Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

קצב על מכבי וזהבי: "איתי לא דיברו באופן רשמי. אני חושב שהם דיברו איתו, אבל אני לא יודע באיזה רמה זה היה. יכול להיות שהתחילו לדבר על כל מיני רעיונות, לא בטוח כמה זה התקדם, אבל די היינו נעולים על העניין. אנחנו לא אוהבים לשחק משחקים עם אנשים ולתת להם הרגשה שהולכים לקרות דברים שבעצם לא הולכים לקרות. צריכים לשמור על הגינות בדברים האלה".

אז לכל מי שהיה בטוח שהצענו לו בצורה רצינית...

פורסם ב
26 דקות לפני, מכביסט לעד said:

קצב על מכבי וזהבי: "איתי לא דיברו באופן רשמי. אני חושב שהם דיברו איתו, אבל אני לא יודע באיזה רמה זה היה. יכול להיות שהתחילו לדבר על כל מיני רעיונות, לא בטוח כמה זה התקדם, אבל די היינו נעולים על העניין. אנחנו לא אוהבים לשחק משחקים עם אנשים ולתת להם הרגשה שהולכים לקרות דברים שבעצם לא הולכים לקרות. צריכים לשמור על הגינות בדברים האלה".

היה ברור לי לכל אורך הדרך שהיו גישושים ולא יותר

פורסם ב

לכל אלה שחשבו שלא גיששו, אז כן גיששו אבל הבינו לאן נושבת הרוח ככה שאי אפשר להגיד "לא הוגשה סוג של הצעה" כי כמו שהוא אמר, הם היו נעולים.

פורסם ב
3 hours ago, אקיטה said:

אם הוא יהיה טוב באפואל, אין שום סיבה שיחזור לחיפה ובכלל לארץ.

אם לא ויחזור עם הזנב בין הרגליים ויחתום בחיפה, זה מבאס אבל גם לא כזה מדאיג אותי כאיום מקצועי.

לא היתי מזלזל בחיפה יותר מדי כבר

פורסם ב

כל עוד הם בנויים על אופרי ארד מאבוקה סאן מנחם בהגנה ומצומצמים מאוד מבחינת מספר הדחקנים בהתקפה אני רגוע מאוד.

הניגון יחזור על עצמו, שוב יפצעו חהם שניים- שלושה שחקנים בקישור ובחלק הקדמי מהעומס והם יתפרקו.

פורסם ב
37 דקות לפני, החתול הצהוב said:

קצת מזכיר את הזלזול בב"ש עד שזה התפוצץ בפרצוף

ואז היינו טובים יותר 

פורסם ב
9 דקות לפני, קובי השועל said:

כל עוד הם בנויים על אופרי ארד מאבוקה סאן מנחם בהגנה ומצומצמים מאוד מבחינת מספר הדחקנים בהתקפה אני רגוע מאוד.

הניגון יחזור על עצמו, שוב יפצעו חהם שניים- שלושה שחקנים בקישור ובחלק הקדמי מהעומס והם יתפרקו.

לוקחים אליפות בדו ספרתי ובלקמן מסיים עם 30 גולים?

פורסם ב
36 דקות לפני, אורלנדו בלוף said:

לוקחים אליפות בדו ספרתי ובלקמן מסיים עם 30 גולים?

בלקמן עם 30? חחחחחחח
לא יותר מ-24 שערים

פורסם ב
1 hour ago, מכביסט לעד said:

הגיוני לגמרי וזה מה שחשבתי שהיה. הוא מסביר למה זה לא התקדם והוא מאד ברור. מכבי היתה אחרונה בסדרי העדיפות שלו ובצדק רב. שיחת גישוש היתה ולא היתה סיבה למעבר. אף אחד לא משך את מכבי והשלה אותה. הכל טוב. 

פורסם ב
20 דקות לפני, מכביסט לעד said:

זהבי: "אני במועדון שהכי הרבה רצה אותי".

למי הוא רומז את זה לנו, לאייאקס או לסינים?

הקונטקסט הוא אייאקס. נדמה לי שזאת תשובה לדאלה שנשאלה עליהם. 

פורסם ב
2 hours ago, המכבייה said:

הקונטקסט הוא אייאקס. נדמה לי שזאת תשובה לדאלה שנשאלה עליהם. 

אם באמת הייתה לו הצעה רצינית מאייאקס עם רצון להביא אותו כשחקן מרכזי והוא סירב הוא די דביל.

פורסם ב
10 דקות לפני, אביאל 5 said:

איביץ' בפיגור 2-0 מול קבוצה מהליגה הרביעית דקה 35 בגביע הליגה

מיצה את עצמו, הביתה(בתל אביב)!

פורסם ב

עם זהבי אנחנו עולים. דביל מה הלכת עכשיו להולנד אתה בן 33 ויש לך הזדמנות אחרונה להביא קבוצה קטנה לליגה הטובה בעולם.

פורסם ב

איביץ ומשחקי גביע/הכרעה זה לא זה.

אוהב אותו, חבל שהודח.