car.garsia פורסם ב 5 בפברואר שתף פורסם ב 5 בפברואר מה שכן, הוא היחיד שמסוגל להוביל אותנו לניצחון היום בגלל הלב והנפש והכישרון שטמון ברגליו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 5 בפברואר שתף פורסם ב 5 בפברואר נקווה שהוא לא שכח איך להבקיע, אפילו נראה כמו שחקן גמור לפני פרישה בהפועל. מקווה שמישהו ימסור לו שהוא חלש מאוד. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YallaMaccabi פורסם ב 5 בפברואר שתף פורסם ב 5 בפברואר כמו בול עץ כבר חודשיים רק הורס לא יזיקו כמה משחקים בספסל לדעתי Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano פורסם ב 5 בפברואר שתף פורסם ב 5 בפברואר On 25.12.2023 at 15:12, duduha said: אתה טוען שב-26 מחזורים שנשארו העונה הוא יתן 12 שערים? כלומר גול כל 2+ משחקים? אני דווקא הולך על אזור ה-30 בסוף העונה וזה כדי שלא יחשבו שאני מגזים. בכל מקרה עונה הבאה הוא סוגר את הפער. ב10 נתן 2 מאז עכשיו אתה מבין למה אמרתי את זה Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 5 בפברואר שתף פורסם ב 5 בפברואר לפני2 שעות , Keano said: ב10 נתן 2 מאז עכשיו אתה מבין למה אמרתי את זה הוא נראה עייף וחושב לאט, צריך מנוחה, רק ככה יחזור לעצמו Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר ששחקן ענק נמצא בתקופה לא טובה יש 2 אופציות: או להוריד אותו לספסל (מה שאתם קוראים לזה בשם המכובס "מנוחה") או לתת לו לשחק עד שייפתח לו ויחזור לו הביטחון. מאחר שאני מכיר את ערן ובעיקר תורג'מן היה לא פחות חלש ממנו אתמול, אני מעדיף את אופציה ב'. הולך איתו נגד סכנין, הפעם עם שחקני כדורגל שינסו למצוא אותו גם במצבים נורמלים ולא יגביהו לו כדור על 2 שחקנים גבוהים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuri פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר נראה שזה הסוף Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר אני מתחנן,תסכים לרדת לספסל כדי שיזכרו אותך לטובה ולא כמו הסוף המגעיל של נמני(בטוח יש פה חבר'ה שזוכרים את 07/08 האיומה?,כי אני לא רוצה שזה יגיע למחוזות גועל שכאלו). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTA For Ever פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר ערן זהבי הוא לא הבעיה של מכבי תל אביב. יש צוות אימון שלא מצליח לנהל את הדקות שלו נכון, לא הביאו לו תחליפים שיאתגרו אותו אלא להיפך. זהבי תוייג ע״י מנספורד וקין כאתרוג שאסור לגעת בו, זו לא הדרך לצערי ולראייה הירידה החדה ביכולת. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר 20 דקות לפני, MTA For Ever said: ערן זהבי הוא לא הבעיה של מכבי תל אביב. יש צוות אימון שלא מצליח לנהל את הדקות שלו נכון, לא הביאו לו תחליפים שיאתגרו אותו אלא להיפך. זהבי תוייג ע״י מנספורד וקין כאתרוג שאסור לגעת בו, זו לא הדרך לצערי ולראייה הירידה החדה ביכולת. דפקו לשחקן בן 37 כמות משחקים לא הגיונית בגלל שלא מצאו לנכון להביא עוד חלוץ שיתן תחרות או גיבוי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר מזל שהחלוץ ששיחק לידו היה ענק אתמול וכל הקבוצה הייתה מדהימה. אם רק הוא היה כובש את ה4-5 מצבים שהקישור סידר לו היינו מנצחים אתמול. Link to comment Share on other sites More sharing options...
תחיית המתים פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר לפני2 שעות , הנדון said: דפקו לשחקן בן 37 כמות משחקים לא הגיונית בגלל שלא מצאו לנכון להביא עוד חלוץ שיתן תחרות או גיבוי. יש את תורג'מן לא מבין מה אתה רוצה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר 8 דקות לפני, תחיית המתים said: יש את תורג'מן לא מבין מה אתה רוצה. כתבתי את זה מזמן מזמן שחסר לנו עוד חלוץ, עוד לפני ספטמבר, זה בדיוק מה שרשמו והנה אנחנו עכשיו רודפים במקום לפתוח נושא ספירת נקודות לאליפות. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTA For Ever פורסם ב 6 בפברואר שתף פורסם ב 6 בפברואר לפני1 שעה , תחיית המתים said: יש את תורג'מן לא מבין מה אתה רוצה. אין קבוצה גדולה אחת בעולם שמשחקת עונה שלמה ב 3-4 מפעלים עם 2 חלוצים בלבד בסגל. במכבי לפני עשור היו לך 3-4 חלוצים בכל זמן נתון ואפילו 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 26 בפברואר שתף פורסם ב 26 בפברואר כשהנושא הזה יורד עמוד והנושא השני כל הזמן למעלה מבינים שערן בתקופה לא טובה יותר מידי זמן Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay פורסם ב 26 בפברואר שתף פורסם ב 26 בפברואר חבר'ה אני רוצה להגיד לכם משהו אבל אל תקטלו אותי (יודעים מה תקטלו חופשי) ראיתי עכשיו בכדור בדולח* שהנושא הזה הוא הוא המנחוס שבגללו ערן בתקופת יובש, לא אלון מזרחי, לא צנצי, לא ערוץ הספורט. הנושא הזה. אם אתם רוצים שהקללה תוסר תמחקו את הנושא הזה (או לכל הפחות תנעלו אותו ותורידו לארכיון) נתתי לכם את הפיתרון, אם אתם רוצים רוצים גולים שוברי שוויון בצרורות של זהבי כבר במשחק הקרוב תנעלו את הנושא Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay פורסם ב 26 בפברואר שתף פורסם ב 26 בפברואר . Link to comment Share on other sites More sharing options...
רן יעקובי פורסם ב 26 בפברואר שתף פורסם ב 26 בפברואר בעד, לא יכול להזיק. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 26 בפברואר שתף פורסם ב 26 בפברואר לפני6 שעות , רן יעקובי said: בעד, לא יכול להזיק. בעד לנעול,לא למחוק. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omer פורסם ב 2 במרץ Author שתף פורסם ב 2 במרץ On 17.1.2024 at 21:58, Omer said: 129 שערי ליגה במכבי, 156 שערי ליגה בכלל. 130 שערי ליגה במכבי, 157 שערי ליגה בכלל. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 3 במרץ שתף פורסם ב 3 במרץ נתקלתי לא מעט באוהדי חיפלה שאומרים שרפאלוב יותר גדול מזהבי עכשיו אין לי ספק שאם ערן היה עשור בבלגיה הוא היה מביא הרבה יותר תארים ושערים אבל הם חסרי אונה אם חיפה יקחו בסוף העונה הם לא יפסיקו לאונן על זה Link to comment Share on other sites More sharing options...
car.garsia פורסם ב 7 במרץ שתף פורסם ב 7 במרץ מהימים האלה שהוא לא על הדשא. הוא למעלה עם אלוהים והם מסכמים על תוצאה. אני כל כך אוהב אותו, שלא ייגמר לעולם. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omer פורסם ב 17 במרץ Author שתף פורסם ב 17 במרץ On 2.3.2024 at 21:42, Omer said: 130 שערי ליגה במכבי, 157 שערי ליגה בכלל. עדכון מחצית נגד הפועל חיפה: 132 שערי ליגה במכבי, 159 שערי ליגה בכלל. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 17 במרץ שתף פורסם ב 17 במרץ איזו סיומת בשער השני 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
הילד בן 30 פורסם ב 17 במרץ שתף פורסם ב 17 במרץ כיף לגלול לתחילת העמוד. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts