Yellowald פורסם ב 8 באפריל, 2012 פורסם ב 8 באפריל, 2012 ג'יו ואן ברונקוסט ופיליפ קוקו פיליפ קוקו והאחים דה-בור 1
הגיס של שאקירה פורסם ב 8 באפריל, 2012 Author פורסם ב 8 באפריל, 2012 די ואיו, די ליביו, דלבקיו, אלברטיני, אמברוסיני, טאקינרדי...אלה שמות ממשחקים של איטליה במונדיאלים וביורואים. אין לי מושג מי מהם עדיין משחק, איך הם נראים, מי שחקן ומי סתם...באמת. רק את קאמורנזי ידעתי להבדיל כי הוא נראה כמו הכלאה בין איטלקי לסושי. 2
הגיס של שאקירה פורסם ב 8 באפריל, 2012 Author פורסם ב 8 באפריל, 2012 הגזמת, אמברוסיני!? התלבטתי אם לכתוב אותו, הוא קצת מוקצן (כמו שלא כתבתי די קאניו או די נטאלה), אבל בגדול אני מחשיב את עצמי אחד שעוקב אחרי כדורגל אירופאי, וכל פעם שאיטליה הייתה מפרסמת את הסגל שלה אני כזה: "טוטי, דל פיירו, אינזאגי, זאמברוטה, קנבארו, פירלו ו...אה טוב"
Guest or1244 פורסם ב 8 באפריל, 2012 פורסם ב 8 באפריל, 2012 לא מצאתי את הנושא של הופרדו בלידתם אז אני כותב פה. ראיתי תמשחק של ארסנל היום ופשוט לא הבדלתי בין בניון- לרוזציקי
Bomboneira פורסם ב 8 באפריל, 2012 פורסם ב 8 באפריל, 2012 וויגאן ו-וולבס זאת אותה קבוצה. אם לווסט ברומיץ' היה שם עם מילה אחת גם הם היו אותה קבוצה. גם ויצ'נזה ופיאצ'נזה אותה קבוצה. ונזכרתי במשהו ששכחתי קודם - אסי משיח ויוסי אופיר הם אותו שחקן, שמשחק בכל הקבוצות שאין להן קהל, ואף פעם לא נוגע בכדור. 3
Yellowblood פורסם ב 8 באפריל, 2012 פורסם ב 8 באפריל, 2012 שהייתי קטן : רוסיה וסוריה מה יש לך,ספרד וצרפת.
MaYuKa פורסם ב 8 באפריל, 2012 פורסם ב 8 באפריל, 2012 רנדי אורטון וג'ון סינה קאיטה ויא יא טורה שארפ וסמית
BenJa פורסם ב 8 באפריל, 2012 פורסם ב 8 באפריל, 2012 סרגיי טרטיאק (בית"ר) וז'אן טלנסטיקוב עד לפני כמה זמן עידן שדה-נבו מזרחי-משה בן לולו-אמיר לביא חן עזרא ושניר גואטה דני פרחו ופדרו לאון כששיחקו בחטאפה עד לפני כמה שנים קאזורלה-קאני-קפדווילה 3
maccabi-king פורסם ב 9 באפריל, 2012 פורסם ב 9 באפריל, 2012 סראגוסה וסוסיאדד ואוסאסונה ובשבילי:נדב יעקבי ואבי מלר עד לפני שנה 2
-kabala- פורסם ב 9 באפריל, 2012 פורסם ב 9 באפריל, 2012 תקשיבו טוב אם יש מישהו שמבדיל הוא תותח מלפפון חמוץ בחומץ או במלח.
Brandon Roy פורסם ב 9 באפריל, 2012 פורסם ב 9 באפריל, 2012 קווליראלה וויניצ'ץ מיובנטוס קוואליראלה ודי נטאלה.
Recommended Posts