Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מת על הגמד הזה - 2 נגיעות בימין, השלישית כבר בשמאל ושער. 

מהפעמים הבודדות ששלחו אותו לעומק. 

פורסם ב
54 דקות לפני, Brandon Roy said:

מת על הגמד הזה - 2 נגיעות בימין, השלישית כבר בשמאל ושער. 

מהפעמים הבודדות ששלחו אותו לעומק. 

חבל שלא התחבר לו אצלנו.

• 2 weeks later...
פורסם ב

קיקו בכושר מצוין וגם הביטחון חזר - אחרי שפתח בתיקו הביתי 2:2 עם פורטו בליגה, עלה מהספסל היום (אני מניח משיקולי מנוחה כי המשחק ליגה היה לפני שלושה ימים) בשלב רבע גמר הגביע המקומי והיה טוב מאוד כשהקבוצה שלו הפכה פיגור ועלתה לחצי גמר הגביע הפורטוגלי. 16/19 מסירות מדויקות, 3 מסירות בשליש האחרון. 

שחקנים שירדו ליגה בפורטוגל כמו ונטורה או פדראו נראים טוב בליגה שלנו. 

ניתן רק לשער מה היה קורה ללא הפציעה ואז רובי קין אחד. 

פורסם ב
33 דקות לפני, Brandon Roy said:

קיקו בכושר מצוין וגם הביטחון חזר - אחרי שפתח בתיקו הביתי 2:2 עם פורטו בליגה, עלה מהספסל היום (אני מניח משיקולי מנוחה כי המשחק ליגה היה לפני שלושה ימים) בשלב רבע גמר הגביע המקומי והיה טוב מאוד כשהקבוצה שלו הפכה פיגור ועלתה לחצי גמר הגביע הפורטוגלי. 16/19 מסירות מדויקות, 3 מסירות בשליש האחרון. 

שחקנים שירדו ליגה בפורטוגל כמו ונטורה או פדראו נראים טוב בליגה שלנו. 

ניתן רק לשער מה היה קורה ללא הפציעה ואז רובי קין אחד. 

בתרחיש ראוי, הכנפיים שלנו בעונה הבאה יכולות להיות פטאצ'י ודוידה בימין וקיקו ועזו בשמאל. 

פורסם ב

קיקו לא מרשים אותי כל כך.

2 שערים ב20 הופעות זה לא מה שאנחנו צריכים

פורסם ב

לרובי קין הולך קשה בנתיים - אומנם ניצח את אלקמאר בבית, אבל בליגה הוא עם 2 נקודות מ-9 כולל הפסד היום ליריבה הישירה על האליפות. 

הוא יורד עם פרנצרוורוש למקום השני פיגור 2 נקודות מהמוליכה. 

פורסם ב
14 דקות לפני, רן יעקובי said:

ניר ביטון מכביסט :wubyellow3:

תמונות שלו מההיכל אתמול אני מניח?(אין לי חשבון פעיל,סתם שואל).

פורסם ב
לפני7 שעות , Raumdeuter said:

תמונות שלו מההיכל אתמול אני מניח?(אין לי חשבון פעיל,סתם שואל).

כן, דמות שקל לאהוב.

פורסם ב
On 9.2.2025 at 22:44, Brandon Roy said:

לרובי קין הולך קשה בנתיים - אומנם ניצח את אלקמאר בבית, אבל בליגה הוא עם 2 נקודות מ-9 כולל הפסד היום ליריבה הישירה על האליפות. 

הוא יורד עם פרנצרוורוש למקום השני פיגור 2 נקודות מהמוליכה. 

רובי קין היה מאמן גרוע שאם לא מילסון לא לוקח אליפות בחיים

פורסם ב
26 דקות לפני, רן יעקובי said:

כן, דמות שקל לאהוב.

ממש, גם הפוסט פרידה שלו בזמנו היה ממש מחמם את הלב

עשה פה רק שנתיים וגם זה לרוב כשחקן מחליף ועדיין  ריגש מאוד

בחור סופר חיובי, לא אופתע אם בעוד כמה שנים יהיה בתפקיד ניהולי במועדון

פורסם ב
47 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

רובי קין היה מאמן גרוע שאם לא מילסון לא לוקח אליפות בחיים

לא מאמן גרוע, אבל גם לא מאמן טוב. הוא ידע לא להפריע לקבוצה (כן גם את זה צריך לדעת) ולהתאים את השיטה למילסון. 

בניגוד ללאזטיץ׳ העקשן הוא ידע ללמוד מטעויות ולתקן. 

הקבוצה החדשה שלו התחילה את העונה רע והוא לא האיש הנכון בשביל לשנות את זה. 

פורסם ב
1 hour ago, מכביסט לעד said:

לא מאמן גרוע, אבל גם לא מאמן טוב. הוא ידע לא להפריע לקבוצה (כן גם את זה צריך לדעת) ולהתאים את השיטה למילסון. 

בניגוד ללאזטיץ׳ העקשן הוא ידע ללמוד מטעויות ולתקן. 

הקבוצה החדשה שלו התחילה את העונה רע והוא לא האיש הנכון בשביל לשנות את זה. 

איפה לשנות? כל משחק היו את אותם 14 שחקנים ולעולם הוא לא שינה(מודה שהייתי השונא הכי גדול שלו).

אם לא מילסון אתה בחיים לא לוקח אליפות,חודש בלי מילסון והיו לנו אחוזי הצלחה של קבוצת מרכז טבלה ומטה.

ובארבעת המשחקים מול היריבה שלך לתואר הראית נחיתות כמו שלא הראית באף עונה נגד היריבה שלך לתואר,גם כשלקחת וגם שלא.

פורסם ב
11 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

איפה לשנות? כל משחק היו את אותם 14 שחקנים ולעולם הוא לא שינה(מודה שהייתי השונא הכי גדול שלו).

אם לא מילסון אתה בחיים לא לוקח אליפות,חודש בלי מילסון והיו לנו אחוזי הצלחה של קבוצת מרכז טבלה ומטה.

ובארבעת המשחקים מול היריבה שלך לתואר הראית נחיתות כמו שלא הראית באף עונה נגד היריבה שלך לתואר,גם כשלקחת וגם שלא.

אתה צודק שבלי מילסון אנחנו לא אלופים, אבל גם זה שהוא לא ניסה להמציא את הגלגל זה משהו. לאזטיץ׳ היה שם את מילסון מגן שהופך לחלוץ או חרטא כזה. 

קין שינה את התפקוד של פרץ שהתחיל את העונה שעברה ממש גבוה (חלוץ שני כמו העונה) וכשהוא ראה שזה לא עובד הוא הוריד אותו מדרגה. הוא גם גילה את יוריס, הבין שאין טעם ללחוץ בכל מחיר (משהו שבהתחלה אכלנו עליו הרבה גולים) ונתן למגנים קצת יותר חופש (בהתחלה הם היו נכנסים לאמצע קבוע, בהמשך הם היו יותר חופשיים). 

שוב, הוא ממש לא מאמן גדול בעיניי ולא בכיתי כשעזב, אבל הוא לא גרוע לדעתי. מאמן בינוני. 

פורסם ב
16 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אתה צודק שבלי מילסון אנחנו לא אלופים, אבל גם זה שהוא לא ניסה להמציא את הגלגל זה משהו. לאזטיץ׳ היה שם את מילסון מגן שהופך לחלוץ או חרטא כזה. 

קין שינה את התפקוד של פרץ שהתחיל את העונה שעברה ממש גבוה (חלוץ שני כמו העונה) וכשהוא ראה שזה לא עובד הוא הוריד אותו מדרגה. הוא גם גילה את יוריס, הבין שאין טעם ללחוץ בכל מחיר (משהו שבהתחלה אכלנו עליו הרבה גולים) ונתן למגנים קצת יותר חופש (בהתחלה הם היו נכנסים לאמצע קבוע, בהמשך הם היו יותר חופשיים). 

שוב, הוא ממש לא מאמן גדול בעיניי ולא בכיתי כשעזב, אבל הוא לא גרוע לדעתי. מאמן בינוני. 

אני באותו שלב כמוך - כל מאמן שהיה פה ולא ניסה להמציא את הכדורגל כמו הנוכחי, אני מעריך אותו פתאום יותר. 

פורסם ב

בלאי (שהושאל לרמה"ש לפני כשבוע) האריך חוזה ב3 עונות + 2 כאופציה.

11 שערים ו6 בישולים ב20 משחקים העונה בנוער, מקווה שבחצי עונה הזו ילמד להיות שחקן שעובד יותר קשה על המגרש ויתחיל לממש את הפוטנציאל בכדורגל בוגרים.

פורסם ב
לפני2 שעות , אקיטה said:

11 שערים ו6 בישולים ב20 משחקים העונה בנוער, מקווה שבחצי עונה הזו ילמד להיות שחקן שעובד יותר קשה על המגרש ויתחיל לממש את הפוטנציאל בכדורגל בוגרים.

בדיוק, מקווה את אותו דבר בשבילו כי כישרון יש שם בערימות. 
בהצלחה

פורסם ב
לפני2 שעות , אקיטה said:

חתם לשלוש שנות השאלה שבסופן נאבד אותו לקבוצת אמצע טבלה שלאחר עונה או שתיים תמכור אותו לב"ש/חיפה/בית"ר באחלה כסף

פורסם ב
לפני4 שעות , אקיטה said:

בחצי שנה איחור, אבל יהיה מעניין לראות אותו ברמת השרון. 

פורסם ב

איש מקצוע שרואה שבועיים את עזו באימונים  ומחליט שהוא לא טוב מספיק כי יש אדו ולאיוס הוא חסר מושג, מצטער

פורסם ב

בהנחה ועזו ימשיך אפילו 40% מזה עד סוף העונה ומכבי לא תיקח אליפות,

זה יהיה כתם שילך עם לאזטיץ והצוות המקצועי הרבה שנים קדימה.