אחלה מראב. קרב טוב..מבסוט עליו.

שמח גם שג'מאל החל נפל אחריי שהוא כבר שבועיים רק מדבר על הקרב אליפות שמגיע לו אחרי שינצח את פרוחזקה.

לגבי מחאצ'קב... מה חשבת שיקרה? יכלו להעלות אותך ההתראה של יום לקרב היה לכם אותו סיכוי. זה מפגר. מול טסרוקיאן לפחות היה סיכוי תיאורטי.. באסה. יותר מדי מחבלים בראש הUFC נקווה לפחות שבילאל יפול בקרוב. הוא באמת לא ברמה של המחבלים בטופ.

ברור לי שלא היה לו סיכוי לנצח אבל הלב רצה להאמין שעם קצת זלזול של אסלאם זה כן יכול להתחבר לאיזה מכה יפה, זה גם כמעט קרה עם החצי נוק דאון שהיה שם, הבעיה שהמכה הזאת רק לחצה לו את הכפתור והוא החליט פשוט לסיים את זה זריז.

לגבי צרוקיאן, אני מאמין שהוא היה יכול לאתגר אותו, הוא לוחם ומתאבק ברמה מאוד גבוהה.

• 3 weeks later...
פורסם ב

לא אירוע של שמות גדולים אבל אחלה של קרבות. דו פלסי המתאבק מרסק בסטנד אנד באנג סטרייקר מובהק כמו סטריקלנד. למרות שאני מחבב את שון, טוב שהפסיד, זה היה יכול להיגמר רע מאוד מול צ׳ימייב. לדו פלסי יש סיכוי הרבה יותר טוב לעמוד עם המחבל. 

פורסם ב
On 9.2.2025 at 15:45, AvielMaccabi4 said:

לא אירוע של שמות גדולים אבל אחלה של קרבות. דו פלסי המתאבק מרסק בסטנד אנד באנג סטרייקר מובהק כמו סטריקלנד. למרות שאני מחבב את שון, טוב שהפסיד, זה היה יכול להיגמר רע מאוד מול צ׳ימייב. לדו פלסי יש סיכוי הרבה יותר טוב לעמוד עם המחבל. 

סטריקלנד היה עם staph infection, מדהים כמה החרא הזה קורה

לצערי נראה שאנחנו בדרך לאלוף בועל כבשים במחלקות 155-185. אם גם אנקלייב בטעות יצטרף אני אבכה

• 2 weeks later...
פורסם ב

יום של עדכונים רציניים.

איליה מפנה את הFW לוולק ולופז בקרב עם פוטנציאל לשיברון לב מטורף. תחושה שאיליה יקבל את טסרוקיאן לפני שיקבל טייטל שוט בלייטווייט ועושה רושם שאסלאם לא הולך לעלות לWW אז אולי נקבל קרב חוזר עם אוליביירה. 

דלה מדלנה שכל עם ישראל מאחוריו מקבל טייטל שוט מול המחבל.

פאדי מקבל הזדמנות לטפס בדירוג על הגב של צ׳נדלר.

פורסם ב
On 20.2.2025 at 18:24, AvielMaccabi4 said:

יום של עדכונים רציניים.

איליה מפנה את הFW לוולק ולופז בקרב עם פוטנציאל לשיברון לב מטורף. תחושה שאיליה יקבל את טסרוקיאן לפני שיקבל טייטל שוט בלייטווייט ועושה רושם שאסלאם לא הולך לעלות לWW אז אולי נקבל קרב חוזר עם אוליביירה. 

דלה מדלנה שכל עם ישראל מאחוריו מקבל טייטל שוט מול המחבל.

פאדי מקבל הזדמנות לטפס בדירוג על הגב של צ׳נדלר.

לא רואה סיכוי שאיליה יבוא להלחם לא מול איסלם. אחרת היה נשאר בכוח וממשיך לחתוך לFW.

לא מבין למה המחבל הראשי מקבל כזה קרב קל, הוא האלוף הכי לא מרשים. לדלה מדלנה יש סיכוי נגדו בכלל? לא מספיק מכיר אותו.. הלוואי. 

פאדי נגד צ'נדלר יהיה מעניין.

פורסם ב
לפני14 שעות , Sawyer said:

לא מבין למה המחבל הראשי מקבל כזה קרב קל, הוא האלוף הכי לא מרשים. לדלה מדלנה יש סיכוי נגדו בכלל? לא מספיק מכיר אותו.. הלוואי. 

פאדי נגד צ'נדלר יהיה מעניין.

שבקאט לא יהיה כשיר בזמן... 

דלה מדלנה הסתבך נגד לוחמים הרבה פחות מרשימים מזיין עיזים, אבל הוא לוחם מאוד קשוח וסטרייקר מוכשר. בלתי מנוצח בufc. לדעתי זה לא חד משמעי, בטח לא קרב קל למחבל. נפנטז על נוק אאוט עסיסי, לא בלתי סביר. 

פורסם ב

נתן לוי נחתך, באסה

נשארנו עם ינאל אשמוז, כשחוץ ממנו רק עילאי ברזילאי נראה קרוב כרגע. אולי גם כיבדי גורדון

פורסם ב

כמובן, עוד מחבל. אכזבה גדולה מפריירה. מבאס מאוד מאוד. לא יודע מה יהיה, אנחנו עמוק בתקופת המחבלים בUFC ואני לא רואה את הסוף.

פורסם ב

לא מאמין שעל הופעה כזאת עלובה של אנקלייב לקחו את החגורה מאחד הלוחמים הבודדים שמחזיקים את הארגון הזה, זה בקלות יכל להיות ספליט לטובת פריירה למרות שהוא לא הרשים.

גייצ׳י זה חוויה, איזה כיף שהוא חזר.

פורסם ב
לפני15 שעות , AvielMaccabi4 said:

לא מאמין שעל הופעה כזאת עלובה של אנקלייב לקחו את החגורה מאחד הלוחמים הבודדים שמחזיקים את הארגון הזה, זה בקלות יכל להיות ספליט לטובת פריירה למרות שהוא לא הרשים.

גייצ׳י זה חוויה, איזה כיף שהוא חזר.

לא יודע, אני ראיתי את הקרב ואמנם הייתה לי תקווה שילכו אם פריירה כי הוא האלוף והרבה פעמים נותנים כבוד מוגזם לאלוף אבל זה הגיע לאנקלייב שאמנם לא הרשים אבל וואלה.. שלט יותר בקרב. לא שלא היו גניבות שיפוט גדולות יותר לטובת אלופים בעבר אבל אין מה לבכות יותר מדי

צריך לקוות שיהיה רימאץ' מהיר בין השניים ושפריירה יאכל אותו וכמובן עוד לפני שבילאל המחבל הראשי יפסיד (אם אפשר גם ימות) ב315 ושברייס מיטשל יפסיד ב314.

מה עם בו ניקל? לא אמרו אמור להיות לו קרב מתישהו בקרוב? בוטל? לא נקבע? 

פורסם ב
On 1.3.2025 at 10:51, Dalembert said:

נשארנו עם ינאל אשמוז

נפל לי האסימון מאיפה אני מכיר את השם הזה, היה איתי בבית ספר הבחור.

פורסם ב

באסה. 

חייב להיות רימאץ', גם כי מגיע לפריירה וגם כי אין במחלקה הרקובה הזאת אף מועמד ראוי אחר. 

פורסם ב
On 10.3.2025 at 10:31, Sawyer said:

לא יודע, אני ראיתי את הקרב ואמנם הייתה לי תקווה שילכו אם פריירה כי הוא האלוף והרבה פעמים נותנים כבוד מוגזם לאלוף אבל זה הגיע לאנקלייב שאמנם לא הרשים אבל וואלה.. שלט יותר בקרב. לא שלא היו גניבות שיפוט גדולות יותר לטובת אלופים בעבר אבל אין מה לבכות יותר מדי

צריך לקוות שיהיה רימאץ' מהיר בין השניים ושפריירה יאכל אותו וכמובן עוד לפני שבילאל המחבל הראשי יפסיד (אם אפשר גם ימות) ב315 ושברייס מיטשל יפסיד ב314.

מה עם בו ניקל? לא אמרו אמור להיות לו קרב מתישהו בקרוב? בוטל? לא נקבע? 

יפגוש ב3.5 את דה רידר. קרב אש, דה רידר גראפלר משוגע.

• 3 weeks later...
פורסם ב

איאן גארי נגד קרלוס פראטס נקבע לפייט נייט בסוף אפריל. אומאלי ומראב ברימאץ׳ ב316. 

הקרב הראשון זה טירוף, שני מכונות קרב משומנות. לאומאלי  אין מה למכור מול מראב, זה קרב של סימון וי מבחינת דיינה.

פורסם ב
On 2.4.2025 at 12:58, AvielMaccabi4 said:

איאן גארי נגד קרלוס פראטס נקבע לפייט נייט בסוף אפריל. אומאלי ומראב ברימאץ׳ ב316. 

הקרב הראשון זה טירוף, שני מכונות קרב משומנות. לאומאלי  אין מה למכור מול מראב, זה קרב של סימון וי מבחינת דיינה.

למי היית נותן קרב נגד מראב כרגע? 

פורסם ב
לפני5 שעות , Dalembert said:

למי היית נותן קרב נגד מראב כרגע? 

אין ספק שלאומאלי מגיע רימאץ׳,פשוט זה הולך להיות העתק של הקרב הראשון. לא רואה אף אחד במחלקה שיכול לקחת לו את התואר, גם לא עומאר. זה מקרה קלאסי של עוד הגנה או שתיים ולעלות לFW אבל אני לא רואה את זה קורה.

פורסם ב
On 2.4.2025 at 12:58, AvielMaccabi4 said:

איאן גארי לוקח לדעתי, הרשים אותי ממש ממש מול שבקט. לוחם רמה גבוהה מאוד.

לגבי אומאלי, ברור שמגיע לו רימאץ', אין שאלה. וגם יש לו לדעתי איזה 20% לתת נוקאאוט למרב כל עוד זה ב2-3 סיבובים הראשונים. אם זה לא יקרה זה יהיה מרב בהחלטה קלילה כששתי הסיבובים האחרונים הוא כותש אותו. 

מה הלילה? לא נראה לי אפילו אראה בבוקר את הקרב המרכזי. קארד מעפן.

פורסם ב
On 5.4.2025 at 23:33, Sawyer said:

איאן גארי לוקח לדעתי, הרשים אותי ממש ממש מול שבקט. לוחם רמה גבוהה מאוד.

לגבי אומאלי, ברור שמגיע לו רימאץ', אין שאלה. וגם יש לו לדעתי איזה 20% לתת נוקאאוט למרב כל עוד זה ב2-3 סיבובים הראשונים. אם זה לא יקרה זה יהיה מרב בהחלטה קלילה כששתי הסיבובים האחרונים הוא כותש אותו. 

מה הלילה? לא נראה לי אפילו אראה בבוקר את הקרב המרכזי. קארד מעפן.

קרלוס פראטס מכונת מלחמה, קרב לא פשוט לגארי שמוכיח שהוא אחלה גבר, יכל בקלות לסנן את הקרב הזה ולבחור יריב יותר נוח.

לגבי אומאלי, כנראה דלפ, אבל הוא אחד האוברייטדים הגדולים בufc. סטרייקר טוב, לא משהו שלא ראינו ובטח שלא מצדיק את ההייפ.