Jump to content

שריקות הבוז היום לשיר של אבי נמני

Recommended Posts

פורסם ב

זו דעתי האישית. בואו תסקלו אותי בכיכר העיר יא מביכים.

מבחינתי ולדעתי, אבי נמני סמל יותר גדול מאבי כהן ומגיורא.

רוב הקהל של מכבי ת"א (וגם אני) גדל על אבי נמני ושמע סיפורים של אבי כהן וגיורא ולכן הכל פה שונה.

פה הטעות שלך - רוב הקהל בפורום גדל על אבי נימני ושמע סיפורים על שפיגל ואבי כהן. הקהל בבלומפילד (וכן, רובו יושב ב-13 / 2) גדל בחלקו הגדול על שחקני העבר שאנשים כאן שכחו או לא הכירו.

פורסם ב

פה הטעות שלך - רוב הקהל בפורום גדל על אבי נימני ושמע סיפורים על שפיגל ואבי כהן. הקהל בבלומפילד (וכן, רובו יושב ב-13 / 2) גדל בחלקו הגדול על שחקני העבר שאנשים כאן שכחו או לא הכירו.

הא ובגלל זה השנאה אליו? לא כי אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד פה.

פורסם ב

הא ובגלל זה השנאה אליו? לא כי אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד פה.

מי דיבר על שנאה? אתה דיברת על סמלים, ואני עונה לך על זה. אל תחבר בין מחט לתחת. בעיניך נימני סמל שצריך לשיר לו גם אחרי שהוא כבר לא במערכת? בעיני רבים אבי כהן, גיורא שפיגל, שורה אוברוב, גדי ברומר (......) הם סמלים לא פחות והם לא מקבלים מילה של שיר באף משחק (חוץ משורה - וזה גם כי הוא במערכת). זאת כל הנקודה.

פורסם ב

מי דיבר על שנאה? אתה דיברת על סמלים, ואני עונה לך על זה. אל תחבר בין מחט לתחת. בעיניך נימני סמל שצריך לשיר לו גם אחרי שהוא כבר לא במערכת? בעיני רבים אבי כהן, גיורא שפיגל, שורה אוברוב, גדי ברומר (......) הם סמלים לא פחות והם לא מקבלים מילה של שיר באף משחק (חוץ משורה - וזה גם כי הוא במערכת). זאת כל הנקודה.

בעיני רבים נמני הגדול מכולם. אין פה על מה להתווכח בכלל.

פורסם ב

הקהל של מפגרים באמא שלי

ואני מדבר בכלליות

אז שרתם לאבי נמני שלפני שפיטרו אותו שיתפטר ועכשיו אתם שרים לו שירי הערצה

אתם מתלוננים על כל אחד שנותן את הדעה שלו

וכל אחד חושב שכל מה שהוא אומר צודק

אני לא מבין מה זה הנושא זיוני שכל הזה אבל אתם ממש מפגרים

אתם חיים בקהל שלכל בנאדם יש דעה שונה חלק אוהבים את אבי חלק לא רוצים אותו בטור מאמן

חלק שונאים את לירן חלק אוהבים אותו

תפסיקו סתם לחפש נושאים מטומטמים

פורסם ב

בעיני רבים נמני הגדול מכולם. אין פה על מה להתווכח בכלל.

כמו שאמרת - זה סובייקטיבי.

אני גדלתי בדיוק כמוך על מכבי של שנות ה-90, אז זה מה שאני מכיר. אבל אני לא אבוא ואגיד לאוהד בן 40 שיגיד לי שאבי כהן סמל גדול לא פחות מנימני שהוא טועה.

פורסם ב

שורה תחתונה הקהל שלא מתהפך כל שני וחמישי זה אנחנו.

אנחנו תמיד חושבים על טובת הקבוצה, ולכן נלחמנו איתכם על השריקות בוז והתתפטר באמצע העונה- לא בגל שנחנו חיילים של נמני. כרגיל, צדקנו.

אנחנו אלה שנילך עם הקבוצה לכל חור בכל שבת, גם בזמנים הקשים.

אנחנו אלה שלא נקלל אדם מהמערכת במהלך העונה אלא אם כן יש לכך סיבה מספיק טובה. אתם תקללו על כל פס לא מדויק. שבוע אחרי זה כבר תשירו לו שירי הלל. אנחנו אם קיללנו- כבר לא נשיר לו. יש לנו עקרונות. אנחנו לא מביכים ופאתטיים כמוכם.

ואנחנו אלה שזוכרים מי הסמל הכי גדול של הקבוצה הזאת ורוצים לחלוק לו כבוד. אתם כבר שכחתם ממזמן, זה ברור כשמש. אנחנו לא. ועדיין- לא שרנו במהלך השנה, למרות שמגיע לו שיר בכל משחק. לא שרנו כי ידענו שזה ייצור את הבלאגן הזה ולא רצינו לפגוע בקבוצה באמצע השנה. אז חיכינו, שתי דקות לסיום העונה. השחקנים קיבלו עידוד בסוף המשחק אז אל תזיינו לי תשכל על השחקנים. שתי דקות לסיום העונה רצינו לשיר לסמל האחרון של מכבי.

ואתם עושים את הדבר היחיד שאתם יודעים לעשות חוץ מלהתהפך- לשרוק בוז. לשרוק בוז לשירה אחר כבוד המוקדשת לבנאדם שאוהב את מכבי יותר מכל אחד, שנתן למכבי יותר מכל אחד, ששמו קשור במגן דוד הצהוב יותר משל כל אחד אחר.

תתביישו. מי ייתן ונזכה לקיץ בלי רכש ואתם תשארו בבית בשנה הבאה.

פורסם ב

ולנמני יש חלק בפילוג של הקהל? הא? מה? אני דורש הסבר לאמירה המצחיקה הזאת..

הכוונה היא שלדמות נמני יש חלק בפילוג. לא שנמני עשה דברים בעצמו כדי שהקהל יהיה מפולג.

אתה טוען שזה מצחיק, אבל אתה רואה בעצמך שאתה שר לסמל של מכבי וחצי איצטדיון שורק בוז.

תרצה או לא תרצה יש פילוג.

חלק חושבים שנמני הוא אלוהים ובלעדיו אין תקומה למכבי, וחלק חושבים שהוא המחלה של מכבי.

אלה ששרו לו הם צד אחד אלה ששרקו הוז הם צד שני.

בינינו, אלה שהתחילו לשיר לו, ידעו טוב מאוד למה הם נכנסים לכן הם לא יכולים לבוא בטענות לשורקי הבוז.

הרי זה היה ברור שזה יקרה.

זאת עצימת עניים להגיד שלא.

פורסם ב

כמה זיוני שכל..

אוהדי הפועל קראו ללוזון להתפטר כבר במחזור הראשון.. אחרי שנתיים הם לקחו דאבל.

אוהדי חיפה זרקו על מאמן שהביא להם 3 אליפויות מקלות וארטיקים, והם אלופים כבר 6 מתוך 10 שנים.

אז מה אתה מזיין לי את השכל אה?

אבי נמני היה מאמן כושל, זאת עובדה. אתה יכול לסלף את הדברים איך שבא לך, זה אתה שיוצא טיפש.

אבי נמני היה צריך לעזוב את מכבי לא השנה, אלא לפני שנתיים, אז נתנו לו ימי חסד יותר מכל מאמן אחר בעולם הזה, אז כן, כל מי שצעק לו להתפטר, זה אחרי שהוא סבל את אבי נמני המאמן שנתיים יותר מידי.... לגיטימי!

היום שהוא לא במועדון, אין שום סיבה לשיר לו. אתה רוצה לחזק את ידו, לך אליו הביתה, תשתה איתו קפה, תזמין אותו לברית של הבן שלך.... לא חסרים דרכים.

וחוץ מזה, יש פה אנשים שאומרים שצריך לחלוק כבוד לכל הסמלים של מכבי..

האמנם?!

האם אבי כהן ז"ל היה מקבל שירה שהיה מגיע למשחקים?

האם גיורא שפיגל היה זוכה לשיר עידוד?

על מי אתם עובדים?

אוהדי הפועל שרקו ללוזון, אבל לוזון בשונה מנימני לא היה סמל בהפועל ואין לו זיקה למועדון. היית מביא את דוגמת סיני שהיא יותר רצינית, אבל גם אז סיני כמעט והרויד את הפועל ליגה אז זה גם לא הכי דומה. בכל מקרה, אני לא מעריץ את נימני או שטויות בסגנון. סה"כ סיימנו עונה שבה סגרנו מעגל עם אחד הסמלים הגדולים שהיו במכבי, רצינו להודות לו באופן סימבולי ע"י שירת השיר שחקן שלו. במקום להצטרף ולזכור לו את ימי נעוריו, העדפתם להכנס לפוליטיקה, למזימות, לשקרים ולפרופגנדות שערכו מולו שאין לכם שמץ אם זה נכון או לא, אלא זה שירת את האג'נדה שלכם בצורה נפלאה. האג'נדה הזאת שמטיסה מאמנים מבלומפילד רק בגלל ששער 13 רוצה.

אם גיורא שפיגל או אבי כהן ז"ל, היו מסיימים תקופה במכבי אני בטוח שהינו שרים גם להם, הרי במה הם שונים מאבי?

אתה פשוט חתיכת קוקסינל מסריח ובטח גם אתה מתבייש בזין הקטן שלך ובוער לך להעלות את הביטחון העצמי ואת ההערכה העצמית שלך ע"י התנשאות כלפי אנשים פה ועשיית דווקא כמו איזה אומלל. באמת שאני שונא לרדת לרמה המביכה הזאת, אבל על הזין שלי. אני מאחל לך רק רע יא בן של זונה. מקווה שמה שקרה אתמול לאוהדי סכנין יחזור על עצמו ספציפית אלייך כשתשרוק בוז בפעם הבאה.

פורסם ב

לא אסף.

זו דמגוגיה לטעון שכל מי שלא שר לאבי צריך לשתוק במקום לעודד את מכבי.

שמי שלא שר לאבי נמני לא אוהד מכבי או לא מכיר את ההיסטוריה (למרות שאני די בטוח ששמונים אחוז מהאנשים ששרים לאבי לא ראו את הדאבל האחרון של מכבי בכלל).

זו דמגוגיה לטעון שאנשים שונאים את אבי כי הם חושבים שהוא רע למועדון (למרות שאתה עד שלי שלא קיללתי אותוב מגרש פעם אחת אפילו ואם לא אתה אז מספיק אנשים שאוהבים את אבי ומכירים אותי)

זו דמגוגיה לטעון שאנשים חיכו ש"תומכי נמני" יעשו טרור (חוץ ממתן לא ראיתי בן אדם אחד עושה ברדק בגלל אבי, וגם מתן עשה אותו לאדרי המסכן נגד בני יהודה) אז Bomboneira נפל הטיעון.

ולטעון שזה גועל נפש לרצות לשיר לקבוצה ולא לאדם שמחוץ לקבוצה?

זו דמגוגיה לטעון שחייבים לעשות את זה ומי שלא הוא גועל נפש.

כן יש טיימינג נכון.

קודם כל, לא רק שלא הפלת את הטענה שלי, אתה רק חיזקת אותה.

דבר שני, אני לא בטוח שיש למישהו משהו נגד אלה ששתקו.

אני מכיר הרבה אנשים ששתקו למרות שהם אוהבים את אבי, רק כי הם רצו שכל השונאי נמני לא ישרקו לו בוז.

אוקי...

אתם מעודדים את הקבוצה, גם אני. מקובל.

אבל אתם מעודדים את שחקני העבר?!

את דריקס קיללתם למוות.

את קלינגר שנאתם שנאה לא מובנת. בן אדם שהביא אליפות, ליגת אלופות וגביע (אם אבי היה מביא את זה, הוא היה מאמן 20 שנה במכבי).

את אבי כהן ז"ל לא עודדת שהוא ישב ביציעים בבלומבילד.

אני לא מכיר שיר אחד על ברומר (שבעיני הוא היה מחוייב למכבי לא פחות מאבי).

אז על מה אתה מדבר?

אני לא בא לאף אחד בטענות, אני רק אומר שברגע שיש צד אחד קיצוני אז מן הסתם שיהיה צד קיצוני לצד השני.

על אחת כמה וכמה שמדובר באבי נמני, שדעות הקהל לגביו חצויות.

וגם השריקות לא היו לו. הם היו לכם.

כמו ששרתם משחק אחרי הפיטורים שלו ושרקו לכם בוז.

ככה שרקו לכם בוז גם אתמול.

זה לא היה קשור לכלום.

דבר ראשון, יש הרבה שקיללו את דריקס וקלינגר, אני לא ביניהם.

אבל זה לא הנושא.

בקיצור, אם תתחיל לשיר לחלק מהשחקני עבר שציינת, לא רק שאני לא אפריע, רוב הסיכויים שאני גם אצטרף,

כולל השיר על גדי ברומר שאתה לא מכיר, לפי הלחן של ברבאבא.

ואם אנחנו צד קיצוני שלטובת נמני, שהוא סמל של מכבי, מה זה עושה את הצד הקיצוני השני?

ותפסיק להגיד שהשריקות הם לנו, כי אם הם לנו אז תשרוק כל המשחק, או שאם אתה רוצה לשרוק רק כשאנחנו שרים שירים לא קשורים

למכבי, אז תשרוק כשאנחנו שרים למני לוי.

פורסם ב

קוסטה אתה לא יכול להיות אובייקטיבי בנושאי נימני, אז חלאס אתה כבר מבזה את עצמך.

אם תמשיך להאמין למנטרות של צברי אתה בסוף תהיה שנוא כמוהו וחבל, באמת חבל. תתעסקו במציאת הטוב במקום במציאת הרע. אני עוד לא קיבלתי הוכחה אחת כתובה או בתמונה, שבה יש קשר בין נימני לעולם תחתון ואם היו, אז תאמין לי שצברי מזמן היה חושף את זה לתקשורת, הרי הוא לא פראייר. החלום של צברי זה לתבוע את נימני ולזיין אותו, הבעיה היא שאצל צברי, חוץ מלאיים שהוא יתבע אנשים כדי שיחשבו שאין לו אלוהים, הוא לא עושה כלום.

אתה רוצה להיות מאוס כמוהו? בבקשה אתה בדרך.

פורסם ב

מעניין אותי מה הטיימינג הנכון לשיר לאבי?

תחילת המשחק? השתגעתם... השחקנים צריכים לשחק ואתם שרים לשחקן שפרש לפני 3 שנים?!

אמצע המשחק? השתגעתם... יש עוד 45 דקות לשחק צריך לתמוך בשחקנים כמה שיותר...

אז מתי כן אפשר לתת כבוד לשחק עבר?!

אם בני טבק, סתם דוגמא, היה מגיע לאצטדיון, מישהו היה שורק בוז אם בדקה ה88 היו שרים לו שיר?

תתביישו לכם גועל נפש, 8 זה בדם, אבי נמני במכבי לעולם... לעולם!

תסלח לי אבל הטיעון הזה הוא פשוט בדיחה.

בני טבק הגיע לבלומפילד יותר מפעם אחת בשנים האחרונות. מישהו חשב בכלל על לשיר לו שירים? מישהו חשב על לשיר שירים לשחקן עבר שהוא לא אבי נימני? כל עוד התשובה היא לא אל תביא כדוגמאות שירים שמעולם לא היו ולא יהיו לבני טבק.

חברים, תרצו או לא תרצו, העידן של אבי נימני במכבי תל אביב הסתיים. עכשיו יש לנו 2 אפשרויות: לקבל את זה ולהמשיך הלאה או להמשיך להתעסק עם אבי נימני. עד שלא תפנימו את זה הקבוצה תשאר תחת הצל שלו.

פורסם ב

תסלח לי אבל הטיעון הזה הוא פשוט בדיחה.

בני טבק הגיע לבלומפילד יותר מפעם אחת בשנים האחרונות. מישהו חשב בכלל על לשיר לו שירים? מישהו חשב על לשיר שירים לשחקן עבר שהוא לא אבי נימני? כל עוד התשובה היא לא אל תביא כדוגמאות שירים שמעולם לא היו ולא יהיו לבני טבק.

חברים, תרצו או לא תרצו, העידן של אבי נימני במכבי תל אביב הסתיים. עכשיו יש לנו 2 אפשרויות: לקבל את זה ולהמשיך הלאה או להמשיך להתעסק עם אבי נימני. עד שלא תפנימו את זה הקבוצה תשאר תחת הצל שלו.

בוודאי שהוא הסתיים, אף אחד לא חשב אחרת. סה"כ זה היה אקט סימלי כדי להוקיר לו תודה והערכה ותו לא. לצערי הרב יש לנו אנשים בקהל שהצרות עין והרוע שלהם אוכל אותם מבפנים.

פורסם ב

אבי נמני או מוות.

אני לא מבין את ההתעקשות של אנשים להיות כ"כ כבדים וצרי עין.. מאיפה כל השנאה הזאת?

הקהל של ליברפול אם אני לא טועה שר במשך שנים על "קינג קני" גם כשהוא לא היה במועדון.

הקהל של מנצ'סטר שר עד היום על קאנטונה ואני בטוח שיש עוד דוגמאות!

זה בסה"כ לתת כבוד לסמל שהיה במועדון במשך 20 השנים האחרונות, זה חלק מהתרבות של קהל כדורגל בכל העולם.

חבל שאצלנו כפיות טובה היא מחלה.

פורסם ב

כל אלה הגברים האלה חסרי ערך שאומרים שלא צריך לשירר לו ושרקו בוזז אז אתםםם שרמוטות גועל נפש בושה להגיד שאתם אוהדי מכבי .

פורסם ב

בוודאי שהוא הסתיים, אף אחד לא חשב אחרת. סה"כ זה היה אקט סימלי כדי להוקיר לו תודה והערכה ותו לא. לצערי הרב יש לנו אנשים בקהל שהצרות עין והרוע שלהם אוכל אותם מבפנים.

הבנתי אותך. רק אתה צודק וכל מי שלא חושב כמוך הוא אדם צר עין ורשע.

תתבגר.

פורסם ב

אני באמת לא מבין איך אנשים כפויי טובה שכמותכם עוד מעיזים איכשהוא להעביר ביקורת על הארגון. לא מספיק שאנחנו נותנים לכם בית פה בפורום שאתם גם ככה נמצאים בו 24\7,אתם עוד מגיעים לכאן ומלכלכים עלינו? באיזה זכות?

ועזבו רגע את הדעה של הארגון,כמו כל בני אדם גם אצלנו יש חילוקי דעות,ואנחנו פותרים אותם בינינו לבין עצמנו. בסופו של דבר,בין אם נבחר לשיר ובין אם נבחר לא לשיר,מי אתם בכלל שתעבירו ביקורת?

מאוד קל לשבת בשורה העליונה בשער 8\13\2\11 עם היד בביצים כל המשחק ולהעביר ביקורת על האנשים שמגיעים 4-5 שעות לפני משחק כדי שתהיה אווירה,והאנשים שנשארים לילות ערים כדי שתהיה תפאורה נכון?

אז וואלה,אנחנו לא עומדים בציפיות שלכם? אתם משלמים לנו משכורת? יש לכם איזה דד ליין שאנחנו צריכים לעמוד בו?

השחקן ה-12 הוא ארגון בפני עצמו ודין וחשבון הוא חייב אך ורק למשתייכים אליו,מי שזה לא טוב לו שיזדיין.

פורסם ב

קוסטה אתה לא יכול להיות אובייקטיבי בנושאי נימני, אז חלאס אתה כבר מבזה את עצמך.

אם תמשיך להאמין למנטרות של צברי אתה בסוף תהיה שנוא כמוהו וחבל, באמת חבל. תתעסקו במציאת הטוב במקום במציאת הרע. אני עוד לא קיבלתי הוכחה אחת כתובה או בתמונה, שבה יש קשר בין נימני לעולם תחתון ואם היו, אז תאמין לי שצברי מזמן היה חושף את זה לתקשורת, הרי הוא לא פראייר. החלום של צברי זה לתבוע את נימני ולזיין אותו, הבעיה היא שאצל צברי, חוץ מלאיים שהוא יתבע אנשים כדי שיחשבו שאין לו אלוהים, הוא לא עושה כלום.

אתה רוצה להיות מאוס כמוהו? בבקשה אתה בדרך.

פלג אתה יודע מה הבעיה?

שמכל מה שכתוב פה?

אני היחיד שכן אובייקטיבי.

אותי לא מעניין מה עשה אבי נמני השחקן (תקופה שסתיממה לפני 4 וחצי חמש שנים) אותי מעניין מה קרה מאז.

כבודו של אבי נמני השחקן מונח בפנתיאון מכבי כאחד הגדולים ביותר (שוב סובייקטיבי ולא ניתן לקביעה) וככה זה יישאר, אני האחרון שירצה לשנות את זה.

מעולם לא טענתי שנמני מעורב בפשעים, רק ציינתי שהוא המציא סוכן (עבירה שהוא הודה בה) העלים מיסים (אותו כנ"ל) ופתח חברת קש (פרשת וניטה עליה הוא נקנס) שוב, אתה פתחת את הדלת.

אם החברים שלו הם עבריינים? אני גר בשכונה שלהם נו ו..? אני מכיר אותם גם, ויודע בדיוק מה הם עושים.

זה מעניין לי את הביצה השמאלית.

עכשיו אם אני אהיה כמו צברי? לא רע, לא יזיק לי, אני לא מתעניין במה הוא חושב על אבי, וכדאי מאוד שתשים לב מה אתה כותב ועל מי, אתה סתם מתלכלך על אנשים כרגע וחבל מאוד כי לך זה לא מתאים פלג.

ואם אנשים ישנאו אותי בגלל מה שאני כותב על אבי (ויש כבר כאלה) אז אני מרחם עליהם בכל ליבי, באמת, והם לא שווים יחס, כי אין להם משהו בחיים, הם חיים סתם.

אבי נמני נכשל כמאמן...זה שונא או אוהב לא ישנה.

אבי נמני ומכבי ת"א כרגע בדרכים נפרדות.

תם עידן במכבי ת"א.

רציתם לשיר לו? לדתעי זה טיפשי, אבל רצונכם הוא כבודכם, אל תכפו עליי לשיר, ואל תצפו ממני להצטרף למשהו שהוא טיפשי, בניגוד לאנשים ששרו לו סתם או שרקו בוז סתם, אני מספיק גדול ומספיק בוגר כדי להחליט שבאותו רגע אני פשוט שותק.

בגלל זה תשנא אותי? אני אשן יופי בלילה גם אם אבי נמני עצמו ישנא אותי.

הוא הפסיק להשפיע עליי ביום שהוא פוטר ממכבי, בחיים שלי הוא כבר לא רלוונטי...מכבי כן וכל מי שעובד בה משפיע עליי.

מעבר לזה?

צרות עין?

למה כמה פעמים השחקנים באו לאנשים שעודדו אותם 90 דקות ולא ישנו שבועיים וחצי הביתה או שרו לנו שיר?

עזוב את זה, כמה מהם באמת נתנו 100 אחוז בדרבי ולא חירבנו במכנסיים?

אבל מי שלא מסכים איתך צר עין?

אז אני מלוכסן בעיניים כבר :)

פורסם ב

אם יורשה לי להכניס את ה-2 שקלים שלי פה: אני הכי תומך בכבוד לשחקני עבר.

הסיפור עם נמני הפך להיות משהו מאוד מעניין מבחינת יחס של אוהדים לשחקן מסוים במועדון שלו, בלי ציניות. העניין הוא, שאיך שלא יסובבו את זה, ההערצה חסרת התקדים לנמני והפיכתו למלך מכבי והשולט בקבוצה יצרו בגדול 2 מחנות בקרב הקהל: אלו שבעד התופעה, ואלו שסולדים ממנה מאוד (והם נמנים בעיקר על הקהל המבוגר יותר). ככל שגברה הקיצוניות באהדה כלפיו מקרב התומכים, גבר גם האנטי נגד התופעה בקרב המתנגדים.

אין לי צל של ספק שאם היו מציגים את נמני בכריזה בקטע של "בואו ניתן כבוד לשחקן עבר שלנו שנמצא איתנו כאן היום" אני מניח שכולם היו מריעים לו. ברגע שזה מסתכם ב"להיות איתך בכל דקה" בדקה ה-88' המתנגדים להערצה חסרת התקדים של נמני רואים את זה כחזרה לאותו אקט של הערצה ענקית כחלק מהיותו של נמני כמלך הבלתי מעורער, ממנו הם סולדים כ"כ, ואז מגיעה תגובת הנגד- שריקות בוז.

אם אתם שואלים את דעתי הצנועה, הרי שאני תמיד בעד מתן כבוד לשחקני עבר, גם לנמני. אבל לא, אני נגד החזרה על אותם שירי להיות איתך בכל דקה שהם חלק מתופעה שבעיניי הייתה הרסנית בתולדות המועדון, וזאת כאשר הם מושרים כדברך אגב ביציע מבלי שכל הקהל יודע בכלל שהוא נמצא באצטדיון ולא מוצג לכולם כחלק מאקט של כבוד לשחקן עבר.

פורסם ב

כל המתייפיפים שאומרים שהם לא שרקו בוז אבל אפשר להבין למה שורקים בוז

כשאני מסתכל על אבי אני נזכר בכל כך הרבה רגעי אושר שהוא נתן לי ולמכבי. אני לא מבין איך אפשר להסתכל על אבי ולשרוק בוז או לתמוך\להבין את אלה ששרקו

פורסם ב

אבי נמני נכשל כמאמן...זה שונא או אוהב לא ישנה.

אבי נמני ומכבי ת"א כרגע בדרכים נפרדות.

תם עידן במכבי ת"א.

רציתם לשיר לו? לדתעי זה טיפשי, אבל רצונכם הוא כבודכם, אל תכפו עליי לשיר, ואל תצפו ממני להצטרף למשהו שהוא טיפשי, בניגוד לאנשים ששרו לו סתם או שרקו בוז סתם, אני מספיק גדול ומספיק בוגר כדי להחליט שבאותו רגע אני פשוט שותק.

בגלל זה תשנא אותי? אני אשן יופי בלילה גם אם אבי נמני עצמו ישנא אותי.

הוא הפסיק להשפיע עליי ביום שהוא פוטר ממכבי, בחיים שלי הוא כבר לא רלוונטי...מכבי כן וכל מי שעובד בה משפיע עליי.

לצערך במשחק נגד קש בית ישבת לידי.

אתה שקרן בן שקרן אם זהכ מה שאתה כותב. תחשוב טוב טוב על המילים שלך באותו משחק כי שנינו יודעים שאני צודק

להגיד שאתה שותק באותו רגע זה בזיון קוסטה ואתה יודע את זה.

פורסם ב

אתה פשוט חתיכת קוקסינל מסריח ובטח גם אתה מתבייש בזין הקטן שלך ובוער לך להעלות את הביטחון העצמי ואת ההערכה העצמית שלך ע"י התנשאות כלפי אנשים פה ועשיית דווקא כמו איזה אומלל. באמת שאני שונא לרדת לרמה המביכה הזאת, אבל על הזין שלי. אני מאחל לך רק רע יא בן של זונה. מקווה שמה שקרה אתמול לאוהדי סכנין יחזור על עצמו ספציפית אלייך כשתשרוק בוז בפעם הבאה.

אתה עוד מצפה שמישהו יתייחס אליך ברצינות?

פורסם ב

אם יורשה לי להכניס את ה-2 שקלים שלי פה: אני הכי תומך בכבוד לשחקני עבר.

הסיפור עם נמני הפך להיות משהו מאוד מעניין מבחינת יחס של אוהדים לשחקן מסוים במועדון שלו, בלי ציניות. העניין הוא, שאיך שלא יסובבו את זה, ההערצה חסרת התקדים לנמני והפיכתו למלך מכבי והשולט בקבוצה יצרו בגדול 2 מחנות בקרב הקהל: אלו שבעד התופעה, ואלו שסולדים ממנה מאוד (והם נמנים בעיקר על הקהל המבוגר יותר). ככל שגברה הקיצוניות באהדה כלפיו מקרב התומכים, גבר גם האנטי נגד התופעה בקרב המתנגדים.

אין לי צל של ספק שאם היו מציגים את נמני בכריזה בקטע של "בואו ניתן כבוד לשחקן עבר שלנו שנמצא איתנו כאן היום" אני מניח שכולם היו מריעים לו. ברגע שזה מסתכם ב"להיות איתך בכל דקה" בדקה ה-88' המתנגדים להערצה חסרת התקדים של נמני רואים את זה כחזרה לאותו אקט של הערצה ענקית כחלק מהיותו של נמני כמלך הבלתי מעורער, ממנו הם סולדים כ"כ, ואז מגיעה תגובת הנגד- שריקות בוז.

אם אתם שואלים את דעתי הצנועה, הרי שאני תמיד בעד מתן כבוד לשחקני עבר, גם לנמני. אבל לא, אני נגד החזרה על אותם שירי להיות איתך בכל דקה שהם חלק מתופעה שבעיניי הייתה הרסנית בתולדות המועדון, וזאת כאשר הם מושרים כדברך אגב ביציע מבלי שכל הקהל יודע בכלל שהוא נמצא באצטדיון ולא מוצג לכולם כחלק מאקט של כבוד לשחקן עבר.

תודה רבה לך.

פורסם ב

הבנתי אותך. רק אתה צודק וכל מי שלא חושב כמוך הוא אדם צר עין ורשע.

תתבגר.

אתה ממזמן צריך לקבל שתי כאפות לפנים..

חתיחת אפס חבל שיש לנו אוהדים כמוך..שחצן ?יודע הכל?

יותר טוב שלא רואים אותך יותר ב11

חליל כל מילה בסלע!!

אולי אנחנו צריכים להשאיר את כל האנשים משער 2 ו13 לבד בבלומפילד שיחברו שירים שיעשו שלטים ותפאורות...נראה איך הם מסתדרים,הם בדיוק כמו כל הרולקסים מההיכל..

איזה כיף שלא הייתי שם שהם שרקו בוז לאבי איזה כיף שאני לא יצטרך לראות אותם שנה הבאה ...

יחי אבי נימני לעולמים!!!!

אבי המלך!!

פורסם ב

אתם יודעים שישרקו בוז ועוד מליון נושאים פה לא ישנו את זה, אז לא יותר פשוט להגדיל ראש ופשוט לא להצטרף? זה לא עושה אותכם ליותר פנאטים נמני כי בגיל 16 ראיתם אותו פורש (יסלח לי רוב הגוש כן), מי שבאמת מכבד את אבי לא מצטרף לזה בכלל, כי הוא יודע שיהיה בוז ובסופו של תהליך זה סתם מבזה אותו

אוהבים את אבי? שלחו לו פרחים, מליון דרכים להראות לו אהבה, בין כה וכה מדובר בבן אדם צנוע ולמכבי סביר שלא יחזור כמאמן כי להיו סוכן שחקנים הרבה יותר מתאים לאופי ולכיס שלו

אז עזבו אתכם מלהתעסק בקקה

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.