Jump to content

בראון

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by בראון

1. יש קבוצה של אוהדי ביתר שקנו כרטיסים לשער 4-5 ואפילו פתחו קבוצת וואטסאפ עם הוראות איך לא להיתפס. אני אישית העברתי את זה למכבי לפני כמה שעות ומסרו לי שמטפלים בזה.
  2. אין ספק שההבדל בין איחור לעלייה לדשא לבין פריצה למגרש במטרה להתעמת עם שחקן זה משחק אחד!
  3. מה חדש? נחכה עד סוף החלון כדי לקוות שאיזה שחקן יתפשר ויבוא לפה. רוב הסיכויים שזה לא יקרה ונתפשר על פרופיל בינוני שיגיע (בדרך כלל הוא פצוע רוב העונה אז הוא גם לא יהיה כשיר שיבוא) עד שהוא יהיה רלוונטי נגיע קרוב לפלייאוף ואז כשישחק נגלה שהוא נפילה.
  4. כי הסגל שנבנה פה בקיץ תאם לאיך שהוא שיחק בתחילת העונה, לא לאיך שהוא משחק עכשיו. בגלל זה אתה רואה המצאות בדמות של לאיוס כשחקן אגף לבד על כל האגף. פטאצי 10 שמאל שזז לאגף פתאום.
  5. אתה מאמן הקבוצה, אתה דמות ואנשים מסתכלים עליך במיוחד השחקנים שלך. איזה מסר אתה מעביר כשאתה מתפרץ כמו משוגע למגרש ורץ לשחקן. לא צריך לנרמל ולהוריד מההתנהגות הזאת. ובכללי עליו אני חושב שהוא נפוח ומלא בעצמו כמו שציינתי עם האימרה על השנצ. שונא את השמירה הזאת עליו והמצאת נרטיבים שמדובר באיזה בן אדם עם קלאס. על כל שריקה נגדו הוא צועק ומתחרפן על השופט. אתמול יצא ממנו בדיוק מה שהוא בשיא הגועל.
  6. בחלומות שלו בוס כמו מיטש
  7. שונא את בכר מהיום שבו ראיינו אותו לאחר איבוד נקודות שלנו והנפוח הזה ענה: לא יודע הייתי בשנצ או משהו בסגנון עלה לו ונראה לי שהגל התחיל לנזול לו למוח.
  8. סאבו מושלם לתפקיד הבלם השמאלי ובכללי לאיך שלאזטיץ מאמין שצריך לשחק כדורגל: הבלמים הם עושי המשחק. אבל לידו צריך בלם כמו רז שלמה ולא סטואיץ (מבחינת מהירות) ישמע מצחיק אבל אם לאזטיץ בונה על להמשיך לשחק כמו אתמול, דווקא בלטקסה היה מתאים שם במקום עידן נחמיאס (הוא עשה לו עוול אתמול)
  9. הריצה של סטואיץ אל עבר חזיזה ושל אסנטה אל האוהד קנתה אותי לגמרי. יש פה חבורת גברים ואני חושב שמשהו באירועים של אתמול יאחדו את הקבוצה עוד יותר ויעשו רק טוב.
  10. אוהד שלהם שיושב בצפוני איתם מספר שכל פעם שהתחילו לשיר הקהל שרק להם בוז
  11. אם זה נגמר ב0-0 ללא נקודות אני למשחקים לא מגיע יותר מקווה שיעשו פה כמוני
  12. חוויה הזויה בדרך לסמי: כל רכב שהוא לא פרטי עוצרים ומעכבים, מורידים אותך מהאוטו, מפשיטים אותך ומעכבים אותך ללא סיבה. הארגון כנראה לא יכנס בגלל זה
  13. אם גרשון פותח אני רוצה את תורגמן על הראש שלו
  14. המגן הימני אצל לאזטיץ נשאר מאחורה ומהווה כבלם שלישי מצד ימין (בהגנה הוא חוזר להיות מגן ימין) אתה מדמיין את אבישי משחק כבלם מצד ימין?
  15. אם הוא יגיע עכשיו, סביר להניח שיהיה עסוק רוב הזמן בלעשות הגנה כשחקן אחד על אגף שמאל.
  16. זאת סתם סיסמא לאיביץ היו משברים כשלקח אליפות? הם מנעו מראש את המשבר שלהם כשחיזקו את עצמם למרות שהם דוהרים ללא הפרעה.
  17. לא ראיתי משחק של בש העונה שהם לא היו שווים בו ניצחון. קוזוך מאמן גדול
  18. אחרי פורטו יש סיכוי שסיימת את העונה כן? בלי לחץ
  19. כל מילה. יש טביעת אצבע ברורה פשוט כנראה לא מספיק טובה לקבוצה שצריכה לשלוט בכדור 65% מהזמן.
  20. אין את התכונה הזאת במנספורד
  21. בשיקטאש החליפה מאמן מאז וזה קלאסי היה אפקט המאמן החדש אתמול
  22. היא דווקא כן מאומנת. רואים תבניות ברורות וצורת עמידה כל המשחקים. היא פשוט מאומנת בצורה גרועה מאוד.
  23. לעלות עם הנוער מול פורטו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.