yarin8sy88 פורסם ב 12 באוקטובר, 2015 שתף פורסם ב 12 באוקטובר, 2015 קיבלתי כנס משתחררים בגני התערוכה א.אם אני לא הולך מעבירים דיווח למפקדת שלי? ב.אם הגעתי,נרשמתי וחתכתי לבית יודעים אם הלכתי או לא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maoryk פורסם ב 12 באוקטובר, 2015 שתף פורסם ב 12 באוקטובר, 2015 אתה משתחרר מכפתך Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramos4García פורסם ב 13 באוקטובר, 2015 שתף פורסם ב 13 באוקטובר, 2015 שאלה ב אם נרשמת בהתחלה וחתכת הכל טוב, נרשמת זה הכי חשוב לגבי א לא יודע Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomer958 פורסם ב 13 באוקטובר, 2015 שתף פורסם ב 13 באוקטובר, 2015 לפי מה שאני זוכר יש בכניסה אנשים מכל חיל שרושמים מי אגיע ומי לא. לגבי השאלה השנייה, יש בהרצאות כמה דברים מעניינים אז אם לא אכפת לך להישאר אז כדאי Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarin8sy88 פורסם ב 13 באוקטובר, 2015 Author שתף פורסם ב 13 באוקטובר, 2015 אחלה תודה לכולם Link to comment Share on other sites More sharing options...
Augustus פורסם ב 30 באוקטובר, 2015 שתף פורסם ב 30 באוקטובר, 2015 אפשר להגיע על אזרחי? כמובן במידה ויש תעודת לוחם.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts