הגיס של שאקירה פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 לא חיצונית, יש מצב שהם נראים שונה לגמרי, אבל כאלה שתמיד כשאני שומע על אחד מהם, אני לא סגור לכמה שניות בראש על איזה מהם מדובר. לפעמים זה אפילו "הם לא אותו אחד?..". דוגמאות: עד לפני שנתיים: מאריו גומז וקווין קוראני עד לפני 5 שנים: ג'רארד ולמפארד ואחרי ההסבר המפגר, תצטרפו אם הבנתם. גם שחקני עבר תופס. סידני גובו ולואיס סאהה סמיר נאסרי וחאתם בן ארפה פרננדו רדונדו וסאביו קוסטקורטה ונסטה ג'ובאני אלבר וסוני אנדרסון 4
(:Ben פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 אסי וגורי, גראייניק ואלתרמן, ראובן עובד ואלי ביטון לפני 10 שנים
Moryo פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 אולי בגלל שהייתי ממש ילד בתקופה שלהם במנצ'סטר אבל: דווייט יורק ואנדי קול 20
החתול הצהוב פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 טוב, זה שחוק וישן נורא, אבל במכבי חיפה היו שני רפי אוסמו בו זמנית..... ולענייני מכבי: כמות ענקית מכל מיני זרים הזויים שהיו במועדון הזה
מכבי תל אביב לעד פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 מאיר לוי ותבריזי ענק, עד היום אני מתבלבל
החתול הצהוב פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 גם אני עד היום צריך שניה שתיים לזכור מי זה מי. אה, ומה עם הקוונים האלמותיים דוד מלכה א' ודוד מלכה ב'? 3
Sawyer פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 אוהד קדוסי ואליניב ברדה. (ברדוסי) למרות שהם אותו בן אדם, אז זה אולי לנושא אחר. 3
GALGAL פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 קאחה קלאדאזה וגבריאל היינצה ג'ון אובי מיקל ומיקל אסיין סרקיי קלצ'נקו ומילאן אוסטרץ עד לפני שנה-שנתיים :גארת' ברי וגארת' בייל מייקל קאריק ודארן פלטצ'ר נגואן גרייב ועופר טלקר זלאטן איבראימוביץ' ברק בדש חחח סתם
דקסטר פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 לפני שנים אלישע לוי ויוסי מזרחי היו אותו בן אדם 49
Lior Cohen פורסם ב 6 באפריל, 2012 פורסם ב 6 באפריל, 2012 מרטינוביץ ועוד משהו עם ויץ שהיה במכבי (לא ישראלויץ) מרדיקוביץ -חלוץ
הגיס של שאקירה פורסם ב 6 באפריל, 2012 Author פורסם ב 6 באפריל, 2012 שלמה שרף וצביקה שרף קאחה קלאדאזה וגבריאל היינצה סרקיי קלצ'נקו ומילאן אוסטרץ נגואן גרייב ועופר טלקר אוהד קדוסי ואליניב ברדה. (ברדוסי) אל תתבלבלו עם הופרדו בלידתם! אם אומרים לכם קלשנקו ואוסטרץ או טלקר וגרייב, שליימה וצביקה וכאלה, אתם ישר זוכרים בראש מי זה מי. זה כמו להגיד "ליונברג ואפנברג". קיצר הבנתם, אם הם מפורסמים מדי זה לא אוכל כי הם ישר קופצים לראש. תבריזי ומאיר לוי גאוני
הגיס של שאקירה פורסם ב 6 באפריל, 2012 Author פורסם ב 6 באפריל, 2012 קצת נוסטלגיה: ג'יאנולקה ויאלי ופבריציו רבאנלי רדובן הרומטקו-איברהים דורו-ואסילי איבאנוב שמוליק לוי ורענן דרעי דושאן אוהרין ודניאל בריילובסקי אדמילסון ולאונרדו פרנצ'סקו טולדו וג'אנלוקה פאליוקה רנדי וויט ורשארד גריפית' ג'יי ג'יי אוקוצ'ה וג'ורג' וואה סזאר סמפאיו ואלדאיר אגב, אם יגידו לי שסלומון קאלו ומאלודה זה בנאדם אחד, אני לא רואה למה לא. 3
החתול הצהוב פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 למיטיבי לכת משנות ה-90': סהר מזרחי ויוסי אלפיה מבני יהודה ניסן כהן וירון כהן מבית"ר ת"א יעקב שוורץ ורונן שוויג מבית"ר י-ם 2
DoW פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 קרסיץ ואיזה שחקן מטוטנהאם שכחתי איך קוראים לו ניקו קראנצר?
Bomboneira פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 נראה לי שרוב האנשים לא מבינים את הנושא. מאיר לוי ותבריזי זה הכי ברור. גם וויקליף ז'אן ווויל איי אם חזק. ויש את אסי משיח עם עוד מישהו (משהו אופיר נראה לי). יכול להיות ששכחתי כי הם באמת אותו אחד. רפאל אלקורטה ואייטור קראנקה (אני באמת לא זוכר מי מהם עוזר של מוריניו). דייויד מאי והנינג ברג. רפאל דה סילבה ופאביו דה סילבה. הם שיחקו ביחד מתישהו? כי נראה לי שהם סתם גימיק. מאייקס - אנו ואניטה, אביסיליו ואוזביליס. 2
MaTa פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 שם שהוא באופן כללי בעייתי במדינה: אלי כהן. כמה מאמנים ושחקנים כאלה היו ועדיין יש.... 3
idan8 פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 עד המונדיאל האחרון לא תמיד זכרתי מי זה צ'אבי ומי זה אינייטה (לא רואה ליגה ספרדית, רואה את ברצלונה רק באלופות)
YNWA פורסם ב 7 באפריל, 2012 פורסם ב 7 באפריל, 2012 אולי לא יובן בקרב אוהדי מכבי אבל פליקס חלפון ולירון בסיס אחושרמוטה.. 1
Recommended Posts