Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , וזה ברשת said:

מי שיסכים במכבי להשאיל שחקן התקפה שחייב להתפתח לקבוצת בונקר של אסף נמני, פשוט לא מבין ולא נמצא במקצוע הנכון. אסור שזה יקרה.

זו לא חדרה רגילה. זו חדרה שיודעת לשחקנים מעברים עם דוניו ואדניי. כל עוד מוודאים שהוא יקבל קרדיט, זה לא רעיון רע.

פורסם ב

דן ביטון חשב שמכבי זו קייטנה, הוא לא נהנה אצלנו. שמישהו יספר לדן ביטון שהוא קיבל מאות אלפי שקלים על לשחק כדורגל והוא לא עשה את זה מי יודע מה. 3 שנים בינוניות של קריסה ברגע האמת.

כפוי טובה.

ובאותו עניין, מה באר שבע עשו/עושים בשבילנו שאנחנו כל שנתיים תורמים להם שחקנים ככה? נראה לי שהנוהל הזה צריך להיגמר.

פורסם ב
לפני10 שעות , פנחס שוף said:

מה עם ניר ביטון? מה הוא עושה היום?

מביא אוכל הביתה.

פורסם ב
לפני2 שעות , Saar said:

דן ביטון חשב שמכבי זו קייטנה, הוא לא נהנה אצלנו. שמישהו יספר לדן ביטון שהוא קיבל מאות אלפי שקלים על לשחק כדורגל והוא לא עשה את זה מי יודע מה. 3 שנים בינוניות של קריסה ברגע האמת.

כפוי טובה.

ובאותו עניין, מה באר שבע עשו/עושים בשבילנו שאנחנו כל שנתיים תורמים להם שחקנים ככה? נראה לי שהנוהל הזה צריך להיגמר.

יש יותר דן ביטון מלהתראיין אחרי 4-5 משחקים מוצלחים? אם יהיה לו על מה, שיבוא לדבר בסוף העונה. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Saar said:

כפוי טובה.

אף פעם לא החזקתי ממנו, כפוי טובה. על כל משחק אחד טוב 5 משחקים שנעלם.

אנחנו לא תורמים לב"ש שחקנים, אתה נפטר משחקן עם חוזה ומשחרר מקום בסגל לחדש.

פורסם ב
37 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

אף פעם לא החזקתי ממנו, כפוי טובה. על כל משחק אחד טוב 5 משחקים שנעלם.

אנחנו לא תורמים לב"ש שחקנים, אתה נפטר משחקן עם חוזה ומשחרר מקום בסגל לחדש.

תורם ונפטר לא בהכרח סותרים אחד את השני, שיפטרו מהם למקומות אחרים

פורסם ב
לפני15 שעות , Saar said:

כפוי טובה.

הכותרת שאתה קראת לא נכונה ואני מצטט בדיוק מה שנאמר ולא בכותרת

דן ביטון אמר שהוא לא נהנה במכבי בתקופה האחרונה(עידן לזאטיץ'), לגטימי, הבן אדם גמר אותו אחרי שהוא ענה לו בתדרוך אחרי בוקרשט.

עד אז הוא בהחלט נהנה במכבי.

פורסם ב
לפני22 שעות , Saar said:

כפוי טובה.

לא מבין למה לא עושים עליו לחץ כמו שעשו אצלנו, הוא לא מסוגל לנצח מאבק פיזי עם ילדה בת עשר. 

פורסם ב

אורי עזו עם עוד גול גדול נגד כפר שלם המוליכה , הוא נראה מצוין.

פורסם ב
2 דקות לפני, yello said:

אורי עזו עם עוד גול גדול נגד כפר שלם המוליכה , הוא נראה מצוין.

שער גדול

בומבה לחיבור מחוץ ל 16

פורסם ב

אחרי שהוכנבוים עזב משהו שם השתחרר, גם עזו וגם אוראל באהייה נראים אש.

פורסם ב
4 דקות לפני, maynard_prica said:

עזבו נו, משבוע לשבוע השאלה האם להחזיר אותו עכשיו הופכת לרטורית

להחזיר אם יתנו לו לשחק אחרת להשאיל לקבוצת ליגת על, הוא מתבזבז בלאומית.

פורסם ב

אורי עזו יכול לתת פה אימפקט מיידי ברמת האוסקר גלוך שעלה מהנוער

עם איך שכנף שמאל שלנו נראת הוא צריך להיות באנקר. יכול רק להועיל והוא טוב יותר מכל מי שמשחק שם.

פורסם ב

אם לאזטיץ בקושי נותן לשחקן כמו עידו שחר לשחק, בזמן שהקישור אמצע שלנו פח, איך אתם לא מפחדים להביא את עזו בגיל כזה...

מאיפה הביטחון שהוא יתן לו דקות בכלל? 

פורסם ב

מבחינתי עזו חייב להיות פה אבל אל תשכחו שהחל מינואר גם אניס עיאש חלק מהסגל, לא רואה את מכבי מחזירה אותו

פורסם ב

עזו שווה סגל במכבי

לאיוס ואדו שעלו 2 מיליון דולר שווים סגל ברמת השרון..הזייה.

פורסם ב

הלוואי ויקרה כבר בינואר. יש שם את הניצוץ, ביג טיים. העסק יכול להידלק מחדש. 

פורסם ב
25 דקות לפני, דקסטר said:

מבחינתי עזו חייב להיות פה אבל אל תשכחו שהחל מינואר גם אניס עיאש חלק מהסגל, לא רואה את מכבי מחזירה אותו

לא חושב שעיאש יהיה חלק מהסגל. מאמין שיושאל. 

לגבי עזו, ברור שצריך להחזיר אותו, אבל לא סומך על לאזטיץ שיתן לו דקות בעמדה שלו. 

פורסם ב

רואה את השער הראשון שלו היום

ווואאוווו

גול אדיר, טכניקת בעיטה מושלמת !! 99 אחוז מהשחקנים בועטים במצב כזה ליציע