Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לא יודע אם עזו מתאים ישירות להרכב,ליגה לאומית זה לא ליגת העל.

עזו וזר יכול לשדרג לנו את העונה.

במידה ולא יגיע זר הייתי הולך עם שגיב בכנף שמאל

פורסם ב

הגול השני של עזו מהמטורפים שראיתי לאחרונה, זה הרגל החלשה כן?

פורסם ב

מדהימה העבודה שהוא עשה, בנוער הבעיטות שלו היו דרדלה ברמת הדור מיכה, עכשיו הוא בועט בנגיעה עם טכניקה מדהימה ומשמתמש מדהים ברגל החלשה.

פורסם ב
לפני2 שעות , Bob Marley said:

איך הוא לא נעוץ פה בינואר???

האמת זה ממש לא מצחיק הנושא

להביא בינואר, הוא יותר טוב ממה שיש לנו כרגע בסגל לכנף שמאל

אין ספק שהבחור יתן לנו תפוקה יותר טוב מאדו ולאיוס, זה ברור לכולם. השאלה אם הוא יקבל פה את ההזדמנות שמגיעה לו

פורסם ב

אני אשמח מאוד לראות את עזו אבל אי אפשר להפוך נער בעונה הראשונה בבוגרים למושיע של האגף שלנו. 

יש פער גדול מאוד בין הליגה הלאומית לליגת העל. אם מנספורד ופרייס חושבים שעוד חצי שנה ברמת השרון תעזור לעזו, אני איתם, למרות שאשמח מאוד לראות אותו משתלט על אגף שמאל שלנו בהקדם.

פורסם ב
לפני2 שעות , אקיטה said:

הגול השני של עזו מהמטורפים שראיתי לאחרונה, זה הרגל החלשה כן?

ממש

פורסם ב
26 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

אני אשמח מאוד לראות את עזו אבל אי אפשר להפוך נער בעונה הראשונה בבוגרים למושיע של האגף שלנו. 

יש פער גדול מאוד בין הליגה הלאומית לליגת העל. אם מנספורד ופרייס חושבים שעוד חצי שנה ברמת השרון תעזור לעזו, אני איתם, למרות שאשמח מאוד לראות אותו משתלט על אגף שמאל שלנו בהקדם.

לא מושיע, רק שיקבל הזדמנות כמו שאחרים קיבלו. הפסדנו כבר חצי שנה איתו ללא שום סיבה נראית לעין, אין סיבה להמשיך להנציח את ההחלטה הגבולית הזאת. 

פורסם ב

להחזיר את עזו לסגל זה בסך הכל פיצוי ותיקון עוול שנעשה לו כשמשכו אותו שנה יותר מדי בנוער. 

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

להחזיר את עזו לסגל זה בסך הכל פיצוי ותיקון עוול שנעשה לו כשמשכו אותו שנה יותר מדי בנוער. 

בדיוק

פורסם ב
51 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

אין טעם להשאיל 

גלוך היה פה במצטבר עונה

תורג'מן יהיה 2 עונות

דניאל פרץ שוער ראשון 2 עונות

לתת לו פה את העונה או שתיים שלו ולאקזיט הבא, אין זמן להשאיל יותר מידי שחקנים כמוהו

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

לא מושיע, רק שיקבל הזדמנות כמו שאחרים קיבלו. הפסדנו כבר חצי שנה איתו ללא שום סיבה נראית לעין, אין סיבה להמשיך להנציח את ההחלטה הגבולית הזאת. 

זה אתה כותב. הקהל (שהוא אפילו יותר תנודתי וחסר היגיון מהפורום, אם דבר כזה אפשרי בכלל) יהפוך אותו למושיע. 

1 hour ago, asaf-17 said:

מי משאיל שחקן כזה

מי שחושב שהשחקן הזה צריך עונת מעבר בבוגרים לפני שיוכל להשתלב בסגל של הקבוצה הכי תחרותית והכי איכותית בישראל. 

הרי אם עזו היה בסגל של מכבי העונה כולכם הייתם כותבים למה לא הבאנו את לאיוס וכמה זה חסר אחריות לבנות על ילד בן 18 בעונת בוגרים ראשונה. 

פורסם ב
5 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

זה אתה כותב. הקהל (שהוא אפילו יותר תנודתי וחסר היגיון מהפורום, אם דבר כזה אפשרי בכלל) יהפוך אותו למושיע. 

מי שחושב שהשחקן הזה צריך עונת מעבר בבוגרים לפני שיוכל להשתלב בסגל של הקבוצה הכי תחרותית והכי איכותית בישראל. 

הרי אם עזו היה בסגל של מכבי העונה כולכם הייתם כותבים למה לא הבאנו את לאיוס וכמה זה חסר אחריות לבנות על ילד בן 18 בעונת בוגרים ראשונה. 

אנחנו צריכים לקנות רק את מה שאנחנו לא מייצרים. המערכת צריכה להראות קצת יותר אמון בתוצרים שלה. 

פורסם ב
43 דקות לפני, המכבייה said:

אנחנו צריכים לקנות רק את מה שאנחנו לא מייצרים. המערכת צריכה להראות קצת יותר אמון בתוצרים שלה. 

עם זה אני מסכים כבר כמעט עשור. אנחנו ממהרים להשאיל שחקנים שלנו ולקנות שחקנים שלא עולים עליהם באף היבט.

פורסם ב
לפני1 שעה , פנחס שוף said:

אין טעם להשאיל 

גלוך היה פה במצטבר עונה

תורג'מן יהיה 2 עונות

דניאל פרץ שוער ראשון 2 עונות

לתת לו פה את העונה או שתיים שלו ולאקזיט הבא, אין זמן להשאיל יותר מידי שחקנים כמוהו

אנחנו סנטימטר מלא להנות ממנו בכלל בבוגרים.

גלוך צריך להגיד תודה על זה שאיבדנו סיכוי לאליפות באותה עונה וגם על זה שהיה לו את אליפות אירופה לנוער עד גיל 19. 

אם לא גם הוא היה מטייל בביתר תל אביב ואז באיזה חדרה. הגיע הזמן להבין שיש שחקנים שהם גדולים מהשאלות המיותרות האלה. שהגיל אצלם זה רק מספר. גלוך היה כזה, דניאל פרץ היה כזה, לתחושתי גם עזו כזה.

פורסם ב
לפני4 שעות , תחיית המתים said:

היה שם דיפלקשן?

לא נראה שהיה מכל הזוויות שהיו בתקציר, ביצוע משוגע.

פורסם ב
לפני7 שעות , הילד בן 30 said:

באסה על הגול שפרץ חטף

מת שהוא ישמור כבר על רשת נקייה אבל וואלה הוא פותח בשער של באיירן פאקינג מינכן כבר ארבעה משחקים ברצף כולל בליגת האלופות. למעט בניון בליברפול (שזה מועדון קטן יותר מבאיירן ביחס לשליטה של באיירן בגרמניה ולהישגיות שלה באירופה) ואבי כהן באירופה לפניו, לא זוכר שחקן ישראלי ששיחק במועדון פאר אירופי כזה.

פורסם ב
לפני14 שעות , המכבייה said:

בול

אנחנו צריכים לקנות רק שוברי שיווין או מה שאין לנו בנוער. 

להביא את לאיוס במיליון יורו כשיש לך מחלקת נוער שיכולה לייצר מספרים דומים לשלו זה טמטום (חוזז שאני לא מחזיק ממנו היה נותן אותם מספרים)

להביא את עיאש ב700 אלף יורו כשיש לך בחוץ את באייה ועזו זה טמטום.

להביא את בן הרוש לדוגמה זה חכם כי אין לך בנוער שחקן כזה 

פורסם ב

שערי ליגה בהשאלה הראשונה ללאומית:
יונתן כהן: 11 ב31 משחקי ליגה
מתן חוזז: 10 ב25
פארפה: 4 ב26
אורי עזו: 7 ב15