Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אני ממש לא אתפלא אם לא יצליח שם וינסו להיפטר ממנו

פורסם ב

באיה פתח ועשה מהלך יפה באמצע המגרש, העביר לעזו שהלך אחד על אחד יפה לתוך הרחבה והכדור איכשהו נכנס (ניסה להעביר רוחב, פגע בשחקן הגנה). לא יודע אם יתנו את זה לעזו. 

פורסם ב
11 דקות לפני, Brandon Roy said:

באיה פתח ועשה מהלך יפה באמצע המגרש, העביר לעזו שהלך אחד על אחד יפה לתוך הרחבה והכדור איכשהו נכנס (ספק בעט ספק ניסה להעביר רוחב, פגע בשחקן הגנה). לא יודע אם יתנו את זה לעזו. 

גולים אחרי דריבל הוא יודע לעשות קל, אבל לדחוק מתיבת החמש לשער בדקה ה90 ומשהו ולהכניס את הפועל למצב אנוש, לא.

איךךך החמיץ את זה איךךך

פורסם ב
3 דקות לפני, אקיטה said:

גולים אחרי דריבל הוא יודע לעשות קל, אבל לדחוק מתיבת החמש לשער בדקה ה90 ומשהו ולהכניס את הפועל למצב אנוש, לא.

איךךך החמיץ את זה איךךך

איזו החמצה מטורפת זו הייתה. מזל שרוב הפורום לא ראה, היו מתעלפים פה.

גם מושאל שלנו וגם נגד הפועל...

פורסם ב
12 דקות לפני, Brandon Roy said:

באיה פתח ועשה מהלך יפה באמצע המגרש, העביר לעזו שהלך אחד על אחד יפה לתוך הרחבה והכדור איכשהו נכנס (ניסה להעביר רוחב, פגע בשחקן הגנה). לא יודע אם יתנו את זה לעזו. 

פורסם ב

קיקו בונדוזו חוזר להרכב למשחק ליגה של ריו אוה נגד אשטוריל. 

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

קיקו בונדוזו חוזר להרכב למשחק ליגה של ריו אוה נגד אשטוריל. 

משחק ראשון שהוא לא משחק באגף ימין ובדקה ה-8 כובש שער. 1-0 לריו אוה. 

הוא משחק מתחת לחלוץ באמצע. 

פורסם ב
לפני7 שעות , Brandon Roy said:

משחק ראשון שהוא לא משחק באגף ימין ובדקה ה-8 כובש שער. 1-0 לריו אוה. 

הוא משחק מתחת לחלוץ באמצע. 

אפשר לראות את הגול שלו בתקציר

פורסם ב
11 דקות לפני, הישראלי היפה said:

כן. הוא שיחק 72 דקות והמשחק הסתיים בתיקו 2-2. 

יש לקבוצה שלו מגרש ביתי אחד המעפנים.

כשהוא רק הגיע למכבי אז לא כל-כך היינו בטוחים באיזה צד הוא הולך לשחק או מעדיף לשחק, הוא עד כה שיחק בעיקר בימין, היום לראשונה ניסו אותו מתחת לחלוץ והוא נמשך הרבה לצד השמאלי כי יש לקבוצה שלו שחקן כנף טוב שם (הוא בישל לו את השער). היה נראה אחלה. עשה הרבה תנועה חכמה. אני מאוד אוהב אותו. 

הקבוצה שלו קצת בלחץ כי הלו"ז שלה הכי אכזרי שיכול להיות.

עד מחזור 9 (הם כרגע סיימו מחזור 6') הם אחרי פורטו, בנפיקה, בראגה וספורטינג ליסבון וכולם משחקי חוץ. 

אני מניח שאחרי זה דברים יהיו קצת יותר נוחים. 

פורסם ב
On 22.9.2024 at 01:15, הישראלי היפה said:

זה נראה גול קל, אבל איך שהוא נותן לכדור לעקוף אותו ובועט בנגיעה מראה על היכולת שלו. 

באסה עליו. אם מילסון היה עושה בלאגן שבועיים קודם אולי הוא היה הכנף הפותח שלנו היום.

פורסם ב
4 דקות לפני, מכביסט לעד said:

זה נראה גול קל, אבל איך שהוא נותן לכדור לעקוף אותו ובועט בנגיעה מראה על היכולת שלו. 

באסה עליו. אם מילסון היה עושה בלאגן שבועיים קודם אולי הוא היה הכנף הפותח שלנו היום.

מדויק. איך הוא מרגיש את הכדור מאחוריו בכדי לשחרר בנגיעה. אי אפשר ללמד את זה. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

וואו ! עוד גול ענק של עזו 

לחמן הגמור אומר שקטמון הציעו עליו חצי מיליון יורו, וג'קי הציע מיליון וחצי יורו, מכבי סירבו.

פורסם ב

מכבי מיהרה עם ההשאלה שלו, מתוך מחשבה נכונה שיעשה הכנה כמו שצריך בקיץ עם הקבוצה אליה יושאל ולא לעשות את הטעות של למרוח את ההחלטה, ומתוך מחשבה שיצליחו להנחית פה וינגר זר במקום מילסון.

בתכל'ס, הוא כנראה הוינגר הכי טוב בצד שמאל שהיה לסגל שעשה את המחנה להציע.

פורסם ב

הטעות איתו (ולא רק) עוד בעונה שעברה שבמקום עוד עונה בנוער, היה אמור להיות מושאל ללאומית.

העונה הוא כבר היה אמור להיות מושאל לכל הפחות לקבוצת ליגת העל. או כמו שאתה אומר, בהינתן קו שמאל שלנו, להיות בסגל. 

אבל בסדר, הוא מתקדם מהר, יוכל לגשר על השנה האבודה הזו. 

פורסם ב
34 דקות לפני, yello said:

לחמן הגמור אומר שקטמון הציעו עליו חצי מיליון יורו, וג'קי הציע מיליון וחצי יורו, מכבי סירבו.

לא יודע לגבי ההצעה מג׳קי (כנראה חרטא) אבל לדעתי גם טוכמן דיווח על הצעה של סכום כזה פחות או יותר מהפועל ירושלים 

פורסם ב

אני מניח שאם ימשיך בקצב הזה ישודרג כבר העונה לליגת העל.

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

מכבי מיהרה עם ההשאלה שלו, מתוך מחשבה נכונה שיעשה הכנה כמו שצריך בקיץ עם הקבוצה אליה יושאל ולא לעשות את הטעות של למרוח את ההחלטה, ומתוך מחשבה שיצליחו להנחית פה וינגר זר במקום מילסון.

בתכל'ס, הוא כנראה הוינגר הכי טוב בצד שמאל שהיה לסגל שעשה את המחנה להציע.

אם יש אפשרות להחזיר בינואר, זה מעולה

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

אם יש אפשרות להחזיר בינואר, זה מעולה

יש אפשרות להחזיר כל אחד מהמושאלים. 

פורסם ב
On 22.9.2024 at 01:25, Brandon Roy said:

כן. הוא שיחק 72 דקות והמשחק הסתיים בתיקו 2-2. 

יש לקבוצה שלו מגרש ביתי אחד המעפנים.

כשהוא רק הגיע למכבי אז לא כל-כך היינו בטוחים באיזה צד הוא הולך לשחק או מעדיף לשחק, הוא עד כה שיחק בעיקר בימין, היום לראשונה ניסו אותו מתחת לחלוץ והוא נמשך הרבה לצד השמאלי כי יש לקבוצה שלו שחקן כנף טוב שם (הוא בישל לו את השער). היה נראה אחלה. עשה הרבה תנועה חכמה. אני מאוד אוהב אותו. 

הקבוצה שלו קצת בלחץ כי הלו"ז שלה הכי אכזרי שיכול להיות.

עד מחזור 9 (הם כרגע סיימו מחזור 6') הם אחרי פורטו, בנפיקה, בראגה וספורטינג ליסבון וכולם משחקי חוץ. 

אני מניח שאחרי זה דברים יהיו קצת יותר נוחים. 

קיקו פתח בכנף שמאל במשחק חוץ של הקבוצה שלו מול בראגה - 

3 ימים אחרי המשחק מולנו, בראגה שוב שיחקה בבית והפעם פתחה לקיקו ולקבוצה שלו את השושנה עם 0:4. 

הפעם לא ראיתי את המשחק, סקור365 נותנים לקיקו ששיחק הפעם בצד שמאל (פתח את העונה צד ימין, משחק אחרון מתחת לחלוץ באמצע) ציון 7.0 שזה הכי גבוה בקבוצה. בסופהסקור נותנים לו 6.7 שזה בחלק העליון מבין אלו שפתחו בהרכב. 

אגב, סתם הערה - אני עוקב אחריו כי אני מאוד רוצה שהוא יצליח. אני חושב שקין עשה לו עוול ומצידו הוא היה הכי גבר שהיה פה, לא קיבל דקה, לרוב לא היה בסגל ולא דיבר מילה אחת רעה. היה לו חוסר מזל של גם פציעה ראשונה אמיתית בקריירה בגיל 27, במדינה זרה שהצריכה ניתוח ואז גם מלחמה. לדעתי אין שום סיכוי שהוא יחזור לכאן גם אם מחר יהיה פה שלום עולמי. 

פורסם ב

להחזיר את קיקו בינואר+לתת תוספת שכר.
אי אפשר להמשיך לשחק ככה.

פורסם ב
לפני13 שעות , Brandon Roy said:

קיקו פתח בכנף שמאל במשחק חוץ של הקבוצה שלו מול בראגה - 

3 ימים אחרי המשחק מולנו, בראגה שוב שיחקה בבית והפעם פתחה לקיקו ולקבוצה שלו את השושנה עם 0:4. 

הפעם לא ראיתי את המשחק, סקור365 נותנים לקיקו ששיחק הפעם בצד שמאל (פתח את העונה צד ימין, משחק אחרון מתחת לחלוץ באמצע) ציון 7.0 שזה הכי גבוה בקבוצה. בסופהסקור נותנים לו 6.7 שזה בחלק העליון מבין אלו שפתחו בהרכב. 

אגב, סתם הערה - אני עוקב אחריו כי אני מאוד רוצה שהוא יצליח. אני חושב שקין עשה לו עוול ומצידו הוא היה הכי גבר שהיה פה, לא קיבל דקה, לרוב לא היה בסגל ולא דיבר מילה אחת רעה. היה לו חוסר מזל של גם פציעה ראשונה אמיתית בקריירה בגיל 27, במדינה זרה שהצריכה ניתוח ואז גם מלחמה. לדעתי אין שום סיכוי שהוא יחזור לכאן גם אם מחר יהיה פה שלום עולמי. 

תנועה יפה של קיקו והחמצה מתוך הרחבה מהמשחק אתמול - בסרטון זה 03:24. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Kenji.09 said:

להחזיר את קיקו בינואר+לתת תוספת שכר.
אי אפשר להמשיך לשחק ככה.

עדיף לך להתמקד בציפיות ריאליות יותר, כך לא תתאכזב.