Jump to content

אקסים ומושאלים

שורה

Recommended Posts

עזו יכל לקנות את עולמו עמוק בדקה ה90. החמצה גדולה.

עדיין השחקן הכי טוב על המגרש היום. הזייה איך הנגרים האלה לא משחקים עליו יותר.

אכזרי מאוד ועדיין להפועל אין סגל טוב, הם יצטרכו שם חיזוק משמעותי כדי לעלות.

יש שם הרבה פלופים בקבוצה לצד כמה שחקנים שיכולים לשחק ליגת העל (טוריאל וארי כהן בעיקר). זה יכול להספיק להם אבל אם הם לא יתחזקו זה סיכון רציני. לבקוביץ' לא כל שבוע ייקח הצלה של נויר.

53 דקות לפני, car.garsia said:

אכזרי מאוד ועדיין להפועל אין סגל טוב, הם יצטרכו שם חיזוק משמעותי כדי לעלות.

יש שם הרבה פלופים בקבוצה לצד כמה שחקנים שיכולים לשחק ליגת העל (טוריאל וארי כהן בעיקר). זה יכול להספיק להם אבל אם הם לא יתחזקו זה סיכון רציני. לבקוביץ' לא כל שבוע ייקח הצלה של נויר.

שמע גם אמבר של רמהש לקח כמה הצלות גדולות (זכור מהופעת ענק נגדנו בסופרלנד במשחק הגביע בקור).

חושב שלהפועל יש סגל שאמור להספיק לעליה די בקלות, מה שיכול להפיל אותם זה הלחץ שלמרבה הצער קצת השתחרר היום

לפני13 שעות , Art Vandelay said:

שמע גם אמבר של רמהש לקח כמה הצלות גדולות (זכור מהופעת ענק נגדנו בסופרלנד במשחק הגביע בקור).

חושב שלהפועל יש סגל שאמור להספיק לעליה די בקלות, מה שיכול להפיל אותם זה הלחץ שלמרבה הצער קצת השתחרר היום

מחצית ראשונה הם היו טובים אבל הם לא בנו בכלל נכון. הספסל שלהם היה אמור להיות עמוק יותר אם הם היו בונים נכון. לא סתם הם נחלשים במחצית השנייה והוא לא ממהר לעשות חילופים. מה שמבאס זה שכנראה הם יתחזקו ואם הם יתחזקו נכון, אז אפשר להגיד קדיש לליגה.

לפני14 שעות , Art Vandelay said:

לדעתי אתה מאוד (מאוד) עדין איתם.

הם שיחקו אחרי מנוחה של שבוע, מול קבוצה ששיחקה לפני 3 ימים ובעלת אולי 4 שחקני כדורגל ראויים ופשוט התפרקו במחצית השנייה.

זו ההגדרה, לדעתי, לקבוצה ומערכת לא מתפקדת. אני כן מאמין שבסוף יצליחו לעלות, אבל כנראה בקושי ובטח למה שהראו עד כה, אתה מאוד עדין איתם. 

עזו זה חומר ששווה מתישהו צ'אנס במכבי. 

צור וקורדובה היו אחלה וחבל שבעיקר לגבי האחרון, הוא לא עשה את המעבר הזה כבר בינואר עונה קודמת. אני חושב ששניהם יכולים להיות בהמשך חומר לליגת העל. אני מאוד מקווה שמכבי ינצלו את החולשה הזו של רמה"ש ואת זה שיש להם אחלה מאמן (הוכנבוים) וישאילו לשם עוד שחקן אמצע. בצדק מכבי לא העבירו לשם עוד שחקן כנף כי יש לנו כבר 3 שם. אם רוצים נניח להעביר את בלאי, אז זה חייב להיות במקום אחד אחר שלנו שאותו צריך להעביר. 

לפני4 שעות , Brandon Roy said:

הם שיחקו אחרי מנוחה של שבוע, מול קבוצה ששיחקה לפני 3 ימים ובעלת אולי 4 שחקני כדורגל ראויים ופשוט התפרקו במחצית השנייה.

זו ההגדרה, לדעתי, לקבוצה ומערכת לא מתפקדת. אני כן מאמין שבסוף יצליחו לעלות, אבל כנראה בקושי ובטח למה שהראו עד כה, אתה מאוד עדין איתם. 

צור וקורדובה היו אחלה וחבל שבעיקר לגבי האחרון, הוא לא עשה את המעבר הזה כבר בינואר עונה קודמת. אני חושב ששניהם יכולים להיות בהמשך חומר לליגת העל. אני מאוד מקווה שמכבי ינצלו את החולשה הזו של רמה"ש ואת זה שיש להם אחלה מאמן (הוכנבוים) וישאילו לשם עוד שחקן אמצע. בצדק מכבי לא העבירו לשם עוד שחקן כנף כי יש לנו כבר 3 שם. אם רוצים נניח להעביר את בלאי, אז זה חייב להיות במקום אחד אחר שלנו שאותו צריך להעביר. 

תראה בסוף 80 אחוז מהמשחקים זה מול רמהש בליגה הזאת, אז כשיצברו קצת נקודות וישתחררו זה יכול פתאום להיראות הרבה יותר קל.

ראיתי את הפועל בשלושה משחקים העונה ובכולם הייתה עדיפה.

בכל אופן מקווה שאתם צודקים, ויש פה עניינים שהם יותר מקצועיים מאשר מנטליים.

הלוואי שיפקששו את זה

לפני4 שעות , Brandon Roy said:

לא מכיר את גוף העבודה של הוכנבוים יותר מדי,אבל מעניין אותי אם הוא מאמן אמיתי שיודע ללמד כדורגל או איזה יובל נעים כזה שרק צועק "יאללה יבני זונות,ת'שברו רגליים" ואין לו מושג באימון וחובב תיקו מושבע?

1 דקה לפני, Avogadro said:

הציע

הסכימה

כמה ניקוד חוץ צריך בשביל הזמנה?

לא יודע. אבל אני כן יודע שחשוב לדאוג שדניאל יקים בית בישראל ובמיוחד באזור קריית שלום(גם שכירות לעונה זה סבבה אבל אין בושה בלמצוא חלומות אחרים).

מימר על אבו פרחי: 

צטט

"סעיד בסול סימן את הבחור הזה כבר מסוף העונה שעברה. ראיתי אותו, שמעתי עליו, אבל לא ידעתי לעומק על היכולות שלו. ראיתי ילד מאוד בוגר, שמבין את המשחק ואינטליגנט ברמה מאוד גבוהה. טכניקה, גולר, מבין איפה הוא נמצא ומחויב. העתיד שלו ורוד, הוא צריך להתבגר ולקחת דברים בפרופורציה. הוא לוקח דברים בצורה אמוציונלית. הוא שחקן של הגדולות והרבה מעבר אם הוא יישאר צנוע".

https://sports.walla.co.il/item/3691315

מילסון הקורבן הבא? "התקדים המסוכן" מאחורי מכירת סטואיץ'
מערכת וואלה ספורט

15.9.2024 / 11:05

הכוכב האדום מכרה עוד שחקן שהגיע רק בקיץ, כמו במקרה של בלם מכבי תל אביב. גם זמנו של האנגולי קצוב? "היכולת לא תואמת את השכר"

וואלה הייתי אומר להם בואו נמחק כאילו לא קרה כלום, תחזירו וניקח אותו הכל בסדר, אולי תשלימו לו רק שכר ממה שאנחנו שילמנו לו

3 דקות לפני, ebibo said:

מערכת וואלה ספורט

הכוכב האדום מכרה עוד שחקן שהגיע רק בקיץ, כמו במקרה של בלם מכבי תל אביב. גם זמנו של האנגולי קצוב? "היכולת לא תואמת את השכר"

וואלה הייתי אומר להם בואו נמחק כאילו לא קרה כלום, תחזירו וניקח אותו הכל בסדר, אולי תשלימו לו רק שכר ממה שאנחנו שילמנו לו

קח טיפ: 

א. אל תאמין בכזו קלות לתקשורת הספורט הישראלית.

ב. תאמין עוד פחות כשאין מי שחתום שמית על הכתבה - מאת "מערכת האתר..." 

18 דקות לפני, ebibo said:

מערכת וואלה ספורט

עם כמה שהוא יצא בן שרמוטה אם יש אפשרות להחזיר אותו שיחזירו 

17 דקות לפני, Brandon Roy said:

קח טיפ: 

א. אל תאמין בכזו קלות לתקשורת הספורט הישראלית.

ב. תאמין עוד פחות כשאין מי שחתום שמית על הכתבה - מאת "מערכת האתר..." 

אין יותר מדי מה להקשיב לתקשורת הישראלית, יש פה כמה עובדות שצוטטו יחדיות לכדי השערות, שני שחקנים שנקנו בחודשים האחרונים נמכרו אחרי שלא הרשימו.

מילסון עוד לא פתח בליגה עד עכשיו יש משחקים שאפילו לא היה בסגל(בדר"כ נכנס חילוף), לא נראה לי שלמה ששילמו עליו זה מתאים להם, מצד שני לנו הוא מסדר את מכבי הדורסנית ביותר על הנייר בתקופת חיי כנראה, אז אם תהיה הזדמנות אני בעד, רק אומר, אם עכשיו או בינואר

24 דקות לפני, ebibo said:

מערכת וואלה ספורט

סתם כתבת קליקים.

הביא להם צ'מפיונס.