Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

תראה אחי, אישור שלי זה כמעט כמו אישור של טוני.

פורסם ב

יריחו החלה כמשהו טוב מאוד

אבל אחרי עונה 1 ירדה מהשידורים אז קצת מיותר לראות סדרה שהפסיקה באמצע

כתום זה השחור החדש, קצת יותר מידי WEEDS בשבילי, מבוסס על אותו רעיון קליל כזה

פורסם ב

יש שתי עונות,אתה צודק שהפרק האחרון נסגר בצורה דפוקה בגלל שהם מיהרו לסיים את העונה,אבל שווה צפייה ללא ספק

פורסם ב

אחים צריך עזרה לגבי התחלה של סדרה חדשה לצפייה מה שראיתי עד כה -דקסטר,נמלטים,ספרטקוס אני רוצה עוד משהו בסגנון הזה..

אמרו לו "המתים המהלכים" נדיר ושזה חובה לראות וגם Suits השאלה מה אתם הייתם ממליצים או בכלל יש לכם המלצה לסדרה אחרת שהיא חובה,תודה מראש! :flowers:

המתים המהלכים זאת באמת סדרה שחובה לראות, חליפות זה משו קליל יותר, מצחיק, עשוי טוב.

• 2 weeks later...
פורסם ב

אחרי סיום עוד סדרה,אשמח להמלצה על סדרה נוספת(:

פורסם ב

'הגשר' - בגרסא המקורית (סדרה דנית-שוודית)

פורסם ב

אחים צריך עזרה לגבי התחלה של סדרה חדשה לצפייה מה שראיתי עד כה -דקסטר,נמלטים,ספרטקוס אני רוצה עוד משהו בסגנון הזה..

אמרו לו "המתים המהלכים" נדיר ושזה חובה לראות וגם Suits השאלה מה אתם הייתם ממליצים או בכלל יש לכם המלצה לסדרה אחרת שהיא חובה,תודה מראש! :flowers:

דם אמיתי חובה , הבורג'ס, הומלנד ממש סדרה מעולה

אם לא ראית משחקי הכס אז זה בעדיפות ראשונה.

פורסם ב

הנדון איך העונה החדשה של טרו בלד?

פורסם ב

ממש טובה.

זורמת כמו שצריך ואין פרק משעמם.

פורסם ב

הנדון איך העונה החדשה של טרו בלד?

נגמרה השבוע... ולא רעה בכלל

פורסם ב

אנדר דה דום סדרה מעולה,אני מת על הקונספט של הסדרות האלה שנשארת עיירה לבדה ומספרים על ההתמודדויות שלה

פורסם ב

אנדר דה דום סדרה מעולה,אני מת על הקונספט של הסדרות האלה שנשארת עיירה לבדה ומספרים על ההתמודדויות שלה

אני רואה עכשיו את הפרק ה 10 שיצא אתמול בארה"ב , מצד אחד גם אני מת על הסדרות האלו , ואני רואה כל פרק מיד אחרי שיוצא

ומצד שני בסדרה הזו העלילה די משעממת והדמויות לא מענינות ונראה שממשיכים לראות את זה רק כדי לדעת מה הקטע עם הכיפה המחורבנות הזו ומי קשור לזה

נגיד פרק שלם רבים שם על מים ואז מסתבר שיש גשם , ופרק נוסף שוב רבים על מים ומסתבר שיש בארות מים , אבל בסוף הפרק אתה רואה פרפרים נתקעים בכיפה או נגיד כבשה מזיינת כלב בתחת ואז אתה ממשיך לראות רק כדי להבין איך כל זה קשור

פורסם ב

צודק,יש משו במה שאתה אומר,למרות שקצת הגזמת לפי דעתי עם השעמום. דרך אגב,הקטע שהפרה נחצתה לשנים אדיר. אתה מכיר עוד סדרות באותו קונספט? ראיתי 2\3 כאלה ואני לא מוצא עוד

פורסם ב

נראה לי הקונספט של אנדר דה דום זה אחד לאחד אבודים , לא זוכר עוד סדרות כאלו , גם המתים המהלכים באותו סגנון בערך .

בלי קשר הסדרת מתח שהכי אהבתי השנה זה "האמריקאים" the americans

בדצמבר תתחיל העונה השניה .

פורסם ב

חדר החדשות סדרה עצומה. עשויה ככ טוב עם שחקנים מעולים.

פורסם ב

טוב, התחיל לא מזמן ביס אחת הסדרות הכי מצחיקות שיצא לי לראות בחיים שלי . קוראים לסדרה legit יענו לגיטימי . הסדרה היא של ג׳ים ג׳פריס אחד האנשים היותר מצחיקים/שנונים שיש לעולם הסטנד אפ להציע .

לפני שתתחילו לראות , תראו כמה סרטונים שלו ביוטיוב (יש עם תרגום).

טוב, התחיל לא מזמן ביס אחת הסדרות הכי מצחיקות שיצא לי לראות בחיים שלי . קוראים לסדרה legit יענו לגיטימי . הסדרה היא של ג׳ים ג׳פריס אחד האנשים היותר מצחיקים/שנונים שיש לעולם הסטנד אפ להציע .

לפני שתתחילו לראות , תראו כמה סרטונים שלו ביוטיוב (יש עם תרגום).

פורסם ב

התחלתי אלמנטרי עכשיו פרק שלישי,סדרה סבבה לגמרי,בנתיים לא יותר מיזה. מה שכן,שרלוק מזכיר לי לפעמים קצת את האוס

פורסם ב

ראיתי עד העונה שיצאה עכשיו,סדרה מהנה

פורסם ב

צודק,יש משו במה שאתה אומר,למרות שקצת הגזמת לפי דעתי עם השעמום. דרך אגב,הקטע שהפרה נחצתה לשנים אדיר. אתה מכיר עוד סדרות באותו קונספט? ראיתי 2\3 כאלה ואני לא מוצא עוד

אני לא רואה הכיפה אבל אם אתה רוצה סדרת מסתורין נחמדה אז תראה מפלט (haven)

פורסם ב

מי ראה דם אמיתי?

סדרה קצת הזויה אבל אני נהנה חחח..

אני ראיתי אחת הסדרות היותר טובות שיש. מבחינת עלילה, זרימה אקשן בקיצור הכל סדרה ברמה גבוהה.