-
Last visited
About Raumdeuter
- Birthday 28/12/1998
Profile Information
-
Recent Profile Visitors
2,357 profile views
-
ברור שכולנו נשמח שהוא יצליח גם מבחינתנו כאוהדים כי זה גם טוב לכולם בערך במכבי היציבות במשרה המאוד חשובה של מנהל מקצועי אבל כרגע ההישגים שלו לא מרשימים במיוחד עד לא קיימים.
-
דווקא עסקת סה הייתה החלטה טובה מצידו של יצחקי גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכות השחקן. אבל הוא צריך להניח את המפתחות במסגרת משרת המנהל המקצועי(יכול להיות שהוא ראש מערך סקאוטינג מעולה וכנראה שהקידום שלו היה טעות אבל בשאר האספקטים של ניהול מקצועי הציון שלו בעיניי הוא -C במקרה הטוב) ומעוד לא מעט סיבות אחרות.
-
נושא מעקב אחר עונשי בתי הדין של ההתאחדות 21/22
Raumdeuter replied to Krishi's topic in מדינת היהודים
מישהו יודע מה נסגר עם הסיפור של סכנין?(הבנתי שלא קיבלו כלום,רק וולבו חדשה מהניילונים לכל אחד מאנשי סכנין). -
האיש רצה לחוות איך זה לשחק בליגה אירופית מכובדת והשיג במכבי הכל(2 אליפויות,ליגת אלופות וליגה אירופית).
-
נושא מעקב אחרי ערן זהבי עד שיחזור למכבי
Raumdeuter replied to השני למאי תשעים ושמונה's topic in מדינת היהודים
עוד טור של קומוניסט מפוחד(אביעד פורהליס) כנגד חזרה אפשרית של זהבי: https://www.israelhayom.co.il/opinions/article/11087315 -
רשימת המלבישות שאני מוכן לקבל עבור מכבי: 1.Adidas 2.Puma 3.Fila(יש איתם אחלה שת"פ אז למה לא להמשיך) 4.Nike 5.Under Armour
-
נקבל מיליון אירו על גלזר?
-
גם אם יציעו אותו למכבי בשכר חייל אני לא לוקח אותו,האיש יותר נאחס מאריאל הרוש ובן רייכרט(הוא אשכרה היה גורם למוות של סלבים).
-
אורך החוזה עם פילה הוא לשלוש שנים מעונת 19/20. ז"א שכנראה הוא נגמר בעונה הבאה אלא אם חישבתי לא נכון.
-
+רודריגז+עלי מוחמד שהיה ברמלה+גיא צרפתי שהיה אצלנו+חצי מהסגל שלהם בערך גדל/עבר אצלנו/היה בבעלותנו מתישהו.
-
חחחחחחח,אני אוהב את האופטימיות שלך. -
זו שאלה רטורית? -
מוכן לשים אלפייה רק כדי שמכבי יפתחו כבר משרד כרטיסים משלהם,אי אפשר ככה.
-
נושא מעקב אחרי ערן זהבי עד שיחזור למכבי
Raumdeuter replied to השני למאי תשעים ושמונה's topic in מדינת היהודים
אני דמעתי כששמעתי את ההקלטה הזו עכשיו,אשכרה יצאה לי דמעה כמו ילד קטן שמתרגש. -
נושא מלפפונים רשמי לקיץ 2022/23 - יתר הליגה ע"ש אייל גולסה
Raumdeuter replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
מי הפיץ את הודעת הדוברות הזו,יגאל גולדשטיין היורש של דודו בזק של מכבי חיפה?.