Jump to content

ערן זהבי - המירוץ למלכות השערים בצהוב-כחול - &

Recommended Posts

פורסם ב
לפני23 שעות , elbanana said:

המקלים מתירים אך ורק תחתונים מכיוון ששמים אותם על הזין ואין רואים אותם בפרהסיה. המהדרין ימנעו מכל זכר לצבע המקולל.

מי התיר לך נעליים וגרביים?

האמת שאין לי אף אחד מהפריטים הנ"ל באדום

אפשר להקל... כמו סמרטוט רצפה, שטיח וכדומה

פורסם ב

חלפו כבר 4 ימים ואני עדיין לא מעכל שהוא לא יהיה פה עונה הבאה, רואה משחקים, כתבות 

אני מנסה להיאחז בסיכוי הקלוש שהוא יבין שאם להישאר שחקן פעיל ובארץ זה רק מכבי . ( מה יכולה לתת לו ביתר / נתניה?עד שילמדו לשתף איתו פעולה ולהבין אותו תיגמר העונה)

אהיה הרבה פחות מאוכזב אם יחתום איפשהו מעבר לים ( אני לא רואה פרישה באופק של השנתיים הקרובות)  

מרגיש שאם הטקס היה קצת פחות בומבסטי ופחות אמוציונאלי היה קצת קל יותר לרדת מהעץ ולהודיע שהוא נשאר 

גם מרגיש שאם היה פה מאמן אחר זה היה מעלה את הסיכוי משמעותית. 

פורסם ב
On 26.5.2025 at 22:50, car.garsia said:

מה פתאום?  רק עגבניה, תותים ורוטב חריף.

והתפירה של האלפא בגלגל ההגה

פורסם ב

ראיתי שוב את משחק האליפות, אני לא חושב שראיתי פרידה כזו מושלמת משחקן כדורגל, בכל ההיסטוריה.

השחקנים הכי גדולים על הפלנטה לא זכו לכזו פרידה, כל הכבוד לקהל, לשחקנים, למועדון, לכל מי שהיה קשור לזה, פשוט שלמות.

אחרי דבר כזה לחזור לשחק כדורגל, כאן בליגה שלנו, בקבוצה לוזרית כמו בית"ר, לא הייתי ממליץ לו.

אמריקה וכאלה זה סתם חרטא, למי אכפת מהכדורגל שם, לא ראיתי אפילו משחק אחד של מסי, או רונאלדו בליגה הסעודית הזאת.

תפרוש כמו גדול ערן, אתה אגדה.

פורסם ב
On 26.5.2025 at 22:06, הנדון said:

כל הזמן גאה בעצמי שתמיד ידעתי שהוא צהוב גם שהיה אצל ההם, אמרתי לחבר אדום בזמנו שלא רוצה אף אחד מהקבוצה הזאת רק את ערן. אלוהים רצה, סידר את הגורל ושם את אלוהים איפה שהוא צריך להיות.

ערן אתה הסיבה שגברים בוכים ואוהבים גבר יותר מהנשים שלהם. תודה שזכיתי להיות איתך מאי שם בנתניה עד ביתר בשבת, כמה רגעי אושר העברת אותנו ואמן שעוד נראה אותו במועדון כי דמות כזאת זה פעם בחיים. 

ראינו תיקון עולם בחיינו.

פורסם ב

בארץ הוא יכול לשבור את השיא של מזרחי.

בחו"ל מעניין מאוד אם יש הצעות לשחקן בגילו. לעניות דעתי לא צריכים להסתכל על הגיל אלא על הכושר הפיזי. מאמין שיש לו 2/3 לתת

פורסם ב

הכי עצוב בעולם שהוא פורש. גם בגילו הוא עדיין השחקן הכי טוב על הדשא, ויותר מזה הופך את הקבוצה להרבה יותר טובה.

אני לא כזה בקי בפרטים אבל אני לא משלים עם זה סופית עדיין.

האמת שאני מקווה שיסתדר איזה מהלך שפתאום לאזטיץ׳ מקבל הצעה שתקדם אותו,

וזה יפנה את הדרך חזרה לעוד עונה או שתיים של ערן. הוא צריך לשבור את השיא והוא צריך לעשות את זה במכבי נקודה.