Jump to content

ברווז צהוב

משתמשים רשומים
    80
  • Last visited

Everything posted by ברווז צהוב

1. מתי הרומני הזה מוצג ברשמי,גמרו עלינו.
  2. דיווחים שיצחקי התקשר לקאנסלו בשעות האחרונות. אמר לו "בוא אחי,עזוב את באיירן צריכים אותך למגן ימין/שמאל"
  3. פיבן נגד חיפה היה במשחק מצוין. משהו עבר עליו היו והוא פשוט היה במשחק ביזיון
  4. נותן כרטיס לשער 11 נגד באר שבע ב20.02 + תוספת של 115₪ לטובת כרטיס לדרבי צרו קשר בכל שעה, יאללה מכבייייי
  5. אמן בני שרמוטות. אני מרענן תכרטיסים כל שנייה ורק לכבוד נשאר.
  6. מ09:00 בבוקר אני על האתר, ניתק אותי בדיוק כשנפתחה המכירה ולא הצלחתי לקנות כרטיס, כוס עמק
  7. יהיה בסדר יש לנו שחקנים גברים. לתת הכל
  8. הרגשה שתהיה תבוסה לאחד הצדדים 3/4-0 לנו או להם משחק פתוח
  9. מתי נפתחת המכירה?
  10. מה עם כרטיסים לדרבי למה לחכות לשנייה האחרונה
  11. מקווה שליבוביץ' המהמר נפל בסוף בטופס ווינר שהוא שם על בית"ר. יבןשרמוטה שתתעורר עם המחלה מחר, איזה שיפוט חד צדדי במקום מחאות על ספורט 5 צריך לעשות מחאות על השיפוט הביזיוני שיש פה כבר שנים נגד מכבי.
  12. יאללה אז פעם 1 ב-12 שנה בבית שלנו
  13. ישמצב שפחיפה אוהדי ההצלחות לא ניצחו אותנו כמעט 12 שנה במשחק חוץ? (בית שלנו יעני-בלומפילד/נתניה)
  14. מעולה, חיכיתי להרבה זמן לצעד כזה.
  15. לא מצליח להבין את זה הכל היה מלא מלבד כמה שורות ב7-8 ו2-13 5 היה חצי מלא. הרגיש 23-24K
  16. איזה התפרעות פסיכית על הכרטיסים נגד בית"ר אהבתי, קרנבל בשני ביציע
  17. וואי איזה אירוע הזייה
  18. הסתדררתי רץ יפה
  19. חחח איך אני מוסיף סאונד
  20. לינק לשידור? למה זה בספורט לייב שרמוטות
  21. מה היה עם שרן וערן אחרי שריקת סיום? יצאתי מ-11 ממש דקה אחרי השריקה? בחורף יותר אנשים באים בשחור ובכל מיני צבעים,קר וזה טבעי וקורה בכל הקהלים בארץ. אישית? אני מגיע בצהוב.
  22. חואן טוריחו חוזר. כמו דאבל על הראש של הפועל. איזה כיף
  23. כתבתי את זה גם אחרי התיקו בק"ש, יש פה קבוצת כדורגל מצויינת. אנחנו נראים נהדר, עונה שלמה לפנינו ויש פער לסגור מחיפה. מלחמה נגד אשדוד בשבת, מלחמה בטדי ואז הר געש צהוב מול אוהדי ההצלחות מהפריפריה, יאללה מכבי.
  24. וואלה חושב שהיה היום בסדר גמור חוץ מהתוצאה, היו איזה 33 מצבי הבקעה , חוסר מזל שלא סיימנו פה עם 3-4 שערים.
  25. לגמרי,מזדהה. אנשים בלי מושג כמעט בכדורגל מובילים אצלנו את הטבלה, מקווה שיתהפך
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.