Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

מ.י.ק.י היה בהפועל.

אחלה פיבן, אלו החיים והפרנסה שלו. תרם רבות לברזלים במכבי, זה רזומה נדיר. רק כבוד. 

הייתי בדרבי היחידי של מיקי באדום!

פורסם ב
52 דקות לפני, מכביסט לעד said:

יש הבדל בין אימון לשחקן. 

לא צריך להתנהג כמו אולטראס הפועל עם האיחולים והקללות, אבל ברגע ששחקן בית שלנו חותם בהפועל הוא מאבד את כל הכבוד שלנו כלפיו. 

זה שחלק מהאוהדים מפה מנרמלים את זה זה די עצוב. כאילו משלימים עם מה שנהיה מהכדורגל. 

אל תשכחו שבלי היריבות הזאת המשחק הזה לא מעניין…

למה יש הבדל בין אימון לשחקן? ואני מדבר איתך על מאמנים שהם סמלים צהובים עד הקבר למרות שאימנו בהפועל.

וזה לא שהוא אפילו עבר מאיתנו לשם ישר

פורסם ב
לפני2 שעות , Bob Marley said:

לפני 15-20 שנה אולי קצת פחות היו שורפים אותו על דבר כזה, היום זה לא כזה מזיז וזה מראה על שינוי תרבותי בכדורגל שלנו ולא לטובה, הכל כסףףףףף

בוא זה כולה פיבן, עם כל האהבה

פורסם ב

קיקו כובש ראשון בגביע וריו אוה מנצחת בשמינית גמר. 

עומד על 2 שערים ו-2 בישולים עד כה ב-19 הופעות. 

Screen-Shot-12-01-2025-at-22-10.png

פורסם ב
58 דקות לפני, החתול הצהוב said:

למה יש הבדל בין אימון לשחקן? ואני מדבר איתך על מאמנים שהם סמלים צהובים עד הקבר למרות שאימנו בהפועל.

וזה לא שהוא אפילו עבר מאיתנו לשם ישר

מאמנים פחות מזוהים עם מועדונים. זה גם מקצוע הרבה יותר כפוי טובה ועם הרבה פחות אופציות. 

לא חושב שזה משנה שהוא לא עבר בצורה ישירה. להפך, כשהוא עובר במעבר ישיר זה הרבה פעמים החלטה של המועדון. 

בכל מקרה למרות שהוא שחקן בית, כמו שאמרו פה כולה פיבן. שילך ויתרסק שם. 

פורסם ב

תלוי איזה מאמנים. רלף, צביקה שרף, צביקה רוזן, יוסל'ה זה אנשים שמזוהים ויזוהו תמיד עם מכבי. הם סמלים של ממש. 

זה לא ברק בכר למשל

פורסם ב
On 12.1.2025 at 19:17, Bob Marley said:

לפני 15-20 שנה אולי קצת פחות היו שורפים אותו על דבר כזה, היום זה לא כזה מזיז וזה מראה על שינוי תרבותי בכדורגל שלנו ולא לטובה, הכל כסףףףףף

איזה מוגזם? למה מישהו שרף לפני 15-20 שנה את רועי דיין או עומר פרץ? 

זה נשמע כאילו דור פרץ עבר להפועל ולא פאקינג פיבן.

פורסם ב
לפני1 שעה , The yellow Toms said:

דן גלזר חתם באלופת קזחסטן קייראט אלמטי

זה שהוא עבר כבר שלוש קבוצות באירופה מראה שעלינו ברפיוטשן באיך שמסתכלים על שחקנים שיוצאים מאיתנו

פורסם ב
On 12.1.2025 at 22:11, Brandon Roy said:

להחזיר

פורסם ב
1 hour ago, Kenji.09 said:

להחזיר

כמי שראה חלק גדול מהמשחקים שלו שם עד כה, אני לא חושב שהוא השחקן אגף שאנחנו צריכים. 

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

כמי שראה חלק גדול מהמשחקים שלו שם עד כה, אני לא חושב שהוא השחקן אגף שאנחנו צריכים. 

יצא לו לשחק במרכז העונה? אם כן איך היה שם?

פורסם ב
לפני1 שעה , Naor23 said:

יצא לו לשחק במרכז העונה? אם כן איך היה שם?

אולי משחק אחד אני חושב שהוא שיחק שם בתחילת העונה. הוא משחק כנף שמאל. אני לא יודע אם זו הבקשה של המאמן, אבל הוא משחק קצת כמו שמשחק פאטצ'י כשהוא באגף שמאל ויש לו שחקן על כל הקו לבד (למשל יחזקאל במחצית הראשונה נגד אשדוד). הוא לא משחק רגל על הקו, אלא בין קו שמאל לאמצע. זה מאוד נדיר שהוא מקבל את הכדור כמו למשל מה שלאיוס עושה כשהוא מקבל כדור בזווית של הרחבה ומשם הולך אחד על אחד, הוא יותר מקבל את הכדור ומחפש את המסירה. אני רוצה לשים את הדברים בקונטקסט : הוא משחק בקבוצת כדורגל רעה שיש לה מגרש ביתי שנראה כמו המגרש של אשקלון ובקושי מגיע קהל. כל התנאים האלה בטח לא עוזרים לו. ואחרי שכל זה נאמר, אנחנו רואים כאן את פדראו ובעיקר את ונטורה שנראים כמו זרי ליגה ישראלית מצוינים ושניהם ביחד היו חותמים עכשיו על הקריירה שעשה ועושה קיקו בליגה הפורטוגלית. הוא שחקן יותר מלגיטימי בליגה ראשונה בפורטוגל והם, בכלל לא בטוח (לראייה אם היו כאלה, היו כנראה מקבלים הצעות אחרי שירדו ליגה עם הקבוצה שלהם). 

Screen-Shot-17-01-2025-at-03-47.png

פורסם ב
לפני11 שעות , Brandon Roy said:

לדעתי עם מאמן ששם 2 שחקנים על הקו ולא מחרטט ולא מבלבל במוח, היינו יכולים לראות ממנו יותר.
אבל כנראה שהוא כבר לא יחזור למכבי.

פורסם ב

Screen-Shot-19-01-2025-at-20-23.png

צטט

מי שלקח חלק באימון בקריית שלום היום היה אורי עזו, שסיים את השאלתו לעירוני רמת השרון. הכישרון הגדול של הצהובים, שהבקיע תשעה שערים בכל המסגרות העונה, יהיה חלק מהאימונים תחת ז’רקו לאזטיץ’ בשבוע הקרוב ולאחר מכן תתקיים פגישה נוספת כדי להחליט על עתידו. מ.ס אשדוד ועירוני קריית שמונה מעוניינות מאוד, בעוד שעזו עצמו רוצה להישאר ולהוכיח את מקומו בסגל האלופה. (רז אמיר)

פורסם ב
3 דקות לפני, המכבייה said:

מעולה. יאללה עזו, תעשה להם קסם..

אצלנו בעה  תן לי עזו אני מרוצה

פורסם ב
On 12.1.2025 at 22:11, Brandon Roy said:

וואו איזה גול של קיקו עכשיו

נכנס לקצב 

פורסם ב

לפני1 שעה , Brandon Roy said:

וואו איזה גול של קיקו עכשיו

נכנס לקצב