ארז הקטן פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 רוי קוסטה וקוסטקורטה! שהייתי ילד אמרתי רוי קוסטקורטה! 6
BenJa פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 פלאבשנקו משהו?? --------------------------- פבליוצ'נקו.. ואם כבר אז פבליוצ'נקו ופוגרבניאק אארון רמזי וג'ק ווילשר עד לפני כמה שנים ז'ו מוטיניו וראול מירלש חאמד גנאים ואחמד קאסום רולפס וקיסלינג (אלה מלברקוזן) גואי ברטון וסקוט פארקר המאמנים מרטין יול ומארק יוז סיאבונגה וטזאמטה (מנתניה של לותר מתיאוס)
Art Vandelay פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 רפאל דה סילבה ופאביו דה סילבה. הם שיחקו ביחד מתישהו? כי נראה לי שהם סתם גימיק. אני טוען את זה מאז ש"הם" עלו לבוגרים. בתקופתם במכבי חיפה- אלון חזן ומשה גלאם. אני חושב שאלון חזן הוא אמיתי ומשה גלאם הוא סתם האלטר אגו שלו 3
Moryo פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 בתקופתם במכבי חיפה- אלון חזן ומשה גלאם. אני חושב שאלון חזן הוא אמיתי ומשה גלאם הוא סתם האלטר אגו שלו
Sawyer פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 לא יודע איך פסלת את קדוסי וברדה שהם לא מתאימים לנושא. בתחילת שנות ה2000 שכקדוסי "נוצר" במכבי פ"ת ונראה לי שברדה עוד היה בב"ש, שניהם לא היו ממש קיימים בשבילי. ואז אני זוכר שהייתי רואה באיזה סיכום מחזור כלשהו גול של אחד משניהם ואפעם לא הייתי זוכר באיזה מהקבוצות הוא משחק, ומי הוא מהם בכלל. בהמשך כברדה הפך לשחקן זאת ניהיתה בדיחה. אבל סה"כ מלבד השער, שניהם בתקופה הזאת היו חלוצים שהיו רצים מהר קדימה וזהו בערך. מאוד מבלבל.
Helly22 פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 סקולס וסולשאר קניזארס ופיטר שמייכל ואפשר גם להוסיף את אוליבר קאן ואז יש לנו טריו.
תימני צהוב פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 זמרים: WILL I AM ו-וויקליף ז'אן. חח זה לא אותו אחד ? 1
The Shadow פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 אייל משומר ואלירן דנין זה רק אני או שהם עושים שבוע שבוע בחיפה? כל פעם זה מרגיש לי שהשני משחק
לנצח צהוב פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 עוז ראלי- איציק עזוז. אבי ריקן- שי חדד. אחמד קאסום- חמד גנאיים. לורן בן ארי- ארמון בן נעים. סינטיאו סולליך- טאלב טוואטחה (עד השנה). אלון תורג'מן- שלומי אזולאי. חנן ממן- רן אבוקרט. ולדימיר גלושצ'ביץ (ה. חיפה)- סטפן שצ'פוביץ (ה.עכו). סביטי ליפנייה- יא יא פטי (עד לפני שנתיים). ישראל ראש- אושרי רואש. 2
תמיר יצחקי פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 בעונת 09/10 היה לנו את ראלדס ועוד אחד ששחכתי מי זה (לא אילייב)
מכבי תל אביב לעד פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 בעונת 09/10 היה לנו את ראלדס ועוד אחד ששחכתי מי זה (לא אילייב) ג'ו ביזרה?
תמיר יצחקי פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 ג'ו ביזרה? לאאאאא! ביזרה היה ב07/08! נו מי זה היה לצד ראלדס?
רועי.ל פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 (נערך) ב2010 היה לנו את האיגור הזה אבל הוא וראלדס בכלל לא היו דומים הרגע נזכרתי איגור טומאסיץ נערך 7 באפריל, 2012 על ידי רועי.ל
Recommended Posts