Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
17 דקות לפני, קמחי said:

אבו-פרחי על הכוונת של ב"ש

גם לגמלים מותר לחלום...הוא חתום עד 2027 ואופציה אאל"ט.

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

גם לגמלים מותר לחלום...הוא חתום עד 2027 ואופציה אאל"ט.

מחיפוש קצר חתם ב-2023 ל-3 שנים ולא ראיתי משהו על אופציה, מה שאומר שהוא נכנס לשנת חוזה.

פורסם ב
11 דקות לפני, yello said:

מחיפוש קצר חתם ב-2023 ל-3 שנים ולא ראיתי משהו על אופציה, מה שאומר שהוא נכנס לשנת חוזה.

האריך חוזה עם ההשאלה לריינה, כך לפחות נרשם כשחתם שם.

פורסם ב
Just now, אקיטה said:

האריך חוזה עם ההשאלה לריינה, כך לפחוץ נרשם כשחתם שם.

צודק עכשיו ראיתי, אבל כבר ראינו שמכבי אוהבים לשחרר לאלונה שחקנים אז הכל פתוח.

פורסם ב
11 דקות לפני, yello said:

צודק עכשיו ראיתי, אבל כבר ראינו שמכבי אוהבים לשחרר לאלונה שחקנים אז הכל פתוח.

די נו..לא ישחררו פרוספקט גדול של מחלקת הנוער בטח לא למי שמתחרה איתך כרגע על אליפות.

כל הכשרונות שלנו נעולים לשנים הבאות עם חוזים, מנספורד זה לא צחוק בקטע הזה.

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

די נו..לא ישחררו פרוספקט גדול של מחלקת הנוער בטח לא למי שמתחרה איתך כרגע על אליפות.

כל הכשרונות שלנו נעולים לשנים הבאות עם חוזים, מנספורד זה לא צחוק בקטע הזה.

תשמע אם יבואו אליו מב"ש וישגעו לו את הראש, ומצד שני יבוא מאמן או ישאר לאזא ומכבי יודיעו לו שהוא שוב יוצא להשאלה אז אני לא יודע. 

פורסם ב
16 דקות לפני, yello said:

תשמע אם יבואו אליו מב"ש וישגעו לו את הראש, ומצד שני יבוא מאמן או ישאר לאזא ומכבי יודיעו לו שהוא שוב יוצא להשאלה אז אני לא יודע. 

אז יגיע למכבי לקבל סטירה ולשלם את המחיר.

אבל עזוב אין סיכוי, גם בתרחיש שאמרת.

פורסם ב

אבו פרחי עדיין ילד אבל להבדיל מעזו, לא בטוח שיש לו מקום במכבי בעונה הבאה. בוודאי לא כשחקן מוביל. יש קצת סימני שאלה מקצועיים לגביי היכולת שלו לאורך כל העונה. 

מה שכן אני אשמח שהוא יישאר כאופציה זמינה תמיד.

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

אבו פרחי עדיין ילד אבל להבדיל מעזו, לא בטוח שיש לו מקום במכבי בעונה הבאה. בוודאי לא כשחקן מוביל. יש קצת סימני שאלה מקצועיים לגביי היכולת שלו לאורך כל העונה. 

מה שכן אני אשמח שהוא יישאר כאופציה זמינה תמיד.

מה? אבו פרחי שחקן הרכב בקבוצה שנמצאת בראש הפלייאוף התחתון, וזה כשהוא משחק לא בתפקיד שלו. בהנחה הסבירה שתורג'מן וזהבי יעזבו בקיץ, ומדמון יקודם לעמדת החלוץ הבכיר, אני שקט לגמרי עם אבו פרחי בתור מחליף שלו, לעונת התבשלות בסגנון מדמון. 

פורסם ב
לפני3 שעות , מנג'ר יונייטד said:

מה? אבו פרחי שחקן הרכב בקבוצה שנמצאת בראש הפלייאוף התחתון, וזה כשהוא משחק לא בתפקיד שלו. בהנחה הסבירה שתורג'מן וזהבי יעזבו בקיץ, ומדמון יקודם לעמדת החלוץ הבכיר, אני שקט לגמרי עם אבו פרחי בתור מחליף שלו, לעונת התבשלות בסגנון מדמון. 

זה בדיוק המחלוקת שלי, שאני לא חושב שהוא באיזה עונה יוצאת דופן (אם כי עונת בכורה חביבה מאוד יחסית לגיל שלו בליגת העל) ואני ממש לא אהיה שלם עם חוד שלו ושל מדמון (על אחת כמה וכמה שהוא כל העונה בריינה לא משחק בחוד בכלל). לדעתי זה שנמוך רציני ביחס לחוד שיש לנו עכשיו.

חלוץ שלישי + קיצוני שהוא גיבוי לגיבוי זה סביר. השאלה היא אם הוא ישמח מהמעמד הזה.

פורסם ב

פרחי, עזו, מדמון, עוד זר להתקפה. לא רואה בעיה עם זה. תינוקות מנספורד. אני גם זורם על הזדמנות לבלאי במחנה אימונים. 

פורסם ב
לפני7 שעות , car.garsia said:

זה בדיוק המחלוקת שלי, שאני לא חושב שהוא באיזה עונה יוצאת דופן (אם כי עונת בכורה חביבה מאוד יחסית לגיל שלו בליגת העל) ואני ממש לא אהיה שלם עם חוד שלו ושל מדמון (על אחת כמה וכמה שהוא כל העונה בריינה לא משחק בחוד בכלל). לדעתי זה שנמוך רציני ביחס לחוד שיש לנו עכשיו.

חלוץ שלישי + קיצוני שהוא גיבוי לגיבוי זה סביר. השאלה היא אם הוא ישמח מהמעמד הזה.

מסכים.

בקונסטלציה כזאת חלוץ זר זה בגדר חובה.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

פרחי, עזו, מדמון, עוד זר להתקפה. לא רואה בעיה עם זה. תינוקות מנספורד. אני גם זורם על הזדמנות לבלאי במחנה אימונים. 

זה נחמד על הנייר. אם אתה לא מביא מאמן שיודע לנהל רוטציה ומבין שיש גם חשיבות לפתח ולשפר שחקנים, אז זה יראה יותר גרוע מהעונה.

עוד עונה ששרפנו לעידו שחר ועונה חשובה ששרפנו למדמון. ושניהם עוד כאלה עם יותר ניסיון ויותר בוגרים מאשר השניים האחרים שרוצים להחזיר לכאן. זה הכל נחמד על הנייר. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

זה נחמד על הנייר. אם אתה לא מביא מאמן שיודע לנהל רוטציה ומבין שיש גם חשיבות לפתח ולשפר שחקנים, אז זה יראה יותר גרוע מהעונה.

עוד עונה ששרפנו לעידו שחר ועונה חשובה ששרפנו למדמון. 

זה הכל נחמד על הנייר. 

זהות ואיכות המאמן חשובה בכל מקרה, ולמעשה יותר חשובה אפילו מחלוץ זר או לא. 

מאמן טוב יכול לעשות קסמים עם חלק קדמי שיורכב מרוטציה של זר (או שניים), דוידה, מדמון, אבו-פרחי, ועזו. אני לא חושב שאדו ולאיוס ברמה מתאימה לסגל של מכבי תחרותית כרגע, מקווה מאוד שפטאצ'י יישאר בעונה הבאה ויוצא מנקודת הנחה שתורג'מן וזהבי לא ימשיכו איתנו אחרי הקיץ לצערי. 

לגבי עידו שחר - אם אני מאמן מכבי הוא מולחם להרכב לכמה שבועות. שחקן של מספרים ועבודה קשה. ייני של הקישור ההתקפי. בתרחיש בו נאבד את יוריס, פרץ וקניקובסקי, או אפילו שניים מהם, שחר צריך להיות העוגן של הקישור המרכזי או ההתקפי. 

פורסם ב
לפני8 שעות , car.garsia said:

19 דקות לפני, barak said:

מסכים.

בקונסטלציה כזאת חלוץ זר זה בגדר חובה.

א. אני לא בטוח שמדמון כזה שנמוך על מה שיש לנו. הוא מוכשר ברמות קשות וראיתי מספיק ממנו גם בליגה וגם באירופה כדי לדעת שהוא יכול להתמודד. גם אבו-פרחי לגמרי שייך לאירוע. 

ב. ההשקעה הגדולה חייבת להיות בקישור - רצוי בכנף (שוב, תרחיש החלומות זה כנפיים של פטאצ'י, דוידה, זר אכזר ועזו), אבל אפשר גם בקישור ההתקפי. 

ג. חלוץ זר אומר שלא נהנה מאבו-פרחי בבוגרים ושנמשיך לעכב את ההתפתחות של מדמון, שרכשנו בכסף לא קטן.

פורסם ב
29 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

זהות ואיכות המאמן חשובה בכל מקרה, ולמעשה יותר חשובה אפילו מחלוץ זר או לא. 

מכבי כבר עונה שנייה עם מאמן שמשחק עם רוטציה סופר קצרה.

אצל קין עוד היו כמה שחקנים שנמצאו בפריים שלהם כמו דור פרץ או קניקובסקי שנתנו מספרי שיא בקריירה, העונה אין אף שחקן שבאמת התקדם. מכבי אם לא תנהל את האירוע הזה ותשים דגש על כך שחלק מהמטרות זה גם לתת יותר קרדיט, אפילו מהספסל, לשחקנים צעירים, תשלם על כך בחלונות הבאים ששחקנים צעירים ולא צעירים, יגידו לה לא כשהיא תרצה אותם, מהחשש שעונה שלמה תשרף להם כי שוב יגיע מאמן שמאמין רק ב 13-14 שחקנים. 

אצל מכבי שמשחקת בליגה שיש בה הגבלת זרים ושוק ישראלי דל, זו בעיה גדולה אם אתה מסמן שחקן ישראלי אחד או שניים והם אומרים לך לא, לא בגלל תנאי החוזה, אלא בגלל מה שקרה לשחקנים בשנתיים האחרונות כאן. בעיות יגיעו גם מכיוון שחקני בית שלא ירצו להיות כמו עידו שחר שיודע שהוא פותח ב-90% מהקבוצות בליגה והוא בגיל 24 וגם העונה לא יעבור את ה-1,500 דקות משחק (16 משחקים של 90 דקות). בשביל זה יש מנהל מקצועי שהוא אמור להיות הרמה הכי גבוהה כאן ובשביל זה מייצרים בעמדה הזו המשכיות, בשביל חזון ותוכנית שתמיד מסתכלת קדימה. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

עוד עונה ששרפנו לעידו שחר ועונה חשובה ששרפנו למדמון. ושניהם עוד כאלה עם יותר ניסיון ויותר בוגרים מאשר השניים האחרים שרוצים להחזיר לכאן. זה הכל נחמד על הנייר. 

מאמן הוא תמיד הכי חשוב. אידיאולוגית, זה מה שאני רוצה. במקום להביא תעודות ביטוח יקרות ומיותרות. מאסתי בזה. הגיע הזמן למציאות ולא נייר. לא חושב ששרפנו כלום למדמון אגב. 

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

מאמן הוא תמיד הכי חשוב. אידיאולוגית, זה מה שאני רוצה. במקום להביא תעודות ביטוח יקרות ומיותרות. מאסתי בזה. הגיע הזמן למציאות ולא נייר. לא חושב ששרפנו כלום למדמון אגב. 

אתה אומר עם 400 דקות ליגה בסוף מרץ, עזרנו לו. שיגיד תודה. 

פורסם ב
19 דקות לפני, Brandon Roy said:

אתה אומר עם 400 דקות ליגה בסוף מרץ, עזרנו לו. שיגיד תודה. 

אני אומר שעם ערן ודור, המציאות היתה ברורה מלכתחילה. עונה ראשונה במועדון גדול שמתחרה על הכל, הוא ספג אירופה ומשחקי חוץ, הוא התאמן ברמה גבוהה לעומת מה שהיה רגיל והוא יודע טוב יותר היום מה נדרש. לא הייתי מקל ראש בזה. ראיתי שחקנים שמתרסקים כשהם מגיעים למכבי, יש לו ספיריט טוב והגישה שלו חיובית. היה מקום לשתף אותו יותר, זה יקרה בעונה הבאה. זאת עדיין לא סיבה להביא לאיוסים שהם בפירוש פחות טובים ובטח יותר יקרים מהפרחים והאזואים. אני לא פוחד, גם בלאי ואסרס יכולים מבחינתי להתחכך בשולי הבוגרת. 

פורסם ב
לפני19 שעות , קמחי said:

אבו-פרחי על הכוונת של ב"ש

הימורים: ישוחרר בחינם

פורסם ב

זה נחשב? רובי קין עם שלושער במשחק צדקה שבו לקחו חלק שחקני עבר של טוטנהאם מול אלה של מילאן. 

איתו שיחק ברבאטוב, מצד שני קאפו, פירלו, דידה, אמברוסיני ועוד...

פורסם ב

לא ראיתי שכתבו פה , אבל נבחרת הנוער הפסידה אתמול אם היא 3:2 לבלגיה וסיימה קמפיין מאכזב עם 0 מ 9 . 

יהודה בלאי שנכנס כמחליף בדקה ה 64 גרם לשער השוויון בדקה ה 77 שלא הספיק כדי לנצח במה שמתואר כמהלך אישי יפה. 

בכללי הוא מסיים טורניר אישי טוב . 

עוד מושאלים שלנו ששיחקו אתמול :

נועם שוורץ 64 דק׳ 

רועי מגור 90 דק׳ 

סייד אבו פרחי 34 דק׳ 

גם נבחרת הנערים עד גיל 17 הפסידו אתמול 1:0 לסלובניה ופיספסו את המקום במונדיאליטו. 

נציגנו ששיחקו :

לירן שפיגל,לירוי אבריבאיה,ערן גינת,נועם יעקב,עילאי בן סימון

פורסם ב
לפני6 שעות , איתי-מכביסט said:

לא ראיתי שכתבו פה , אבל נבחרת הנוער הפסידה אתמול אם היא 3:2 לבלגיה וסיימה קמפיין מאכזב עם 0 מ 9 . 

יהודה בלאי שנכנס כמחליף בדקה ה 64 גרם לשער השוויון בדקה ה 77 שלא הספיק כדי לנצח במה שמתואר כמהלך אישי יפה. 

בכללי הוא מסיים טורניר אישי טוב . 

עוד מושאלים שלנו ששיחקו אתמול :

נועם שוורץ 64 דק׳ 

רועי מגור 90 דק׳ 

סייד אבו פרחי 34 דק׳ 

גם נבחרת הנערים עד גיל 17 הפסידו אתמול 1:0 לסלובניה ופיספסו את המקום במונדיאליטו. 

נציגנו ששיחקו :

לירן שפיגל,לירוי אבריבאיה,ערן גינת,נועם יעקב,עילאי בן סימון

פורסם ב
לפני2 שעות , אקיטה said:

יהודה בלאי מוכשר כמו שד. 

פורסם ב
57 דקות לפני, Brandon Roy said:

יהודה בלאי מוכשר כמו שד. 

במשחק נגד נורווגיה הוא פשוט עשה הכל על המגרש כולל כמה דריבלים די משוגעים.

מקווה שגם הראש יסתדר לו כי הפוטנציאל מפחיד.