Jump to content

doroh

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Recent Profile Visitors

977 profile views
  1. מה ההבדל בין חגיגות רשמיות לחגיגות שהיו באיצטדיון ובחוץ? למה זה מותר וזה אסור? כל מי שאומר שזה לא מתאים לחגוג עכשיו, לא חגג כמו מטורף בשבת? יש בעלים וזה מה שהחליט וצריך לכבד את ההחלטה שלו, אבל אפשר לא להסכים איתה.
  2. רק אני הייתי בטוח שהוא אומר שהוא עוזב כשדיבר על ערן ? התחיל את הנאום ב "הזמן שלי פה במכבי תל אביב..." נפל לי הלב לתחתונים.
  3. חברים למי שיש כיוון לכרטיס לשבת לכל שער אני ממש אודה לו. חבר מהיציע שהיה איתי בכל המשחקי בית בשנים האחרונות, 158 נקודות חוץ נאלץ להחליף את הכרטיס מול ביתר בשביל כרטיס לסמי. בבקשה בבקשה כל כיוון יעזור. תודה.
  4. זה פשוט לא נכון וחבל שאתה מכפיש את מכבי ככה. תמיד היו משאירים כרטיסים לפוראבר. מאז שהתחילה שיטת הניקוד. רק לא בהגרלה. מעריך שבגלל האתר החדש של לאן שפשוט מזעזע, החליטו לעשות הגרלה. פעם שעברה אנשים היו שעות על האתר והמושבים כל הזמן נעלמו.
  5. צמררת אותי. תודה לך על השיתוף.
  6. הייתי מוסיף לפיקנטריה: הקהל של נתניה מתחיל עם פלאשים בפלאפונים, אחרי 2 דקות כל האיצטדיון מצטרף.
  7. איזה עונה מטורפת. סוייפ על חיפה והפועל.
  8. סבע שחקן מטורף, בלעדיו הם לא בפלייאוף העליון בכלל.
  9. יש פה הזדמנות פז להתאחד עם אוהדי ביתר ולשים סוף לסיוט שנקרא עומרי אפק. פרשן מוטה במכוון וללא רצון להסתיר אפילו, אוהד חיפה ידוע שמטרתו רק לייצר נראטיבים לטובת המועדון הרקוב והגמור שלו. חייבים לשים לזה סוף. כמה פנינים מהיום שיש לשלוח במכתב : בפנדל על זסאנו שלא נשרק, בהילוך הראשון כאשר עמיחי אמר שזסאנו דורש פנדל, אפק כמו אחרון האוהדים: "שזסאנו ילמד קודם כל לעשות את הפעולה האחרונה" הייתה בעיטה חופשית לביתר, הם הוציאו אותה לפני הזמן ולכן גרינפלד הורה להרים שוב. אפק: "מורוזוב החמיץ אז נותנים לביתר עוד הזדמנות" עיסוק בלתי פוסק באדום המוצדק למוחמד. עקשנות בלתי נתפסת שהעבירה של סבע לא שווה אדום. ועוד עמיחי שמנסה להיות אובייקטיבי אומר לו בהתנצלות "שמע עומרי אני מצטער אבל אני חייב להגיד לך שלדעתי יש פה אדום". צעקת "יואווווו" שברחה לו בטעות בהחמצה של חיפה ממש בדקות הסיום של המשחק. לא הרבה שמו לב כי השתיק את עצמו מהר אבל זה היה מביך ברמות.
  10. אם להיות אובייקטיבי סבע על דור פרץ.
  11. שידור מחריד של אפק. שערורייתי. מדבר כמו אחרון האוהדים. 'אולי זסנו יעשה פעם אחת פעולה טובה" "אם מורוזוב נגח החוצה שיקחו עוד הרמה" זה באמת מרתיח את הדם.
  12. מה זה החרא הזה? זה מתחיל בעליה הנוראית הזאת בחולות שיש רק נתיב אחד, עד שנגמר הסיוט אתה יוצא לכביש רק כדי לנסוע קילומטר בפקק לצד שני רק כדי לעשות פרסה כדי לצאת מהעיר המטומטמת הזאת. איזה סיוט של מקום.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.