Jump to content

אהבתי הראשונה ושמה Psy

טוני

Recommended Posts

גם היום יש מוזיקה טובה. הסגנון ששמת הוא מאוד מאוד ישן והוא לא יתפוס היום (לצערנו).

גואה או טראנס פסיכודלי טהור (של שנות ה90) נחשב משעמם היום כי הקהל הוא צעיר ולא אוהב לחשוב יותר מידי.

גם הפול-און די נכחד.

רונן דהאן או בכינויו Perplex נרצח אתמול במקסיקו אחרי שחמושים פרצו למסיבה והחלו לירות לכל עבר.

מחכים לפרטים נוספים.

יהי זכרו ברוך.

רונן דהאן או בכינויו Perplex נרצח אתמול במקסיקו אחרי שחמושים פרצו למסיבה והחלו לירות לכל עבר.

מחכים לפרטים נוספים.

יהי זכרו ברוך.

ראיתי גם עכשיו, ממש עצוב

לא ידעתי שהוא עדיין מנגן, אני זוכר אותו מהתקופה של פעם

מחכים לפרטים נוספים.

יהי זכרו ברוך.

איזה הזוי, היינו יושבים איתו לפני שנתיים בקולומביה.

היידה

הרג אותנו עם הטיזרים בפייסבוק לאלבום החדש

חחח חופשי

ב2014 הוא שחרר אלבום אבל היו בו בעיקר רמיקסים. אני לא יודע מה עובר עליו הוא בקושי מופיע ולא שחרר משהו רציני כבר 3-4 שנים.

באמת קטע...עכשיו חזר מפסטיבל אחרי ים זמן.

לפני-כן הוא הופיע במחתרת קטנה בישראל שהיא יותר בגלל היכרות עם הבחור שהפיק אותה.

ממה מתפרנסים כל התקופה הזאת? אולי הוא עושה מאסטרינג לאנשים אחרים..?

ועכשיו כשאתה מכיר, מה חושב עליו ?

מעדיף את המקור או הרמיקס ?

עם כל האהבה ל JOUJOUKA בטרק הזה הרמיקס יותר טוב בעיני, הוא ממש לקח את זה למקום אחר ועשה אחלה עבודה

באמת קטע...עכשיו חזר מפסטיבל אחרי ים זמן.

לפני-כן הוא הופיע במחתרת קטנה בישראל שהיא יותר בגלל היכרות עם הבחור שהפיק אותה.

ממה מתפרנסים כל התקופה הזאת? אולי הוא עושה מאסטרינג לאנשים אחרים..?

טוב ביררתי. הוא גם עובד הייטק בגלל זה לוקח זמן לשחרר אלבום.

טוב ביררתי. הוא גם עובד הייטק בגלל זה לוקח זמן לשחרר אלבום.

מפתיע מאוד לדעת שמוזיקה זאת לא העבודה הראשית שלו בכלל.

זאת אומרת, ברור שחלק לא מזערי מאנשים שיוצרים מוזיקה ( בטח אלקטרוני ) עובדים בעבודה נוספת, אבל לא כאלה שהם ברמה הזאת.

מפתיע מאוד לדעת שמוזיקה זאת לא העבודה הראשית שלו בכלל.

זאת אומרת, ברור שחלק לא מזערי מאנשים שיוצרים מוזיקה ( בטח אלקטרוני ) עובדים בעבודה נוספת, אבל לא כאלה שהם ברמה הזאת.

כדי להצליח להרוויח כסף טוב אתה צריך מאוד להתמסר למקצוע הזה, להופיע המון ולשחרר הרבה מוזיקה, יש אנשים שבאופי שלהם זה פחות מתאים להם למרות הכשרון ומעדיפים משהו יותר "רגיל" בנוסף למוזיקה, אני חושב שזה פחות קשור לרמה ויותר קשור לאופי של האדם.

זה קצת כמו ביצה ותרנגולת.

אני אגיד לך למה זה מאוד הפתיע אותי - למי שאוהב את התחום, יש כמה סדנאות אומן מצולמות ביוטיוב של מכללת bpm - פרידום פייטרס, דקל, סימבוליקו וכו'.

בכל אחת מהן הגיעה השאלה - "מה עושה אדם שביחד עם המוזיקה, מכורח הנסיבות, נדרש לעבודה ביומיום?"

התשובה בכמעט כל השאלות הייתה שאם הכוונה היא לקחת את המוזיקה כמקצוע ולהיות בטופ, אתה חייב לשים את כל כולך שם, אחרת זה ברוב הסיכויים יישאר רק בגדר התחביב. אתה חייב לחיות את הסצנה. פה מדובר על אומן יוצר שעשה פסטיבלים גדולים, שחרר אלבומים. גם מי שלא אוהב פרוגרסיב, יכול לשמוע שמדובר פה על אומן יוצר ברמה גבוהה וזה מאוד מפתיע שאת כל זה הוא עשה כשהוא מחלק את הזמן שלו עם עיסוק אחר ביומיום. אגב, יהיה מעניין לדעת אם גם כשהוציא אלבום מדהים כמו "אינסייד", זה היה תוך כדי המשרה בהייטק.

זה קצת כמו ביצה ותרנגולת.

אני אגיד לך למה זה מאוד הפתיע אותי - למי שאוהב את התחום, יש כמה סדנאות אומן מצולמות ביוטיוב של מכללת bpm - פרידום פייטרס, דקל, סימבוליקו וכו'.

בכל אחת מהן הגיעה השאלה - "מה עושה אדם שביחד עם המוזיקה, מכורח הנסיבות, נדרש לעבודה ביומיום?"

התשובה בכמעט כל השאלות הייתה שאם הכוונה היא לקחת את המוזיקה כמקצוע ולהיות בטופ, אתה חייב לשים את כל כולך שם, אחרת זה ברוב הסיכויים יישאר רק בגדר התחביב. אתה חייב לחיות את הסצנה. פה מדובר על אומן יוצר שעשה פסטיבלים גדולים, שחרר אלבומים. גם מי שלא אוהב פרוגרסיב, יכול לשמוע שמדובר פה על אומן יוצר ברמה גבוהה וזה מאוד מפתיע שאת כל זה הוא עשה כשהוא מחלק את הזמן שלו עם עיסוק אחר ביומיום. אגב, יהיה מעניין לדעת אם גם כשהוציא אלבום מדהים כמו "אינסייד", זה היה תוך כדי המשרה בהייטק.

הייתי בחלק מהסדנאות האלה, ברור שאני מכיר ומבין, אבך יש אנשים שזה "לא בשבילם" הכוונה היא שהיכולת לעשות פסטיבל ולהוציא אלבום מבחינתם זה אחלה, אבל ההתמסרות רק לזה היא משהו שכנראה לא בשבילם (אני פשוט מכיר כאלה), מה שאני מנסה להגיד זה שיש גם אנשים כאלה, הם מעטים בתוך התחום הזה ובגלל זה בדרך כלל לא תראה אותם מופיעים ב10 במות ב5 ימים אבל הם עדיין חיים עם עצמם בסבבה וממשיכים ליצור איך שנוח להם .