Jump to content

ברווז צהוב

משתמשים רשומים
    80
  • Last visited

Everything posted by ברווז צהוב

1. לא מצליח להבין איך הייתה התערבות VAR בשער של יובה, 2 שחקנים קפצו עליו בפעול ברור, האם זה 100% צודק התערבות VAR ופסילת השער? בוודאות לא. השופטים ממשיכים לזיין אותנו מידי שבוע, גם בעונה אחת המאכזבות של השנים האחרונות,עם שיפוט נורמלי והוגן אנחנו כמה נקודות מאליפות, הזוי.
  2. סתם מצחיק ומעציב אותי בו זמנית להסתכל על הטבלה. הקבוצה עם ההגנה הטובה ביותר,ההתקפה הטובה ביותר והכי מעט הפסדים בליגה נמצאת 9 נקודות ממקום ראשון , האם היה תקדים כזה?
  3. לא ראיתי אם מישהו רשם על זה , אבל הכלב המהמר והשונא מכבי , שפט אותנו במשחק נגד מכבי נתניה בהפסד 2-1. בגול של טוואמסי הייתה עבירה על חוזז שהוא החליט להתעלם ממנה וגם הייתה עבירה של רז שלמה על יובאנוביץ' שהוא התעלם ממנה. מאחל לכלב המסריח הזה את כל המחלות והקללות שיש, בןשרמוטה שלא תראה אור יום
  4. וואי עולה קיא מהכותרת. לא יכלת לעדן את זה קצת?
  5. ראיון מביך מאוד של קראנקה, אולי הנקודה בה הוא הכי מפריע לי ואני מת שהוא יטוס מפה, ליצן חצר.
  6. שאפו ענק לפאנטיקס על תצוגת פירו מהמרשימות שאני זוכר. לגבי המשחק אין לי סבלנות וכוח להתייחס, על דבר אחד כן,הקלות שריינשריבר הגיס חמישי הזה שהוציא צהוב לדור פרץ על "ויכוחים" בערך 3 שניות אחרי הפעול. שלא תקום בבוקר יותר יאפס מאופס
  7. אני בטוח ב100% שהמשחק הזה תלוי בנו, אנחנו קבוצה לא פחות טובה מהם. השאלה האם נבוא חיות רעות כמו במפגש הקודם או נבוא שאננים כמו להפועל חיפה חוץ. מקווה שהשחקנים יתנו את משחק חייהם,הקהל יבוא באטרף ונשמור על כבוד מינימלי העונה הזאת. היידה מכבי
  8. נראלי הוא עדיין חושב ומאמין שאנחנו מועמדים לאליפות העונה
  9. ישמצב יש רק 2 בלמים בכל הסגל? ויטור ורז שלמה
  10. הבנתי,טלפון מהנשיא הם קיבלו.
  11. וואלה חשבתי שלא יזמנו ממכבי שחקן אחד לאור היכולת הנפלאה של השחקנים שלנו, שיהיה בהצלחה לנבחרת
  12. בן חיים של עונה שעברה נראה כמו סאקה ליד יוני כהן
  13. ניצחון על הפועל ירושלים ואני מאמין שבערך 10,000 צהובים היו נוסעים צפונה בשבת. חבל, זקוקים לנס העונה, כנראה אבוד.
  14. ישיבת חירום אצל מיטש בדחיפות. מה קורה פה
  15. וואלה יש לי 0 טענות לגבי השיפוט שלדעתי היה מעולה אתמול . בנוסף הפועל ירושלים שיחקו כמו גברים ובקושי ביזבזו זמן יחסית להבדלי הרמות ולסנסציה שהם חוללו.
  16. וואי יש עוד ים כרטיסים ל4-5 ב60₪ מעניין למה הקהל הרחב לא מסתער דווקא במומנטום חיובי
  17. וואלה הכלב האדום בכל זאת אקס, מישהו יודע למה אלטמן הפסיק לשחק בלרנקה?
  18. וואלה מקווה שדןביטון יתן אחלה משחק היום. הייתי שמח שישב בספסל כמחליף של גבי/גויאגון ויכנס דקה 70' +- במקום 2000 קשרי אמצע/אחורי יש לו מה לתרום והוא יכול לעורר משחק מת אצלנו, הזדמנות טובה בשבילו להציל את הקרירה.
  19. וואלה בקושי שומעים את הקהל שלנו,מה קרה?
  20. מוכר כרטיס ליציע 5 לשבת נגד נסצי, צרו קשר בפרטי
  21. החורף תקף אותי חזק דווקא בשבוע יפה יחסית . אם מישהו מעוניין בכרטיס ליציע 5 נגד נסצי מחר מחיר עלות כמובן 71₪ שיצור קשר בפרטי
  22. בוקר טוב עם ישראל, איך לעזאזל במדינה מתוקנת,כמעט שום כתבה על הביזיון אתמול של הקבוצה הגזענית מפלסטין שלא הסכימה לעלות עם חולצות גאווה לאור השקפת עולמם. תמשיכו להתעסק לי שבוע בתקשורת שאיזה 2 בבונים מתוך 30,000 קיללו את טוואטחה אבל על מקרה כזה שום איזכור כמעט? לכו תזדיינו.
  23. מתי הרומני הזה מוצג ברשמי,גמרו עלינו.
  24. דיווחים שיצחקי התקשר לקאנסלו בשעות האחרונות. אמר לו "בוא אחי,עזוב את באיירן צריכים אותך למגן ימין/שמאל"
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.