Jump to content

מרגוליס

משתמשים רשומים
    361
  • Last visited

1 Follower

About מרגוליס

• Birthday 13/05/1992

Profile Information

Recent Profile Visitors

5,694 profile views
  1. שחררו מאיתנו כבר יצא לובשי חצאיות מעיקים כוסעמק לכו לדוג או משהו
  2. לשם השוואה יותר שיותרת מסכמת את הנושא. הוא משחק עם נאתכו בקבוצה. לנאתכו יש 11 שערים יותר ממנו. הוא אחרי פציעה אחרי הרבה חוסר יציבות ובביטחון, קצת אהבה וכמה גולים והוא חוזר לעצמו אני מאמין. מקווה מאוד שלא יגיע לשם
  3. חיפוש השם שלו בגוגל בהקשר שלנו מביא לידיעות לגבי זה כבר מלפני 4 ימים. נראה שההצעה נדחתה על הסף מטעמים פוליטיים של לא עושים עסקים עם ישראל (מדינה שכנראה הייתה מתה אם לא טכנולוגיה ישראלית) על פניו לא נראה סביר שיבוא, אבל אין לדעת באמת, כסף קונה הכל
  4. נטו לפי נתונים וגיל צעיר זה נראה פוטנציאל מטורף השאלה כמה הדיווח הזה אמין בכלל
  5. Win win מבחינת מכבי. במקום לפתוח קופת כרטיסים שתלך למועדון ותעשיר את קופת המועדון בעמלות..כנראה מעדיפים שלא להתעסק עם שירות לקוחות אוהדים. אני גם באמת מאמין שיש איזה הסכם קומבינה שערורייתי שעוד קיים מתקופת לוני הרציקוביץ. אתר תאן לא צריך להשקיע בנו או לעשות התאמות עבורנו כי אנחנו קהל שבוי. למכבי לא באמת אכפת מהקהל. אכפת להם הכסף של הקהל. כולם מרוצים חוץ מאיתנו
  6. לא יקרה. נוח למכבי לזיין את הקהל במקום לייצר פתרון אמיתי
  7. קופנהגן זה אחלה של קבוצה בשבילו אחלה קידום אפשר לעשות משם קפיצת מדרגה יפה מאוד. למרות שזה קצת לא מסתדר עם ההצהרות של אבא שלו שהוא הולך רק לקבוצה מהטופ ליגות. האנטישמים שם יעשו לו את המוות, לא יודע כמה הייתי הולך לאיזורים האלה של אירופה. עכשיו בקשר לסכום....זה יהיה מחדל אמיתי. לפחות 3 מ פלוס רווחים עתידים. לא הגיוני שאבי לוזון מוכר כל תולעת בלפחות 2 מיליון ואנחנו על כשרונות אמיתיים מפחדים לתת תג מחיר גבוה כך או כך חייב לפעול מהר בחיזוק, כמו שזה נראה חצי סגל לא יגיע למחנה אימונים
  8. רק זה הזוי? רז שלמה פותח לפני למקין בנבחרת. אליאל לפני דור. דן ביטון לפני חלאיילי תורג'מן חלוץ של שער שדה אחד ב3 חודשים לפני בריבו שהוא כוכב בכושר פסיכי בארהב. יש מצב שזה עדיין יביא ניצחון, פשוט לא ברור לי קבלת ההחלטות
  9. מקווה בשבילו שלא בטעות יגיע למדינת נאצים הזאת
  10. בלי יותר מדי ציפיות על דון. הזר האחרון שהבאנו מתוך הליגה היה אלן מסודי אם אני לא טועה.. זא בתקופת מיץ לא קנינו זר מתוך הליגה
  11. לפי הפייסבוק נראה שיש עוד וואלקם בדרך איתמר נוי?
  12. אני חשבתי שהם טרולים רק בפייסבוק. בשיחה אמיתית הם משוכנעים בזה. הם הקהל הכי אידיוטי שקיים. הם משוכנעים שיש להם אליפות גם. זה הדעה הרווחת ברחוב הבאר שבעי. אין מה לנסות להתווכח איתם. הם שטופים כל כך, ככה זה שהבעלים יותר סתומה מהם
  13. חחחחחח הייתי בטוח דמיינתי 'הם שרו הנה היא עולה אלופת המדינה. הקטע של החולצה שהמועדון עצמו הוציא... הפועל באר שבע באופן סופי הקבוצה הכי מביכה שהייתה בליגת העל. איזה עלובים הם
  14. ההתאחדות לכדורגל זה הדמות הכי מסריח שיש בענף ספורט כלשהו בכל העולם. חבורה של שרמוטות מחריבים הכדורגל. תרבות הקומבינות 7000 כרטיסים למקורבים!!! הנפקת כרטיס מ"חשש לספסרות" רק 4 שעות לפני משחק. הכל הצביע על אסון היום. הצפיפות ביציעים שיש עוד מאות אוהדים בחוץ שסביר שרובם יכנסו יכול להוביל לאסון סטייל מירון. העיקר שהחזירים בטוקסידו אנשים שאין להם שום קשר לכדורגל ובמקרה הטוב יודעים מזה נבדל קיבלו כרטיס איכס על הכל פה
  15. אם משפתי בשער האליפות לא שלנו. תודה סלוגה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.