Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אם מכל השחקנים בבוסניה מדו הוא זה שהיה מרים שם כדורים במצב נייחים אז אני משער שלהחתים אותו זה כבר חתיכת שדרוג לעומת המצב הקיים היום

שמצבים נייחים זה משהו שלא שלא עובד אצלנו

פורסם ב

מדו שמע על מהפכת הזקן בצהל והחליט שהרסר גורדי ייתן לו שבת

פורסם ב

קשה לי סלבה, בחיי.

אני מבין שיש קוטביות בין הנתונים שלו חאריס לבין ניקו, גם מבחינת המעטפת וגם מבחינת הקבוצה.

מעטים השחקנים שיכולים לגרום לי לאמוציונאליות, אבל חאריס יסמן תמיד את הרע החולה והעלוב במכבי תל אביב.

רע לי לראות אותו, ועדיין-שיהיה למכבי בהצלחה וגם לו כמובן.

פורסם ב

נהדר.

בשנתיים בארץ, ניקו הניב 6 שערים במעורבות שלו יותר בהשוואה לחאריס. שניהם הגיעו בשיא הקריירה.

מעניין מה מדוניאנין עשה בארץ.

העיוורון דפק כאן אנשים.

עונה ראשונה של מדוניאנין הוא סיים עם 8 שערים. לא יודע כמה בישולים. רק בוא נזכור שהוא היה צריך לבשל ליובל אבידור וניקולה לזהבי.

פורסם ב

עונה ראשונה של מדוניאנין הוא סיים עם 8 שערים. לא יודע כמה בישולים. רק בוא נזכור שהוא היה צריך לבשל ליובל אבידור וניקולה לזהבי.

עזוב, אני לא מסוגל להתמודד כרגע עם ההבאה שלו.
פורסם ב

אה ובוא לא נשכח - כם דור מיכה היה שותף לסבוטטז׳ נגד הפועל חיפה. אפרופו מצב המועדון.

אוהד?

פורסם ב

אני בדעה - האריס > הובאן.. אבל אני מפחד שיערפו לי פה את הראש

יש פה אנשים בפורום שב"ש כ"כ טובה שמבחינתם הובאן > פוגבה אז תתכונן

פורסם ב

מדו שיחק בזמנו עם קלמי, סטרול, סידיבה, דור מלול, פאביצ'ביץ, יואב זיו, ישראלביץ, מאור חלבי, ניבאלדו, אבידור.

בעונה השנייה עם צ'קול, עומר ורד, פונצ'ץ, רפי דהאן, אורי כהן ואלי זיזוב.

מיכה, קהת ומונאס היו בתחילת הקריירה, הקרנות של בוזגלו ועטר היה אגואיסט.

המאמנים אבי נימני, יוסי מזרחי ואיווניר.

איך אפשר להסתמך על זה?

אני דווקא זוכר לו את פתיחת העונה הראשונה המצויינת והגולים באירופה מול היווניות.

פורסם ב

במכבי של היום הוא יכול להצליח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם ב

קל

פורסם ב

אני בדעה שדברים כאלה מוכיחים על המגרש.

כולנו נשמח אם זה נכון.

אישית לדעתי לא. חובאן נותן המון תחת לקבוצה. מחלץ ים כדורים ועוזר מאוד למשחק ההגנה שלהם. מדו אולי יותר טכני, אבל הרבה יותר עצלן.

פורסם ב

יש פה פוטנציאל לאכילת כובעים אחד הגדולים שנראו פה.

בעזרת השם! גם מי שבעד וגם מי שנגד ישמח לאכול את הכובע, אני בטוח.

פורסם ב

ג'ורדי כרגיל לא מאכזב בתגובות אחרי החתמות לרשמי. על האריס: "אנו רוצים אישיות חזקה כמו שלו בחדר ההלבשה". כאילו מה? זה בערך הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו לטובה אחרי הקדנציה האחרונה שלו פה.

פורסם ב

מבחינת מספרים, נתן עונה ראשונה טובה לקשר, בטח בקבוצה בינונית ולא מאומנת. בעונה השניה שיחק מעט. ההשוואה למיטרו לא מחזיקה מים.

פורסם ב

תמיד הייתי בדעה שהוא שחקן ועם זאת שונא אותו מאוד!

תמות יא בן זונה ושיהיה בהצלחה.

פורסם ב

אני בדעה שדברים כאלה מוכיחים על המגרש.

כולנו נשמח אם זה נכון.

לדעתי לא. חובאן נותן המון תחת לקבוצה. מחלץ ים כדורים ועוזר מאוד למשחק ההגנה שלהם. מדו אולימיותר טכני, אבל הרבה יותר עצלן.

הוא יותר שחקן שאומרים עליו שהוא עצלן מאשר שחקן עצל באמת. יצא לי לשמוע את איווניר, בתקופה ההיא, אומר עליו שבניגוד לשחקנים ישראלים הוא בלבל אחר ברמת מקצוענות. הוא לא שחקן נטול פגמים, אבל הקטע הזה עם מוסר העבודה שלו הוא (עוד) מקרה של סטיגמה כמעט אקראית.

פורסם ב

זה השער האחרון שלו במסגרת רשמית אני חושב

עריכה:

כבש צמד באותו משחק

פורסם ב

שיהיה בהצלחה, מאמין בו.

יהיה לו קשה בהתחלה, הוא לא שיחק כמו שכולנו יודעים ויקח לו זמן, תנו לו גב יא אוהדים פח

פורסם ב

הוא יותר שחקן שאומרים עליו שהוא עצלן מאשר שחקן עצל באמת. יצא לי לשמוע את איווניר, בתקופה ההיא, אומר עליו שבניגוד לשחקנים ישראלים הוא בלבל אחר ברמת מקצוענות. הוא לא שחקן נטול פגמים, אבל הקטע הזה עם מוסר העבודה שלו הוא (עוד) מקרה של סטיגמה כמעט אקראית.

לא טענתי שהוא לא בעל מוסר עבודה, או לא מקצוען, אין לי מושג איך הוא מתאמן. על המגרש, הגנה הוא לא נותן. לא יעזור כלום.