Jump to content

אקסים ומושאלים

שורה

Recommended Posts

שימו לב שהמראיין הוא טוכמן. לא אופתע אם יצחקי שלח אותו בשביל להוציא אותו טוב(חשוב מבחינתו בשביל הג'וב הבא)

4 דקות לפני, רויקלה said:

לא אכפת לי מה איביץ׳ אומר על בכר. בראיון הזה יש אמירה חזקה בטקסט (על יוני כהן) ואמירה חזקה בסאב-טקסט על גולדהאר/אינגלידיס. למיטב הבנתי הוא פשוט רומז על זה שההתנהלות שלהם והרעיון שכל ההחלטות מתקבלות ברביעיה הן הבעיות העיקריות של הקבוצה. רביעיית מקבלי החלטות זה מבנה ניהולי גרוע ואיטי, ודי הגיוני שבדינמיקה שתיווצר ברביעייה המסויימת הזאת שני אנשי הכדורגל (יצחקי והמאמן) יעמדו מול שני האחרים ויהיו מתוסכלים מאוד מהם. זכרו שאיביץ׳ לא עזב מייד אחרי האליפות השניה שלנו. היה מו״מ, שבסופו הוא החליט שלא מתאים לו להישאר בתנאים שהיו.

יפה אמרת.

אפשר גם לראות את זה בקצב העבודה האיטי, או בעובדה שלא הגיע מחליף לפריצה ובינואר הגיע רארס, זו בחירה שברור שהגיעה בגלל מגבלות מלמעלה בחלון העברות בו אתה מוכר שחקן ב7 מיליון יורו

8 דקות לפני, duss21 said:

הוא מדבר על רצון, על מסירות ועל נאמנות. הבעיה של יצחקי היא לא ברצון אלא ביכולת.

זה לא מה שאני הבנתי משורת האנשים המכובדים שתמיד שבחו את יצחקי לאורך חמש השנים האחרונות.

22 דקות לפני, רויקלה said:

זאת בדיוק הסיבה שבגללה אוהדים כל כך שנאו את יצחקי - הברירה היחידה הייתה לשנוא את גולדהאר, אינגלידיס, או את גולדהאר-בגלל-שהוא-נותן-כל-כך-הרבה-כח-לאנגלידיס, ואת זה אף אחד לא רוצה לעשות, כי אם אנחנו אומרים שאנחנו רוצים שהם יעזבו אנחנו גם אומרים שלום לכסף שבא איתם וחוזרים לתקופת לוני, נימני, קלינגר ויוסי מזרחי.

לא אכפת לי מה איביץ׳ אומר על בכר. בראיון הזה יש אמירה חזקה בטקסט (על יוני כהן) ואמירה חזקה בסאב-טקסט על גולדהאר/אינגלידיס. למיטב הבנתי הוא פשוט רומז על זה שההתנהלות שלהם והרעיון שכל ההחלטות מתקבלות ברביעיה הן הבעיות העיקריות של הקבוצה. רביעיית מקבלי החלטות זה מבנה ניהולי גרוע ואיטי, ודי הגיוני שבדינמיקה שתיווצר ברביעייה המסויימת הזאת שני אנשי הכדורגל (יצחקי והמאמן) יעמדו מול שני האחרים ויהיו מתוסכלים מהם מאוד. זכרו שאיביץ׳ לא עזב מייד אחרי האליפות השניה שלנו. היה מו״מ, שבסופו הוא החליט שלא מתאים לו להישאר בתנאים שהיו.

כמובן שכל זה לא אומר שהכעס על המינוי של יצחקי לא מוצדק. אבל צריך לזכור שכנראה שג׳ורדי או מנספורד לא קיבלו החלטות כחלק מרביעייה, וגם אם כן אז אז היה להם שיעור קומה מספיק לכך שהם יכלו להזיז את הרביעייה הזאת לכאן או לכאן. ההימור שלי (לא מבוסס על כלום) הוא שמודל הרביעייה היה כבר קודם כשדנו בהחלטות גדולות של המועדון והפך למודל ניהולי כללי באיזשהו שלב אחרי שמנספורד עזב. חלק מהמעבר הזה היה זה שליצחקי היו פחות קבלות ולכן פחות השפעה. מכל מקום, יש הבדל בין לכעוס על יצחקי ללכעוס על המינוי של יצחקי והשינוי שהוא ייצג.

האמת הכואבת היא שכל התיאוריות על זה שיצחקי הוא אמן חושים ומניפולטור-על שמצליח לשכנע את כולם--איביץ׳, גולדהאר קרסטאיץ׳, דוניס, קראנקה, אינגלידיס ועוד ועוד--שהוא גדול למרות שהוא אפס הן קשקוש לא נורמלי. תחשבו בעצמכם עד כמה זה הגיוני שאנשי כדורגל שלא נולדו אתמול ועובדים בתוך מערכת, מכירים אותה לעומק ומתים להפיל את האחריות על הכשלונות על מישהו יגנו על יצחקי גם אחרי שהם עזבו, ורק אוהדים כמונו שלא רואים ויודעים כלום רואים את האמת. הסיפור נשמע לי הרבה יותר פשוט: יצחקי הוא כנראה איש מקצוע טוב, שעבד במערכת גרועה ומעולם לא היה לא כוח לשנות אותה. 

זה עצוב וכנראה נכון.

איביץ אמר דברים דומים בעזיבה הראשונה שלו.

יש אנשים שהקשיבו ולכן הציפיות שלהם ברצפה ויש כאלה שמעדיפים לטמון את ראשם בחול.

20 דקות לפני, turgi said:

זה נכון אבל מצד שני הוא חזר לכאן ושוב חיפש דרך לברוח

פשוט לא מובן 

לפני2 שעות , turgi said:

גם אם אנחנו חושבים שאבא לא מתפקד, אנחנו נישאר באיזור הנוחות שלנו גם אם הקשבנו וידענו. אני רומז לזה לא מעט שנים. ואני מעדיף מימון על לא מימון. הבחירה הזאת לא משתנה כי ללא האבא(תקף לכל קבוצה עם אבא), אנחנו לא על הגלגל. לכן אני גם קצת סקפטי ביחס למנספורד עכשיו. הוא יהיה שכיר יותר מוצלח מיצחקי? כנראה. האם זה יהיה גיים צ'נג'ר בלוחות הזמנים והעבודה המטורפת שצריך לעשות מעכשיו? נראה...

לפני2 שעות , המכבייה said:

גם אם אנחנו חושבים שאבא לא מתפקד, אנחנו נישאר באיזור הנוחות שלנו גם אם הקשבנו וידענו. אני רומז לזה לא מעט שנים. ואני מעדיף מימון על לא מימון. הבחירה הזאת לא משתנה כי ללא האבא(תקף לכל קבוצה עם אבא), אנחנו לא על הגלגל.

לא אמרתי אחרת.

רק חושב שאנשים צריכים להתחיל לתאם ציפיות עם עצמם כי רוב הקהל לא כל כך בכיוון.

לפני4 שעות , המכבייה said:

גם אם אנחנו חושבים שאבא לא מתפקד, אנחנו נישאר באיזור הנוחות שלנו גם אם הקשבנו וידענו. אני רומז לזה לא מעט שנים. ואני מעדיף מימון על לא מימון. הבחירה הזאת לא משתנה כי ללא האבא(תקף לכל קבוצה עם אבא), אנחנו לא על הגלגל. לכן אני גם קצת סקפטי ביחס למנספורד עכשיו. הוא יהיה שכיר יותר מוצלח מיצחקי? כנראה. האם זה יהיה גיים צ'נג'ר בלוחות הזמנים והעבודה המטורפת שצריך לעשות מעכשיו? נראה...

מיץ' שפך ושופך מליונים בכל עונה, גם בקיץ האחרון נשפכו עשרות מליונים, משכורות עתק לליגיונרים ושכר גבוה גם לקראנקה.

את הכסף הוא מביא ואפילו ביתר שאת. הבעיה כנראה היא אופן הניתוב של הכסף, לאן הוא הולך וכאן נעשו טעויות.

בהחלטות לאן הכסף הולך, מיץ' תמיד היה המילה האחרונה גם בתקופות המוצלחות וגם בתקופה האחרונה. אז מה ההבדל? כנראה שאיש מקצוע בעל שיעור קומה ועם קשרים נכונים, יכל לנצל את הכסף הזה הרבה יותר טוב והרבה יותר נכון. גם בעזרת הקשרים וגם בזכות זה שהוא פיגורה שיודע לפעמים אולי להתעקש מול מיץ' ואנגלידיס. ג'ורדי, ביין , מנספורד. זה סוג האנשים שצריכים לקבל כאן את ההחלטות המקצועיות. לצד מנספורד הייתי חושב להביא סקאוט בכיר, דמות כדורגל מקושרת סטייל מדוניאנין וזה יכול לעבוד

יש אנשים שיודעים להיות פוליטיקאים.

מצד אחד לא לעשות בעיות להנהלה שמעליך (מיטש, ג׳ק) ולא לדפוק על השולחן ולעשות שרירים כשהם טועים- ובכך להפוך לאיש מאוד נוח עבורם,

ומצד שני לשדר למאמנים מתחתיך שאתה מנסה כל מה שאתה יכול אבל מי שנמצא למעלה בשעון קנדה פשוט לא מבין ולא מקשיב. 

זאת אולי דרך טובה להסתדר עם כולם אבל זאת לא דרך טובה להיות מנהל מקצועי.

נניח ויצחקי יודע בדיוק מה לעשות כדי לקחת טרבל, ורק ההתנהלות של מיץ מנעה ממנו לעשות את זה, אדם עם יושרה מקצועית היה שם את המפתחות והולך הביתה. כמו שעשה איביץ פעמיים וכמו שעשה פאקו בזמנו כשראו שהמועדון לא הולך לספק להם את הכלים שבעיניהם דרושים להצלחה.

אתם יכולים לבחור שלא להאמין לאיביץ׳ אבל אם תקראו את הריאיון כמה פעמים תגלו לא מעט תת מסרים שהוא מעביר ולטעמי הכתובת היא מאוד ברורה.

ג׳ק אנגלידיס.

באופן אישי אני מאוד מאמין למה שהוא אומר.

אין לו שום אינטרס לשקר ואדרבה, העובדה שהוא עזב ככה צריכה להדליק לכם נורות אחרות ולשחרר את הנראטיב הילדותי של האקסית הפגועה שזרקו אותה.

52 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

יש אנשים שיודעים להיות פוליטיקאים.

מצד אחד לא לעשות בעיות להנהלה שמעליך (מיטש, ג׳ק) ולא לדפוק על השולחן ולעשות שרירים כשהם טועים- ובכך להפוך לאיש מאוד נוח עבורם,

ומצד שני לשדר למאמנים מתחתיך שאתה מנסה כל מה שאתה יכול אבל מי שנמצא למעלה בשעון קנדה פשוט לא מבין ולא מקשיב. 

זאת אולי דרך טובה להסתדר עם כולם אבל זאת לא דרך טובה להיות מנהל מקצועי.

נניח ויצחקי יודע בדיוק מה לעשות כדי לקחת טרבל, ורק ההתנהלות של מיץ מנעה ממנו לעשות את זה, אדם עם יושרה מקצועית היה שם את המפתחות והולך הביתה. כמו שעשה איביץ פעמיים וכמו שעשה פאקו בזמנו כשראו שהמועדון לא הולך לספק להם את הכלים שבעיניהם דרושים להצלחה.

פאקו לא עזב מיוזמתו.

פאקו עזב כי ג׳ורדי החליט שהוא עוזב.

54 דקות לפני, MTA For Ever said:

אתם יכולים לבחור שלא להאמין לאיביץ׳ אבל אם תקראו את הריאיון כמה פעמים תגלו לא מעט תת מסרים שהוא מעביר ולטעמי הכתובת היא מאוד ברורה.

ג׳ק אנגלידיס.

באופן אישי אני מאוד מאמין למה שהוא אומר.

אין לו שום אינטרס לשקר ואדרבה, העובדה שהוא עזב ככה צריכה להדליק לכם נורות אחרות ולשחרר את הנראטיב הילדותי של האקסית הפגועה שזרקו אותה.

מה הוא חידש פה? שהמערכת דפוקה? וואו פשוט איש של אמת.

ראיון של בנאדם פחדן עם 0 חרטה ו0 אחריות אישית.  העיקר לזרוק פצצות בלי שמות ולשמור על הפוזיציה שלו. 

לפני5 שעות , snufkin said:

מיץ' שפך ושופך מליונים בכל עונה, גם בקיץ האחרון נשפכו עשרות מליונים, משכורות עתק לליגיונרים ושכר גבוה גם לקראנקה.

את הכסף הוא מביא ואפילו ביתר שאת. הבעיה כנראה היא אופן הניתוב של הכסף, לאן הוא הולך וכאן נעשו טעויות.

בהחלטות לאן הכסף הולך, מיץ' תמיד היה המילה האחרונה גם בתקופות המוצלחות וגם בתקופה האחרונה. אז מה ההבדל? כנראה שאיש מקצוע בעל שיעור קומה ועם קשרים נכונים, יכל לנצל את הכסף הזה הרבה יותר טוב והרבה יותר נכון. גם בעזרת הקשרים וגם בזכות זה שהוא פיגורה שיודע לפעמים אולי להתעקש מול מיץ' ואנגלידיס. ג'ורדי, ביין , מנספורד. זה סוג האנשים שצריכים לקבל כאן את ההחלטות המקצועיות. לצד מנספורד הייתי חושב להביא סקאוט בכיר, דמות כדורגל מקושרת סטייל מדוניאנין וזה יכול לעבוד

לא זה הכיוון שאליו פנה מיטש בשנים האחרונות. מנהל מקצועי אוברקאוליפייד אכן הרוויח פה אליפויות אבל גם מאמנים מעולים ודומיננטים(איביץ ובכר) עשו את זה. אין עוד הרבה ג'ורדים בעולם אבל יש הרבה איביצ'ים בעולם. הייתי מתרכז בלמנות את המאמן שמתאים. 

56 דקות לפני, המכבייה said:

לא זה הכיוון שאליו פנה מיטש בשנים האחרונות. מנהל מקצועי אוברקאוליפייד אכן הרוויח פה אליפויות אבל גם מאמנים מעולים ודומיננטים(איביץ ובכר) עשו את זה. אין עוד הרבה ג'ורדים בעולם אבל יש הרבה איביצ'ים בעולם. הייתי מתרכז בלמנות את המאמן שמתאים. 

הבעיה שמאמן זר נשאר פה שנה, במקרה חריג שנתיים. צריך עדיין דמות מקצועית נוספת במערכת, בטח שהבעלים לא גר פה. 

מנספורד לא יכול לעשות הכל, הוא צריך גם לנהל בין היתר. או שמביאים מנהל מקצועי או סקאוט בכיר. 

32 דקות לפני, Keano said:

הבעיה שמאמן זר נשאר פה שנה, במקרה חריג שנתיים. צריך עדיין דמות מקצועית נוספת במערכת, בטח שהבעלים לא גר פה. 

מנספורד לא יכול לעשות הכל, הוא צריך גם לנהל בין היתר. או שמביאים מנהל מקצועי או הסקאוט בכיר. 

שאלת קראנקה היא השאלה הבוערת בעיני. 

אני נוטה להאמין לאיביץ בקטע הזה

כולנו ידענו את מה שהוא אמר על יוני

לא סתם הוא לא נתן לו לשחק ולא סתם גם הספרדי לא נותן לו לשחק.

לגבי הקטע עם יצחקי, הוא מראה את הדברים בצורה אחרת. יצחקי גם נכשל בהתנהלות שלו והכל אבל גם אנגלדיס אשם פה.