Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

האמת שהיא באמת אחלה. סתם הציק לי הניסיון לבדוק שאני באמת אוהד הפועל בשנה שעברה אז ליכלכתי. אבל באמת שהיא אחלה.

פורסם ב

האמת שהיא באמת אחלה. סתם הציק לי הניסיון לבדוק שאני באמת אוהד הפועל בשנה שעברה אז ליכלכתי. אבל באמת שהיא אחלה.

שכבתם?

פורסם ב

לפי אתר one שער 8 של הפועל ..יש משהו רשמי ?!

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

פורסם ב

לפי אתר one שער 8 של הפועל ..יש משהו רשמי ?!

יותר רשמי מזה אין חביבי

פורסם ב

נותן 2 כרטיסים לשער 13 בתמורה לכרטיס 1 לשער 11 .

פרטית למעוניינים.

פורסם ב

יכול להיות שזכיתי בהגרלה ועוד לא עדכנו אותי? (אלה המגזימים)

פורסם ב

אני אתקשר עוד שעה להזמין את הכרטיס שלי אני מתפלל שלא לקחו לי את הזכות לקנות אני אעדכן

פורסם ב

דברתי עם לאן אמרו שיצרו קשר עם כל מי שזכה, אפשר לבכות רשמית.

פורסם ב

קיצר אין דרך למי שאין מנוי לזונות לקנות ל13/8 רק מחוץ למגרש.. :/

אז אם לא יימכרו את כולם אפשר לבוא שעתיים קודם ולקנות או שאפשר אפילו היום להזמין טלפונית?

פורסם ב

מישהו יודע מתי הקופות בוולפסון נפתחות היום?

פורסם ב

אז אם לא יימכרו את כולם אפשר לבוא שעתיים קודם ולקנות או שאפשר אפילו היום להזמין טלפונית?

מחוץ למגרש התכוונתי מאיזה ספסר אדום מזדיין, בקופות אני מאמין שיבקשו להציג מנוי. הדרך היחידה שאני חושב עליה היא להתחזות לאוהד הפועל ולבקש ממישהו שיש לו מנוי לקנות כרטיס, לפגוש אותו בבלומפילד ולקחת ממנו.

פורסם ב

מחוץ למגרש התכוונתי מאיזה ספסר אדום מזדיין, בקופות אני מאמין שיבקשו להציג מנוי. הדרך היחידה שאני חושב עליה היא להתחזות לאוהד הפועל ולבקש ממישהו שיש לו מנוי לקנות כרטיס, לפגוש אותו בבלומפילד ולקחת ממנו.

אפילו חולצה אדומה אין לי בשביל זה ואני לא רוצה להסתכן בלראות את המשחק גם לא בבית וגם לא במגרש

עולם מטונף

פורסם ב

איך אני מברר אם אין לי את זה פיזית ותמונה של מנוי או חבר עמותה תופס????????!!!!!

פורסם ב

בואו עם חולצה אדומה ושימו באוטו חולצה שחורה/לבנה..לפני המדחק תחפשו איזה אןהד הפועל שימשוך לכם את הכרטיס ואז תלכו להחליף..

פורסם ב

אלף מקומות הפרדה? כתוב בעיתון שהמשטרה גם דרשה מהפועל לממן שוטרים עד אחת בלילה. מי ישמע זה הדרבי של בלגראד.

פורסם ב

מישהו קנה כרטיסים עם מנוי של הפועל והמנוי עוד אצלו???