Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שחקן צעיר שהולך לקבוצה שיש בה אגדת מועדון ורק עמדה אחת בהרכב, זה לא כל כך חכם.

אני מניח שפרץ כשעשה את מערך השיקולים שלו אמר - אוקי, גם לא אקבל הזדמנות, בטח ישאילו אותי לאיזו נירנברג או פרנקפורט בינואר או בקיץ כשברור לנו שיש ערך להשאלה שמגיעה מבאיירן. אנחנו כבר עוד שניה חלון שלישי שעומד להיפתח (ינואר) ואני לא רואה שמדברים על השאלה. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Brandon Roy said:

שחקן צעיר שהולך לקבוצה שיש בה אגדת מועדון ורק עמדה אחת בהרכב, זה לא כל כך חכם.

אני מניח שפרץ כשעשה את מערך השיקולים שלו אמר - אוקי, גם לא אקבל הזדמנות, בטח ישאילו אותי לאיזו נירנברג או פרנקפורט בינואר או בקיץ כשברור לנו שיש ערך להשאלה שמגיעה מבאיירן. אנחנו כבר עוד שניה חלון שלישי שעומד להיפתח (ינואר) ואני לא רואה שמדברים על השאלה. 

אם זה היה שחקן שדה הייתי אומר שהתזה הגיונית, אבל כשזה שוער זה קצת פחות גרוע מאיך שאתה מצייר את זה.

זה לא שהוא מבזבז את השנים הכי טובות שלו על הספסל.. יש לו עוד הרבה מאוד זמן לקריירה ארוכה וטובה (בע"ה).

ומנגד, זה מאוד מעודד שהם לא מוותרים עליו ונותנים לו לצאת בהשאלה, זה אומר שהם בונים עליו לשנים הבאות.

פורסם ב
51 דקות לפני, barak said:

אם זה היה שחקן שדה הייתי אומר שהתזה הגיונית, אבל כשזה שוער זה קצת פחות גרוע מאיך שאתה מצייר את זה.

איך? אם יש אגדת מועדון בתור חלוץ, אז המאמן יכול לשחק עם שני חלוצים, המאמן יכול לקחת שחקן כמו תורג'מן ולתת לו לשחק על הקו. אפשר גם להחליף אותו דקה 70. 

אם זה שוער, מה תעשה, תרכיב 2 שוערים? 

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

איך? אם יש אגדת מועדון בתור חלוץ, אז המאמן יכול לשחק עם שני חלוצים, המאמן יכול לקחת שחקן כמו תורג'מן ולתת לו לשחק על הקו. אפשר גם להחליף אותו דקה 70. 

אם זה שוער, מה תעשה, תרכיב 2 שוערים? 

פחות התייחסתי למה שרשמת על ההרכבה הראסמית בהרכב, יותר להתפתחות של שחקן ו'בזבוז' שנים על הספסל בשנים קריטיות לשחקן.

הרבה פחות גרוע אצל שוער.

אגב, אם כבר ואתה מושך כן להתייחס למה שאתה רושם, ראינו שנה שעברה שזה לא הלך בדוגמא אצלנו ותורג'מן בקושי קיבל דקות בתור חלוץ.

הניסון באגף היה צריך להעצר הרבה לפני ונמשך יתר על המידה ובקשר לחלוץ שני..לא קרה.

מעטים מאוד המאמנים שישנו מערך בשביל פרוספקט, בטח בקבוצה עם שאיפות.

ועדיין זה לא הנושא.

אם לא מדברים על השאלה, אז יש שם משהו..באיירן זה מועדון שיודע מה הוא עושה.

כנראה שהוא רואה בדניאל חומר לשוער ראשון אחרי נוייר (אולרייך לעד יהיה שוער שני).

הייתי מתאזר עוד קצת בסבלנות ונושך שפתיים כי הוא לגמרי יכול לזכות בג'קפוט.

פורסם ב
30 דקות לפני, maynard_prica said:

אורי עזו עם עוד שער במדי רמת השרון,

אוראל באיה עם צמד.

מובילים כרגע 5:0 נגד באקה אל גרבייה בגביע 

דקה 50

פורסם ב
9 דקות לפני, Elirandani said:

פרץ עלה נגד לברקוזן, נוייר קיבל אדום

חשוב לציין שהאדום דקה 17. חיים שלמים יש למשחק הזה.

פורסם ב
לפני10 שעות , הישראלי היפה said:

הם בפיגור

הנגיחה שדניאל ספג היא בלתי אפשרית לעצירה(מהירה,חזקה ולפינה הקרובה).

פורסם ב

ריו אוה (קיקו בונדוזו) השתחררה מהלו"ז הקשה שזימן לה ב-9 המחזורים הראשונים 4 משחקי חוץ נגד החזקות בליגה (פורטו, בנפיקה, ספורטינג ובראגה) וכעת מתחילה לשחק מול הקבוצות בליגה שלה. הם הוציא 7 נק' מ-9 נק' אחרונות. קיקו שחקן הרכב - פתח ב-11 משחקים מתוך 12 שהיה בהם בסגל. יש לו שער אחד ובמחזור הקודם בניצחון שלהם הוא הוסיף בישול (ראשון העונה). הקבוצה במקום ה-9 מתוך 18 קבוצות. היום בשעה 20:00 הם בחוץ מול סנטה קלרה (מקום 5). 

פורסם ב
4 דקות לפני, Brandon Roy said:

באייה צמד ברמה"ש. 

נראה שתפס ביטחון ונכנס לכושר טוב . 

6 שערים ב 4 וחצי משחקים האחרונים (כולל בגביע)

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

באייה צמד ברמה"ש. 

בנוסף, עזו הוא זה שבעט והצילו לו שם מקו השער בגול הראשון של באייה (ריבאונד אחרי ההרחקה), עזו בישל את השני, באייה נתן את הקרוס בגול השלישי שיצר שם את העצמי של רעננה.

והתקציר של ספורט 5 חחחחחחח "יאלללה יא באייה יאללה יא באייה", מי השדר הצגה הזה?