Jump to content

בראון

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Posts פורסם על ידי בראון

1. 1 דקה לפני, קמחי said:

לא יימצא מאמן שמאמין בו יותר. ביחס לאיכות שלו מול שאר הבלמים הוא קיבל הרבה, אבל הרבה יותר מדי קרדיט.

מוזמן לעבור לאן שירצה. אין בו יותר מדי תכונות שמתאימות לסגנון המשחק שלנו.

לא הבנתי מה הוא עושה אצלינו מהרגע הראשון. נראה לי אחלה של גבר ופה זה נגמר. אה וטוב בלהרחיק כדור

2. 26 דקות לפני, Naor23 said:

יכולים בבקשה להעתיק לפה את השרשור המלא?  @Raumdeuter

יתרונות:
    ‏1. קבלת כדור נקייה ומפותחת תחת לחץ. בפולין נוטים ללחוץ ב-3:4:3, ככה שיש לחץ תמידי על שני מובילי הכדור בקישור של היריבה ולדרמן כיאה לאחד שגדל בלה מאסיה נוטה יותר להיפתח קדימה ולעומק מיד כשהכדור מיועד אליו

‏2. תקיפת שטח - אם יש כמה מטרים פנויים מולו, הוא לא יבזבז אותם ויקבל החלטה מהירה עם פס הלאה, אלא ימשיך לדרבל בנגיעות קטנות עד אשר ייצאו אליו, "ישרוף" את הלוחץ שבדרך ואז יקבל את ההחלטה להמשיך את הכדור לשחקן הבא עם פס.

‏באופן אישי מת על שחקנים כאלה, צ'ארון שרי היה אגדה במובן הזה.

3. אופי של תקתקן - מיד אחרי ההחלטה שהוא מקבל בפס הלאה, הוא ממשיך את התנועה לעומק כדי להיות אופציה נוספת לשחקן שמקבל את הכדור ממנו.
    ‏4. מיקום יחסית גבוה כאחרון בקישור בדומה ליוריס - מבין את החשיבות של חידוש פוזשן ומוכן להיות מאוד אינטנסיבי לצורך זה, רוצה להיות קרוב לאירוע כדי לשלוט.

ולנווט את המתרחש ימינה או שמאלה.

‏זה מתקשר מאוד לחיסרון שלו.
    ‏ללדרמן יש נחיתות פיזית מסוימת, לא כ"כ מפותח בכתפיים ואפילו אפשר להגיד די צר בהם, ככה שבמאבקים כל מה שקשור לכוח ועוצמות הוא בלשון המעטה לא מחזיק ביתרון.
    ‏סוג של שרוך בגובה 178 מ'.

ייאמר לזכותו שכשצפיתי במשחקים שלו בראקוב לא ממש הרגשתי נחיתות פיזית במאבקים כי הוא בעיקר משתמש במוח שלו כדי להבין באיזה טיימינג להיכנס למאבק ובאיזו טכניקה.

‏מכבי הביאה 6/8 שהערך המוסף שלו הוא קידום המשחק, יש לו קצבים טובים והוא מבצע יפה את המשימות האפורות פשוט לא בדרך הקלאסית.

הימור נהדר של מכבי.

‏העברה חופשית ללא עלות, מקבלת שחקן סופר איכותי עם בסיס טכני מאוד מפותח ואינטלגנציית משחק מעולה, מבחינה פיזית ואתלטית אנחנו יודעים שזה קצת המינוס אבל סיסוקו די משלים אותו וכשלאזטיץ' ירצה את הגוון הזה יהיה לו את איסוף.

תוספת שאני מאוד אוהב אצלו:
    ‏סוויצ'ים הגנה - מגן הרבה על הבלמים שלו. 

‏חוזר מהר אל השטח שבפנים של הבלמים כדי שלא יצטרכו לצאת אל המכדררים שמגיעים אליהם (משימה מאוד קשה עבור הבלמים) ולכן הוא דואג לנעול שלא יהיה פס פתוח לשטח שמלפניהם.

‏*סגנון* קלאסי כזה של בוסקטס רק במימדים שלנו.

3. אני חלוק כי כל מה שכתבו פה מעליי הוא נכון. לא אהבתי אותו מהרגע הראשון אבל הוא השתפר בפלייאוף והוכיח שהוא יכול לצאת מהקיבעון ולצד כל אלה שיובשו על הספסל - פטאצי השתפר פלאים הרבה בזכותו, החזרתו של רביבו לקו עשתה פלאים, השיפור של למקין ומשחק ההגנה. בנוסף, יש קשר ישיר למצבת השחקנים שמנספורד ופרייס הנחיתו פה בקיץ ובינואר שעבר לתוצאות השנה וזה לא רק על לאזטיץ. קיץ טוב איתו והמשכיות איתו זה לא רעיון רע.

4. לפני1 שעה , סבסטנו said:

למי הכי קשה עם המחזור האחרון בליגת העל? כמובן לפורום השדים.

לא מצטט כי הכל מצחיק.. טכנית לארז כמובן מצטיין.

2 עמודים אחרונים של הנושא, תהנו.

https://www.shedim.org/viewtopic.php?t=3965&start=3440

זה מדהים. הם בטוחים במיליון אחוז על אמת שהם צודקים. אשכרה שדים בראש

5. לפני6 שעות , קמחי said:

לדרמן דומה מאוד ליוריס. טכני ופעלתן, קורא היטב את המשחק עם מסירה טובה 

שמתי לב שיש לו דריבל טוב ויציאות טובות עם הכדור קדימה. יכול לעזור מאוד היציאה שלו קדימה עם הכדור כדי לשבור קווי לחץ

6. 54 דקות לפני, Sawyer said:

אמיתי, מבואס עלייך ספציפית. באמת. מבאס רצח. בטח עם מה שאתה כותב כאן עכשיו.

והלוואי שחיפה לא הייתה עושה את הקטע המסריח של ההפרדות ולוקחת על חשבון היציע שלה שגם ככה לא יהיה מלא ואז היה לך וגם אולי לאנשים עם 140 ניקוד כרטיס. באמת מבאס רצח.

אבל אני אומר לך פה חד וחלק, אל תמכור כרטיסים שאתה קונה לניקוד. זה לרמות את המועדון ובעיקר את שאר הקהל.

אני משקיע מאמצים אדירים כבר שנה שניה למצוא אנשים שעושים את זה ולבטל/לאפס להם את הניקוד, ויש כבר לא מעט הצלחות בנושא. שימו לב - אל תיפלו לחרא הזה כי אתם תפסידו.

לא מאמין שתצא הודעה ונשאר בדעתי, גם אם טריק שיווקי - באסה. מבין. הכי חשוב מכבי ואם זה מה שנכון לה כלכלית, אני איתם.

אני שונא את המחשבה של לעשות את זה אבל בקצב הזה אני לא מדביק את הניקוד אלא רק יוצר פער.

7. 3 דקות לפני, Sawyer said:

חברים (ובעיר בראון ידידי הצעיר והאהוב)

אני כאן רק כדי להזכיר, שיטת הניקוד היא עדיין הדבר הכי טוב שקרה לנו איי פעם. שיטה שעדיין עושה צדק בעשרות מונים יותר מאשר כל דבר שהיה לפניה ושיטה שעדיין דואגת שאותם אוהדים שרופים שמגיעים לכל משחק בלי הבדל מרחק יום ועניין, יהיו שם גם במשחקים שכולם רוצים להגיע אליהם אבל לא יכולים.

עכשיו, להתלונן על למה מספר מסוים קיבלת ומספר אחר לא, זה מפגר. כי אם במקום 160 היה 150 (כמו שאתם דורשים) אז אנשים עם 140 היו מתלוננים, ואם זה היה 140 אז 130 וכ"ו. זה נחתך איפה שזה נחתך, אנחנו צריכים להגיד תודה על זה ואותם אנשים שפספסו את החתך יכולים וזכאים להתבאס, אבל התלונות, הקונספירציות, האשמות - זה מיותר, זה נמוך, זה לא מקדם אף אחד לשום מקום, זה נובע מחוסר מודעות למצב הכולל והכי חשוב מבחינתי - פוגע באנשים שעשו מהפכות אדירות כדי לשרת את הקהל הזה.

הניקוד המקסימלי עומד כיום על כ-250 נקודות, כמעט 100 נקודות יותר מאשר החיתוך שלנו. זה אומר שעל 3 שנים יכלתם להפסיד מה? 20 משחקים ועדיין לקבל כרטיס למשחק? לא יודע אם המתמטיקה מדויקת (מי שרוצה שיעשה בדיוק ונדע) אבל בסה"כ בן אדם שמפסיד 5-7 משחקי חוץ מנוקדים בעונה (מתוך כמה כבר יש לעזאזל) יכול גם לפספס את טרנר/סמי עופר - זה הגיוני, זה בסדר. לא בשבילו באה שיטת הניקוד מההתחלה. היא באה קודם כל למען אותו אחוז נמוך של אנשים שמפסיד 0-3 משחקים בעונה. שבאמת מלבד דברים חריגים עושה הכל כדי להגיע ולא אכפת לו איפה המשחק. ואותם אנשים מגיעים לכל משחק. עכשיו על הדרך הרווחנו ב90% מהמשחקים גם את מפסידים 3-7 משחקים בעונה, ולפעמים גם אלו שבאים פעם כן ופעם לא. והכל בסדר, שמח שזה יורד למטה ומעניק את הזכות גם לאנשים שלא מגיעים כל משחק אבל כן מגיעים באופן יחסי יותר.

לגבי הטענות של הפוראבר, לא יודע אם זה נכון. אני מכיר שתמיד יש שאריות לפוראבר, בד"כ זה הכרטיסים בניקוד שלא נלקחו ע"י אנשים עם ניקוד או משהו כזה. הקונספירציה הנוכחית שזה כדי שימכרו יותר פוראבר והתזמון "הבעייתי" היא לדעתי קונספירציה, אבל גם אם היא נכונה - סו וואט? מכבי ת"א מועדון כדורגל שאמור להציג מודל רווחי, רוצה למכור פוראברים שבסופו של דבר לא מגדילים את הכיס של מיטש אלא את הכיס של המועדון ואת האפשרויות הצלחה שלנו כמועדון. ושוב אני מדגיש שאני לא אומר שזה המצב אבל אם כן אנשים שפספסו 20 משחקים ב3 שנים האחרונות לא יוכלו ללכת כדי שעוד כסף יכנס למועדון - מעולה. אני בעד. הם לא פוגעים בשכבה העליונה (או זאת שקרובה אליה, או זאת שקרובה אליה) וכמו שנאמר החיתוך חייב לקרות איפשהו.

לסיום, למה 130+20=160? לא יודע, אולי בגלל נושא הפוראבר. אולי. באמת לא יודע. אולי הארגון דורש יותר כרטיסים (ושיקבל כמה שהוא רוצה, הם היחידים שמתפקדים העונה וכל הקהל הרחב כולל המנוקדים ברובם לא פותחים תפה), אולי זה בגלל שצריכים לתת כרטיסים לספונסרים (וגם פה אני בעד, מכניסים הרבה כסף לקופת המועדון) ואולי זה בגלל שיש דרישה יותר גדולה של יואב זיו עבור השחקנים - ברור שאתם מפנטזים על מצב שרק הגוש המעודד של הארגון ילך, והספונסרים ומנוי פלטינום יקבלו זין בפנים והשחקנים לא יקבלו 2 כרטיסים לכל שחקן ו5 לזהבי, אלא 0. שיזדיינו כולם - הכל לניקוד. אבל זאת לא המציאות וזה לא ריאלי. תלמדו לחיות עם מה שיש ואם זה כ"כ בוער בכם וכ"כ חשוב לכם, תחשבו איזה משחקים שפספסתם יכלתם לבוא אליהם, תגיעו יותר בשנים הבאות ולא תחתכו במשחקים כאלו

אחלה מכבי, אחלה שיטת ניקוד. מספר 1 בישראל.

הכל נכון ואני מסכים עם הכל ובפרט על שיטת הניקוד. 

מה שמבאס אותי זה שאני סטודנט שצריך לג׳נגל ולהחליט על איזה משחק אני מוותר או לא ועל נתניה ויתרתי (בגלל חובת נוכחות שמותר לי להחסיר פעם אחת) אז העדפתי לבזבז את החיסור הזה על סמי עופר בידיעה שהניקוד הנוכחי יספיק לי (על בסיס משחקי עבר) 

אני נגד לקנות כרטיס לניקוד ולמכור אבל כנראה שאני אצטרך להתחיל לעשות את זה גם.

בנוגע לטיימיניג וכמות הניקוד שלא תואמת לסמי הקודם, עד שלא תצא הודעה, לדעתי זה מרגיש כמו טריק שיווקי ותו לא.

• Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.