Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מהחתימה יכלו לבצע את הבדיקות האלה, אבל לא.. בואו נעשה אותן בדיוק ביום של המשחק ונוציא אותו מהסגל, את אחד מהשחקנים היחידים בקבוצה שיכולים להשתחרר מלחץ וצפיפות של קבוצות שבאות להסתגר

הוא שחקן טוב, אבל תפסיקו לגרום לזה להשמע כאילו ורמוט הוא הסיכוי היחיד שלנו נגד נתניה.

פורסם ב

שאלה, וורמוט סוחב צהובים מהפועל או שזה מתאפס?

סוחב 5 וכבר ריצה את ההרחקה, עד כמה שאני זוכר

פורסם ב

הוא שחקן טוב, אבל תפסיקו לגרום לזה להשמע כאילו ורמוט הוא הסיכוי היחיד שלנו נגד נתניה.

הוא ממש לא היחיד וגם כתבתי את זה, אבל ראבק הבנאדם כל השבוע מתאמן עם הקבוצה וסגר 90 דקות בדרבי, למה היום את הבדיקות? למה לא על הספסל? בדיוק כמו עם ערן בגביע, שים אותו בספסל מה כבר יקרה
פורסם ב

הוא ממש לא היחיד וגם כתבתי את זה, אבל ראבק הבנאדם כל השבוע מתאמן עם הקבוצה וסגר 90 דקות בדרבי, למה היום את הבדיקות? למה לא על הספסל? בדיוק כמו עם ערן בגביע, שים אותו בספסל מה כבר יקרה

90 דק בדרבי בקצב של הפועל זה כנראה שקול לאימון שחרור במכבי, פוטנציאל ה״שביר״ פה גבוה מאוד לדעתי, שבוע קיצוני פיזית ומנטלית עבר עליו

פורסם ב

עוד מישהו שמע שלזהבי יש תאומים בדרך?

פורסם ב

חבל שאי אפשר לעלות עם כל 12 שחקני מכבי שפתחו בדרבי.

אם זה יהיה כמו בדרבי אז מצד שני ישחקו עוד שלושה שחקנים (יכול לגדול לחמישה אם יהיו שופטי רחבה)

פורסם ב

כנראה רוצים שהוא יכנס לעניינים במשחק הגביע ביום רביעי בכל זאת הוא צריך טיפה זמן להתרגל לקבוצה וכמה ימים אחרי הגביע יש את משחק העונה. זה שבוע לחוץ לא צריך להעמיס עליו יותר מדי כבר על ההתחלה

פורסם ב

אני מניח שגילי לא בסגל היום בעיקר בגלל החמישה צהובים של טל בן חיים שימנעו ממנו לשחק ביום רביעי בגביע, פאקו מעדיף שבן חיים ישחק את כל המשחק היום אם הוא נח גם ככה ברביעי ואם הוא נח ברביעי ורמוט יוכל לשחק שם משחק שלם ולפני מבדקים לכושר הוא לא רוצה לתת לשחקן לשחק פעמיים תוך שלושה ימים.

פורסם ב

למי יש את הקישור של עמוד המשחק באתר של מכבי?

פורסם ב

עדן בן בסט פותח??

פאקו לא מחזיר לי הודעה בווצאפ דקה אחי

פורסם ב

עדן בן בסט פותח??

זה הרכב משוער בד"כ זה עוד לא סגור.

מקווה בשבילו שיתן את משחק חייו (שער ובישול לערן מספיק) כי עוד הרבה הזדמנויות לא יהיו לו בכלל, במיוחד עכשיו שורמוט הגיע..

פורסם ב

רק שפריצה יפתח. לא אכפת לי כלום מעבר.

פורסם ב

;)

שכבתם?

וגם זהבי לא היה בסגל במשחק הראשון אחרי שחתם, הכל טוב.

פורסם ב

לא יודע אם הייתי עולה עם קרלוס למשחק מול נתניה, כאשר הנשק המרכזי שלהם הוא כדורים ארוכים לקאיודה, שכנראה יבחר לעמוד כמה שיותר קרוב לקרלוס מאשר לטיבי.

פורסם ב

שכבתם?

וגם זהבי לא היה בסגל במשחק הראשון אחרי שחתם, הכל טוב.

היה וגם כבש, נתניה בגביע.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.