Jump to content

בראון

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by בראון

1. שער 4 העונה במצב נייח. כמה התפללנו שישפרו את זה
  2. גם סטיאויץ וגם אסנטה הגיעו מתחת לאף שלו. הוא בסך הכל ידע מה הלך בתרגול לפני המשחק או שהוא חיבר 1 ועוד 1 כלומר, נתנו 3 משחק קודם ואנחנו רגל וחצי בשלב הבא + יש משחק ליגה כבר בראשון. די הגיוני שיפתח עם אדו
  3. כוכב כדורגל הסרגיניו הזה, תפור פה על הליגה.
  4. אני חושב שדווקא השילוב לאסנטה חייב להיות בלם יותר טכני וטוב עם הכדור כמו סטיאויץ מאשר פדראו
  5. אני חושב שלאזטיץ ראה הרבה דקות אימון של רביבו ודוידזאדה כדי להחליט מי מתאים לו יותר. הכי גרוע זה למנות איש מקצוע ישראלי כאילו זה איזה שם קוד למשהו מוצלח.
  6. וואלה מדווחים שמכבי הציעה 3 מיליון על הבלם. בעל הבית השתגע?
  7. סרג׳י רוברטו שוחרר מברצלונה. לא בא לו קצת חופים של תל אביב עם קורל? בן תעשה מהלך אבא
  8. אני עוד בדעה שיחזקאל זה שיקח את עמדת המגן הימני רק נותנים לו כרגע להרוויח את כושר המשחק והביטחון שלו דרך דקות בכנף.
  9. בעולם של מגבלת זרים ומלחמה צריך להכניס את היד לכיס אין הרבה ברירות. נגרים או לא, הם פחות או יותר ברמה של 80-90% מהקבוצות פה בארץ.
  10. ‏כל כך פחדתי שהבעיה היא בעזיבה של מילסון. כרגע זה מרגיש כמו בתחתית סולם הבעיות.
  11. זה רואים אחרי 3 משחקים ועוד בלי כל ה11 שמיועדים להרכב? מי ישמע איך נראינו מאומנים כשמילסון היה באליפות אפריקה
  12. לא יודע איך זה ייגמר אבל אני מאוד אוהב את מה שעשה פה ז׳ארקו. ההתקפה לא ייצרה כלום 2 משחקים הגיע הזמן לשנות.
  13. אני גם ראיתי את אותה הקבוצה כמו של דגו + חזיזה שקצת מביא יצירתיות וכישרון מהאגף, זה בעיקר כדורים לרחבה בתקווה שיפול על פיירו.
  14. דוידה על דן ביטון זה כמו להביא את אצילי לאגף לעומת אבישי כהן. דן ביטון באגף זה פחות שחקן, אפילו כשיחזקאל נכנס לאגף ראו קצת יותר ממה שדן ביטון עשה. מעבר לכך, אומנם תורג׳מן ומדמון הם לא סטרטרים, אבל אני חושב ששניהם עדיפים כחילוף על מלדה ואדו.
  15. שטויות. יכלו לגמור שם את המשחק מחצית ראשונה קל
  16. רז שלמה יכול לשחק שם ועוד איך אך הבלם שלידו לא יכול להיות עידן נחמיאס. שיחקנו אתמול נגד קבוצה שאומנם לא מבריקה אבל עושה פה אליפות בהליכה אחורה. פרופורציות להתמודדות שלנו בליגה.
  17. כשתצטרך למסור לערן זהבי ולא לאלן אוזבולט אוטומטי אתה מסיים עם 4-5 בישולים יותר.
  18. במצב הנוכחי רק לעבור לשחק עם שני חלוצים. זה קשה לצפייה
  19. מה המקבילה בספורט של חיסול מס 1 של החמאס בחול ומס 2 של חיזבאללה? לקחת אליפות בסמי ושהפועל ירדה באותו הערב?
  20. מדהים שאנשים נותנים פה חשיבות לאיך שחקנים נראו תחת גיא לוזון. מה חשבתם שתראו? את ברזיל של 2002?
  21. נראה לי יותר חרטא מאשר אנחנו. הוא לא לרמות האלה
  22. יש הבדל שהמגן שמאחורייך זה רביבו/דוידזאדה ולא זיו מורגן וגם שהחלוץ שאתה מוסר לו זה זהבי ולא אלן אוזבולט.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.