Jump to content

פותחים את הפלייאוף: בלומפילד. לקראת... ביתר ירושלים, שבת ב.. 15:00

Recommended Posts

פורסם ב

עצוב ששפונגין מועדף על השחקן הכי טוב במכבי.(דור מלול)

שפונגין פשוט חסר ביטחון כול כדור מעיף לקרן או לחוץ.לא הגנה לא התקפה.דור מלול שחקן ענק עם טכניקה עולה להתקפה..גם בהגנה לא רע בכלל הכול יש לו.אבל הוא בספק.

פורסם ב
עצוב ששפונגין מועדף על השחקן הכי טוב במכבי.(דור מלול)

שפונגין פשוט חסר ביטחון כול כדור מעיף לקרן או לחוץ.לא הגנה לא התקפה.דור מלול שחקן ענק עם טכניקה עולה להתקפה..גם בהגנה לא רע בכלל הכול יש לו.אבל הוא בספק.

שפונגין גמר, אם דור יישאר כשיר עד סוף העונה הוא ימשיך בהרכב(אני מקווה לפחות שנימני לא יעשה טעויות. הוא היה מס' 1 על המגרש מול בית"ר יחד עם ראלדס ומאיוקה)

פורסם ב

כולם לבוא יהיה טירוף משחק אחד החשובים העונה !! יאללה מכביייייי

פורסם ב
אתה אוהב לזיין תשכל אאה, לא נמאס לך לכתוב שטויות אם אתה לא יודע דברים אל תכתוב סתם , לפעמים עדיף לשתוק זה המקרה שלך עדיף שתשתוק ואל תכתוב שטויות

גמגם ברור ותקן אותי אם טעיתי.. אני רוצה לשמוע כי חוץ משתוק לא רשמת כלום ימונגול

פורסם ב
שפונגין גמר, אם דור יישאר כשיר עד סוף העונה הוא ימשיך בהרכב(אני מקווה לפחות שנימני לא יעשה טעויות. הוא היה מס' 1 על המגרש מול בית"ר יחד עם ראלדס ומאיוקה)

תמיד שהוא על המגרש הוא מספר 1.יש לו קור רוח משו מדהים.

בטדי הוא היה כמה פעמים האחרון במגרש לפני השוער ועושה פעולות שקטות ומרגיע את כול המשחק.ולא כמו יובל רק מלחיץ ומעיף כדורים ליציע.דור שקט עם הכדור.וגם עוזר המון להתקפה.

פורסם ב

מאיוקה חולה :unsure:

נקווה שיהיה בסדר לקראת שבת

פורסם ב

אהבתי את ההרכב שהיה בטדי.

אני מאוד מקווה שהוא גם זה שיהיה במשחק הקרוב.

צריך הרכב שיושב טוב על המגרש וגם נכון, עם חילופים מדוייקים. ולרוץ על זה.

פורסם ב

מוות לריקן, מוות לבן שושן, מוות למשיח. לא לשכוח אף אחד מהם בשבת.

פורסם ב

באמת שאין שום סיבה שלא נשחיל להם כמה חתיכות, הם קבוצה מפורקת, ובלי קשר לזה שהם קבוצה מפורקת, אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם והראנו את זה בשלושה משחקים נגדם.

פורסם ב

אפשר הסבר לגבי מה שקורה עם הכרטיסים?

לאן לא מוכרים יותר כרטיסים של מכבי העונה? לא הבנתי...

בקריית שלום לא עונים לי אני מקבל תמענה הקולי של קניית מנויים, ובלאן אין שום דבר. שמתי לב אבל שמוכרים למשחק של בני יהודה-הפועל (ראיתם תמחירים אגב? 33 שקלים לשערים 8-10-11...)

בקיצור מה? איך אפשר להשיג כרטיסים למשחק בשבת ובכללי למשחקי הפליאוף?

פורסם ב
מוות לריקן, מוות לבן שושן, מוות למשיח. לא לשכוח אף אחד מהם בשבת.

אם אנחנו לא נעשה גיהנום לבן שושן וריקן אנחנו יוצאים אפסים רק בשביל ליאור ז'אן צריך לעשות להם טרור על התרגיל שעשו לו 2 העבריינים האלה.

פורסם ב

מישהו יכול לענות איך משיגים כרטיסים. אני מהצפון ואין לי איך להשיג

פורסם ב

הכרזההההה

30 שקל מחיר אחיד לשער 8

50 שקל מחיר אחיד לשער 2 ו13

כנסו לאתר הרישמי!!

פורסם ב
הכרזההההה

30 שקל מחיר אחיד לשער 8

50 שקל מחיר אחיד לשער 2 ו13

כנסו לאתר הרישמי!!

אבל מאיפה מזמינים ?

פורסם ב
אבל מאיפה מזמינים ?

קריית שלום או לאן.

לקראת המשחק נגד בית"ר: 30 ש"ח שער 8, 50 ש"ח שערים 2-ו13.

הנהלת הקבוצה החליטה להוריד משמעותית את המחירים למשחק הקרוב מול בית"ר י-ם, 30 שקל אחיד לשער 8 ו- 50 ש"ח שקל אחיד לשערים 2 ו- 13. הקבוצה התאמנה היום לקראת בית"ר, מאיוקה וקומאץ חזרו להתאמן עם הקבוצה.

פורסם ב

עכשיו אין תירוצים. אחרי שהורידו מחירים המגרש חייב להיות מלא.

פורסם ב

יופי יש אחלה של מחירים

אני מאמין שנמלא תמגרש

צריך רק לתת את שער 7 לקופים ואני גם לא בטוב שהם ימלאו אותו..

פורסם ב

שמגיע אז מגיע, כל הכבוד על הורדת המחירים!

פורסם ב
קריית שלום או לאן.

הנהלת הקבוצה החליטה להוריד משמעותית את המחירים למשחק הקרוב מול בית"ר י-ם, 30 שקל אחיד לשער 8 ו- 50 ש"ח שקל אחיד לשערים 2 ו- 13. הקבוצה התאמנה היום לקראת בית"ר, מאיוקה וקומאץ חזרו להתאמן עם הקבוצה.

לא ראיתי שיש בלאן

ימכרו גם שם? :o

פורסם ב
קריית שלום או לאן.

יעני לא חשוב אם אני מבוגר או נוער , המחיר אחיד? ולמה בלאן עדיין לא יצאו כרטסים? הם אמרו שבקרוב. אבל כבר יום רביעי אז מתי?

פורסם ב
יעני לא חשוב אם אני מבוגר או נוער , המחיר אחיד? ולמה בלאן עדיין לא יצאו כרטסים? הם אמרו שבקרוב. אבל כבר יום רביעי אז מתי?

רק עכשיו הודיעו על מחירים, עד הערב יהיה בלאן .. וכן המחירים אחידים לכל הגילאים

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.