Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
On 24.6.2024 at 19:47, Originals said:

האם קיים אתר כלשהו, גם בתשלום, לראות סרטים מהקולנוע? 

סטרימו 

• 3 weeks later...
פורסם ב

בשביל מה עכשיו מוצאים סוג של גלדיאטור 2? מי ביקש את הסרט הזה, רצה משהו כזה, היה צריך אותו? מתחילת העשור הנוכחי יש רק רימיקיים מחורבנים שום דבר חדש טוב בתחום הפנטזיה, היסטוריה ומתח, גם אין שום סיכוי בעולם שיצליחו לעשות מסרט מצליח משהו יותר טוב, לא קרה עד היום ולא יקרה גם. תוציאו כבר דברים חדשים מה קרה ליצירתיות בהוליווד?  

פורסם ב
13 דקות לפני, הנדון said:

בשביל מה עכשיו מוצאים סוג של גלדיאטור 2? מי ביקש את הסרט הזה, רצה משהו כזה, היה צריך אותו? מתחילת העשור הנוכחי יש רק רימיקיים מחורבנים שום דבר חדש טוב בתחום הפנטזיה, היסטוריה ומתח, גם אין שום סיכוי בעולם שיצליחו לעשות מסרט מצליח משהו יותר טוב, לא קרה עד היום ולא יקרה גם. תוציאו כבר דברים חדשים מה קרה ליצירתיות בהוליווד?  

בשביל ליאור רז

פורסם ב
6 דקות לפני, פנחס שוף said:

בשביל ליאור רז

יציל את רומא בזמן שהוא שוכב עם אשת הקיסר? 

פורסם ב
On 11.7.2024 at 15:50, הנדון said:

קשה לי לראות איך זה יעפיל על הסרט הראשון, ראסל קרואו יש רק אחד. גם הפסקול, העלילה וכו' היה טופ. אולי רק מבחינת צילום יש מה לשפר, בכל זאת סרט משנת 2000.

פורסם ב
לפני22 שעות , Keano said:

קשה לי לראות איך זה יעפיל על הסרט הראשון, ראסל קרואו יש רק אחד. גם הפסקול, העלילה וכו' היה טופ. אולי רק מבחינת צילום יש מה לשפר, בכל זאת סרט משנת 2000.

בגדול הביקורות מתארות סרט נוראי עם PC מוגזם

פורסם ב
On 13.7.2024 at 13:20, Keano said:

יש רק סרט אחד שאני חושב שאולי יכול לצאת טוב וזה 'המרדף אחרי גולום'  בגלל שאנדי סירקיס חוזר לשחק את גולום ולוקח חלק מרכזי בבמוי והפקה ביחד עם פיטר ג'קסון, אבל גם פה זה יקח עוד מיליון שנה עד שיצא ואני לא רואה שאפשר להוציא מהפרק הזה מספיק בשר לטרילוגיה אם זה מה שמתכננים אז יצא גרוע ומיותר.

פורסם ב
לפני8 שעות , nirnir20 said:

כן שמתי לב לזה כבר בטריילר, לפחות השחזור של הקולוסאום נראה מרשים יותר

פורסם ב
לפני7 שעות , הנדון said:

יש רק סרט אחד שאני חושב שאולי יכול לצאת טוב וזה 'המרדף אחרי גולום'  בגלל שאנדי סירקיס חוזר לשחק את גולום ולוקח חלק מרכזי בבמוי והפקה ביחד עם פיטר ג'קסון, אבל גם פה זה יקח עוד מיליון שנה עד שיצא ואני לא רואה שאפשר להוציא מהפרק הזה מספיק בשר לטרילוגיה אם זה מה שמתכננים אז יצא גרוע ומיותר.

הרוב המוחלט של סרטי ההמשך פחות טובים מהראשון. 

טופ גאן היה לא רע דווקא

אולי גם רוקי 2

פורסם ב
לפני9 שעות , nirnir20 said:

בטח עכשיו השחור יהיה הקיסר