Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

בשעה טובה המשחק יצא לחנויות בישראל.

שנה טובה :wubyellow3:

*רכשתי את המשחק באינג'ויסטיק ראשל"צ (פלייסטיישן 4).

פורסם ב

חח קניתי מהחשבון האמריקאי בסוני הייתי בטוח אני לפני כל הישראלים משחק בכיף פתאום היום התנפלות המונית על אנג'ויסטיק שמחזיקים את המשחק לדעתי הראשונים בעולם אולי, חבר אומר שאין בכלל מי לשחק איתו ברשת כמעט ולא מוצא.

טוב בכל אופן אני אוכל לשחק משלישי בבוקר, עלה לי כמעט מאה שקל פחות, גם נחמה.

פורסם ב

כמה עלה לכם?

חבר שלי שקנה שילם 330 היום וממחר המחיר 300, כנראה הרימו את המחיר עקב העומס בפניות. PS4 כמובן.

פורסם ב

44 דולר למחשב דרך GMG. אחלה דיל, אפשר למצוא באתרים אחרים אפילו ב40 דולר, אבל הם לא אמינים.

פורסם ב

לבעלי האקסבוקס וואן - עדיף לקנות דרך החנות הרשמית (דרך המכשיר) או בחנות רגילה? המחירים בחנות הרשמית יותר זולים ברוב המקרים.

פורסם ב

הזמנתי בפרה אורדר את הדלוקס אדישן ככה שגם תהיה לי התחלה סבבה בFUT.. השעון מתקתק.

פורסם ב

יש אותו בחנויות???

כי הבנתי שרק ב22

כן, יש עותקים פיזיים. החנויות בדרך כלל מקבלות כמה ימים לפני מועד ההשקה הרשמי, ובמקרים של משחקים מבוקשים הן מתחילות למכור כבר לפני המועד הרשמי כדי להגיע לקהל כמה שיותר רחב ולפעמים אפילו לוקחות יותר כסף על זה.

בגלל שפה אין נציגות רשמית חזקה של חברות ההפצה הגדולות, אף אחד לא שם זין על מה שהחנויות עושות.

פורסם ב

התחלנו

איך בשבת יש משחק בחיפה? איךךך?

האא שכחתי שאני קונה בסטור, יאללה בלאגןןן

ועוד משהו לכל בעלי הPS4 תפסיקו להיות ילדים, תעשו חשבון אמריקאי בPSN עם כתובת מזויפת והמחירים יהיו הכי זולים שיש 60 דולר זה 240 ש"ח, פחות יותר מכל החנויות בארץ

פורסם ב

הזמנתי דרך g2a

מה התאריך הרשמי שזה יוצא באוריג׳ן?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם ב

שיחקתי בדמו, כמעט זהה ל15

פורסם ב

רשמים מהדמו:

יקח זמן להתרגל לשינויים בטריגרים. אני רגיל לעשות פנסי פאס ב-RB ועכשיו זו מסירה חזקה כזו תוך כדי תנועה (שימושי, יש לציין) והפנסי פאס ב-LT.

החידוש עם הדריבל ללא כדור שימושי, אבל צריך לעבוד על זה לא מעט.

המשחק יותר זורם מה-15, מעולה.

פורסם ב

רשמים מהדמו:

יקח זמן להתרגל לשינויים בטריגרים. אני רגיל לעשות פנסי פאס ב-RB ועכשיו זו מסירה חזקה כזו תוך כדי תנועה (שימושי, יש לציין) והפנסי פאס ב-LT.

החידוש עם הדריבל ללא כדור שימושי, אבל צריך לעבוד על זה לא מעט.

המשחק יותר זורם מה-15, מעולה.

לא הבנתי איך עושים את הדריבל הזה
פורסם ב

לא הבנתי איך עושים את הדריבל הזה

עם הכדור, בלי מהירות לוחצים על LB וזזים עם הגלגלת. השחקן עושה הטעיות עם הגוף לפי התנועה של הגלגלת. צריך ללמוד את זה, ובהתחלה זה סתם נראה דבילי ולא נותן הרבה, אבל תכלס זה דריבל אדיר.

פורסם ב

היה כבר? תעבירו ל-0:30.

פורסם ב

הכי מבאס זה שהמשחק נשאר אותו הדבר לps3 וxbox360

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם ב

מחכה כבר למחר בps4, עשיתי לי כבר 20 אלף מטריידים בווב אפ להתחיל יפה את האולטימייט

פורסם ב

יש למישהו את האתר שאפשר שאפשר לקנות בו gift card?