אני אני אני ואני פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 קבוצה מרגשת. לא זוכר מתי יצא לי בפעם האחרונה להגיד שיצאנו פראיירים למרות שניצחנו 2-0
Maccabi_Tlv1 פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 Jחחח איזה כיף שמרגוליס איתי בבית ספר מחר אני הולך לבקש ממנו חתימה מילה!! 1
הצבע של הסמל פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 חבל שלא נתנו להם 5, אבל העיקר הדרך - פשוט קבוצה מדהימה יש לנו בנוער. 95 דקות של תענוג, פשוט ככה! והשירים בסוף!!! " מי שלא קופץ אדום " !!! איזו קבוצה מרגשת!! מרגוליס ודאבור שחקנים אדירים!! לוגסי מצויין ורועי קהת פונטציאל גדול! איזה שחקנים! טפו טפו טפו רק שישאר ככה!! שישמרו עליהם!! חחחחחחחחח הם שרים את המרוקאי
Lior Cohen פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 Jחחח איזה כיף שמרגוליס איתי בבית ספר מחר אני הולך לבקש ממנו חתימה מילה!! מחר חופש
Sawyer פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 מוריו עזובותך, אל תיהיה ילד. להריץ שחקנים זה כ"כ 2005-2007 (שפונגין-מלול) מעכשיו צריך לחדש, אני הולך להריץ זוג. את מואנס ומרגוליס ביחד. צפו לעדכונים.
קובי בובאן פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 אז אני מבין שפיספסתם את הראיון עם קהת... ביה"ס עשה לכתבת, אין דברים כאלה. זה הגיע לשלב שהיא מתעצנבת ואומרת לו "אני רואה שאתה כבר דיפלומט..." חחחח איזה מלך.
maccabi-king פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 איזה קבוצה יאללה גם שונאים את הפועל וגם משתינים בקשת על כל הליגה ומנצחים כמו כלום את הדרבי הנוער 1
Moryo פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 אז אני מבין שפיספסתם את הראיון עם קהת... ביה"ס עשה לכתבת, אין דברים כאלה. זה הגיע לשלב שהיא מתעצנבת ואומרת לו "אני רואה שאתה כבר דיפלומט..." חחחח איזה מלך. אל תשאיר אותנו במתח, יש מצב לתקציר של הדברים שנאמרו?
shai פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 אלירן ג'ורג' בפייסבוק: "מה הולך פה אין בעולם כמו לנצח תאדומים האלה בבית שלהם ולחגוג להם על הדם צהוב עולה" 4
(:Ben פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 Jחחח איזה כיף שמרגוליס איתי בבית ספר מחר אני הולך לבקש ממנו חתימה מילה!! מה רציני הוא בבית ספר בן כמה הוא?
תמיר8 פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 כיף לראות אותם. רק שלא יגמרו מהם יותר מדי ובסוף הם יהרסו
Ophir 888 פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 אורי כהן רושם לרוסלן: 'שואה להפועל בע"ה'.. 'מחר רבע גמר נסיך תין בראשש תראה לכולם איזה קשר אחורי מפחיד יש במכבי ת"א והעיקר שתירק על אוהדי הפועלל' מכביסטים 7
Shitzi פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 קבוצה יותר מרגשת מבר מצווה של ילד שחולה במחלה סופנית והגיע לגיל מצוות.. יא אללה.. רק שילמדו את הבוגרת
בני טבק F-15 פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 קבוצה פשוט אדירה, היה כיף לראות. אז אני מבין שפיספסתם את הראיון עם קהת... ביה"ס עשה לכתבת, אין דברים כאלה. זה הגיע לשלב שהיא מתעצנבת ואומרת לו "אני רואה שאתה כבר דיפלומט..." חחחח איזה מלך. ככה זה כשהכתבת באה אליו עם שאלות טיפשיות. למשל "אתה כבר רואה את עצמך בתור סמל בעתיד?" (התשובה שלו: רוצה להגיע לבוגרים...)
yello פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 כבר המון שנים שמכבי יותר טובים בכל גילאי הנוער מהזבלים האלה ( ביחד עם מכבי חיפה יש לנו את מחלקת הנוער הכי טובה בארץ ),אבל השאלה היא מה עושים עם זה הלאה, הם העלו בעונות האחרונות את בונדר,זהבי,בן סהר,נאתכו ואולי עוד כמה שמות שאני לא זוכר כרגע, ואת מי אנחנו קיבלנו בבוגרים? נכון, נראה שיש משהו בדור הנוכחי הזה שנראה באמת טוב מאוד, אבל אני מקווה מאוד שידעו לעשות את המעבר הזה נכון כדי שלא נבכה עוד פעם על שחקנים שברחו לנו.
LuciferSam פורסם ב 19 במרץ, 2011 פורסם ב 19 במרץ, 2011 מסכים עם ההוא מלמעלה. חברים, קבוצת הנוער היא בסה"כ כלי של הקבוצה הבוגרת. אין שום ערך לזכייה בתארים בגיל הזה מעבר לקידום השחקנים עצמם. זה נחמד לשמוח מדי פעם מנערי מכבי (בעיקר בגלל איך שהבוגרת נראית) אבל מטרת-העל של המועדון היא לעשות מהם שחקנים מקצוענים ברמה גבוהה, לא לזכות בדאבל. 1
Recommended Posts