Jump to content

שריקות הבוז היום לשיר של אבי נמני

Recommended Posts

פורסם ב

אם יש כאן מישהו שהיה שותף לביזיון הזה,

אתם צריכים להתבייש. אני מקווה שסוף העולם שלכם יגיע היום

פורסם ב

בושה וחרפה.

אף אחד לא הכריח אותם לעודד את אבי. אבל לשרוק בוז?!?!

לשרוק בוז לסמל הכי גדול שהמועדון הזה ידע?!

לשרוק בוז לשחקן הכי גדול שהיה במועדון הזה שעשה הכל בשביל מכבי?, וזה הרבה מעבר לכדורגל.

תנו כבוד לסמל שגדלתם עליו.

פורסם ב

8 זה בדם, אבי נמני במכבי לעולם.

אבי נמני הוא המלך.

פורסם ב

שרמוטות בלי כבוד. וכן גם אלה ששרקו בוז לשטראובר.

לא רוצים? אל תשירו. למה בוז?

פורסם ב

גועל נפש..איזה זיכרון קצר יש חלאנשים זה משו..שכחו כמה שמחה האיש הזה הביא להם!

פורסם ב

אם יש כאן מישהו שהיה שותף לביזיון הזה,

אתם צריכים להתבייש. אני מקווה שסוף העולם שלכם יגיע היום

!!!

פורסם ב

מתי תבינו שהם לא שורקים לו? הם שורקים לכם!

פורסם ב

תתעלמו רבאק

לא צריך לפתוח את זה על גבי הפורום, במילא מי ששורק בוז לא כותב/קורא פה

פורסם ב

סחב אותנו במשך שנים על הגב שלו

ככה לשרוק בוז?!

תתביישו

tjutyhfwozdm.jpg

הוא מלך! :king:

פורסם ב

זה לא אוהדים, זה לקוחות לא מרוצים

זבלים

פורסם ב

באמת חסרי כבוד שלא ישירו לו אבל לשרוק בוז זה באמת בושה,אותו דבר לשטראובר המשיך עם היכולת הטובה מהדרבי מי שרצה שר לו עם אתם לא אוהבים אותו ולא רוצים לשיר שבו בשקט וסתמו תפה

פורסם ב

אל תכניסו את שטראובר לנושא הזה

ולאלירן וקנטור , אל תפסיקו לשיר עד שהם ישתקו

פורסם ב

אבי היה במגרש, המשחק נגמר!

מה כואב לכם שאנשים רוצים לחלוק כבוד למישהו כמו אבי, בסוף של משחק שנגמר עוד במחצית הראשונה, בסוף של עונה שנגמרה בסיבוב השני.

לא רוצים לשיר? אל תשירו! אבל ככה לבזות את הכבוד של אבי שהלוואי שכל אדם במערכת היה רבע ממנו? פאדיחה.

פורסם ב

רק לשרוק בוז אתם יודעים אה יא ערימה של שרמוטות

פורסם ב

וואלה, העונה היה מצב מאוד קשה לחלק גדול מאוד בקהל של מכבי

הרבה מאוד אנשים האמינו שאבי פוגע (לא בכוונה) במכבי והוא צריך ללכת (בין אם בסוף העונה או באותו רגע, לא נתייחס לזה)

לכן אני מסוגל, בצורה מסויימת, איכשהו, להבין למה יצאו נגדו. נגיד.

זהו, זה נגמר.

אבי בחוץ. אבי בא לראות את מכבי, אבי אוהד מכבי, אבי נפגע מאותם אנשים.

באים במשחק האחרון של העונה להגיד לו תודה, להראות לו שעדיין זוכרים את כל הרגעים, שעדיין אוהבים אותו.

ואני פשוט לא מבין את זה.

כ"כ כואב לי על זה. באמת שאני אוהב אותו וזה לא מגיע לו.

פורסם ב

המשחק כבר היה גמור,משחק אחרון העונה,

קצת כבוד לסמל הכי גדול של המועדון הזה בכל הזמנים.

רק רע מגיע "לאוהדים" האלה.

אף אחד לא ביקש שתעודדו אם אתם לא רוצים,אבל לשרוק לו בוז??

גועלל נפשש,ישרמוטות..

פורסם ב

לשרוק בוז זה בזיון, אבל לשיר?

משחק אחרון של מכבי העונה, השחקנים משחקים בשבילכם ואתם שרים לנמני שבכלל ביציע, אין סיבה לשיר, ואם כבר

זה בגלל שהוא היה מאמן, אז נשיר גם לאיווניר מה קרה. כל עוד אבי נמני בראש של האוהדים, המועדון לא יצליח, נמני כבר לא משחק

כדורגל, והוא לא נמצא במכבי, אין סיבה לשיר.

פורסם ב

לא רק זה יש לנו קהל אשפה..מאחל רק רע לכל התופסי תחת שרוצים כוח בארגונים והרסו את העובדה שהיינו הקהל הטוב במדינה..השחקן תתביישו לכם..עד לא ממזמן הייתם למופת בעידוד סובלנות חינוך וכן הלאה כיום אתם מבישים את שם אותם האנשים אשר הקימו את הארגון ילדים אגואיסטים פשוט עצוב!!!ושוב בלי קשר לבוז לנמני לירן או לא משנה מה..זה כבר משו שמתמשך יותר משנה וצריך לפרוק אותו!!אתם ממאיסים עצמכם על נחלת הכלל שמאז ומתמיד העריכה את הארגון הכה יקר..

תופסי תחת שרוצים כוח בארגונים?

חבל שאתה מדבר רק בפורום..חתיכת אפס..

אנשים פה נותנים את החיים שלהם בשביל מכבי..בשביל הגאווה של הקהל של מכבי כדי שיהיה טוב ואתה מדבר כמו אפס..

פורסם ב

שרמוטות בתחילת העונה כולם פה גמרו על השחקנים שאבי הביא. אז הוא לא פגע ביג דיל כוס אמא של כל מי ששרק לאבי בוז היום. הסמל הכי גדול של הקבוצה שירק דם בשביל שהמועדון הזה יהיה מספר 1 ווכה יורקים לו בפנים לכו תמצצו לשטראובר ותעודדו אותו

אבי נמני הוא המלך!

פורסם ב

למה שורקים לנו?

מסרנו לא מדויק או משהו? (שזה מספיק בשביל ששער 13 ישרוק)

פורסם ב

לא מבין מה היה טוב לשיר לנמני כשהמשחק עוד לא נגמר, זה היה בכלל לא קשור וכולנו יודעים שיש שרמוטות שאין להם בושה גם לשרוק בוז, אז למה?

סתם מוריד מהכבוד של אבי ושלנו כקהל.

פורסם ב

אני שרקתי היום בוז,וכמו שכתבת זה לא לנמני,זה לקהל סמרטוטים הזה!!!! שבמשך עונה שלמה מקלל את שטראובר לדוגמה,והשוער הזה,לא משנה מה אמר,לא משנה מה עשה,הוא שוער של הקבוצה! והוא הביא בידיו מספיק נקודות כדי שתפסיקו לקלל אותו.

נמני במשך 3 שנים וחצי היה כישלון כמאמן,רק בחש במערכת...אני לא שוכח את מה שהוא היה ועשה כשחקן,כמאמן היה צריך ללכת כבר בעונה הראשונה שלו.די כבר לבזות את המועדון הזה...!

פורסם ב

אני שרקתי היום בוז,וכמו שכתבת זה לא לנמני,זה לקהל סמרטוטים הזה!!!! שבמשך עונה שלמה מקלל את שטראובר לדוגמה,והשוער הזה,לא משנה מה אמר,לא משנה מה עשה,הוא שוער של הקבוצה! והוא הביא בידיו מספיק נקודות כדי שתפסיקו לקלל אותו.

נמני במשך 3 שנים וחצי היה כישלון כמאמן,רק בחש במערכת...אני לא שוכח את מה שהוא היה ועשה כשחקן,כמאמן היה צריך ללכת כבר בעונה הראשונה שלו.די כבר לבזות את המועדון הזה...!

אבל אני לא שרקתי לשטראובר.

למה שרקת לי בוז ששרתי לנמני?

פורסם ב

בשורה התחתונה שרקת לשחקן הכי גדול בהיסטוריה של מכבי.

אבל תמשיך לבלבל את הביצים. בסוף עוד תשכנע את עצמך.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.