Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

איזה י"ב אני קורע תתחת בעבודה מיולי.. מההתחלה פשוט נתנו לי תאריך גיוס למרץ.. כשניסיתי להקדים אמרו לי שהם יוכלו להקדים לי אבל אני לא יקבל גיבושים.. אז אמרתי זין שלי אני החלום שלי זה צנחנים כי זה מורשת קרב מהבית... אז אמרתי נעשה כסף וגם ננסה להתקבל לצנחנים

פורסם ב

למה הם לא הקדימו לך? היה גם גיבושים בסוף אפריל.

מתי היה לך 18?

פורסם ב

במרץ שעבר ביקשתי שיקדימו לי תגיוס, ואמרו לי שזה בעיה עם הגיבושים אז או שאני יתגייס בנובמבר ללא גיבוש צנחנים, או במרץ עם גיבוש בדצמבר... וזהו. היה לי 18 רק בספטמבר.

פורסם ב

אני קיבלתי היום זימון ל 23 לדצמבר.

מישהו יודע מה יש בדיוק?

אם אני רוצה להיות מאותר דובדבן מה אני צריך לעשות? לבקש? להגיד ברעיון ? (הכל במידה ואסיים כמובן)

בהצלחה לכולם.

• 3 weeks later...
פורסם ב

אני גם מחר...

לא שואלים אותך אם אתה רוצה דובדבן, חלק מהמגבשים הם נציגים של היחידה ואם בלטת באופן מיוחד אז אתה מאותר ואחרי הגיוס אתה עושה גיבוש דובדבן..

ישנם הרבה אנשים שחותמים ויתור כי זה דבר שמגביל אותך בסופו של דבר שכן גם ככה בגיבוש יחטיות שאותו כל מי שעבר את הגיבוש עושה, יש גם דובדבן גם מגלן וגם גדס''ר (פלנ''ט(עורב), חה''ן, פלס''ר ופלחי''ק).

בהצלחה לכולנו!!!

פורסם ב

יש לי חבר שקיבל זימון לשם והוא הולך.

פורסם ב

קיצר, תכלס, מה צריך להביא לשם?

יום שלישי יש את זה ואני ממש לא מוכן...יש מצב מישהו עושה פה קצת הכנה לקראת מה יהיה מה נעשה מה צריך להביא איתי וכל ההצגה?

תודה מראש

פורסם ב

יותר ממה יהיה חשוב לי לדעת מה אני צריך להביא איתי כדי שאני לא אגיע למצב שאני לא מוכן שם.

אבל באמת, חשוב שתעדכן בשני מה היה מה צריך והכל, תודה רבה אחי :)

• 4 weeks later...
פורסם ב

מישהו קיבל תשובות כבר ?

יודעים מתי יהיו?

• 4 weeks later...
פורסם ב

זה גיבוש חרטא סתם בשביל המסורת שלהם תלך רק אם אתה מורעל על החטיבה.

וכמו שהחלאת אדם אמר עדיף אחות זונה מאח צנחן