Jump to content

אלמוג12

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Recent Profile Visitors

817 profile views
  1. צמצום מצוין. חייבים להפעיל לאירופאית. אני חושב ששמונה משחקים עדיפים לנו על שישה... יותר הזדמנויות לצבור כסף, ודירוג. וגם - לא לשכוח, אם מסיימים במקום השלישי ממשיכים לנוקאאוט בקונפרנס.
  2. מודה שאני לא מבין באיזה קטע אוהדי מכבי מרשים לעצמם לשמוח לאיד אחרי הזרנוקים שאנחנו מקבלים העונה. כאילו לנו לא היו פיאסקואים. שני מפחי נפש נגד חיפה, שלשול עשר הפרש, אולימפיאקוס, אתמול. בכנות לא מצליח להבין
  3. אגב, ככה משדרים כזה גול. שמעתי אחרי המשחק את השידור שהיה בספורט1 וזה פשוט לא הגיוני. גרוע כמעט כמו יורם ארבל אחרי הגול של לוגאסי
  4. המשחק הבא נגד עוליםפיאקוס יהיה בין היתר ממש על הדירוג בין שתי הקבוצות
  5. במחצית השנייה קיבלתי וייבים של הגומלין נגד באזל בארץ. מחצית של סבל ו- ווינריות של פעם בעשור. משחק שהוא הגשמת חלום
  6. פיקנטריה - מילסון משחק דקה שלמה בלי נעל. כמה רציתי שיכבוש
  7. מכירים ברים בתל אביב שעשויים לשדר את המשחק? גם אם לא בטוח, אשמח לשמות.. אתקשר לברר
  8. מוכר כרטיס למשחק נגד האיסלנדים ב- 21.9, שער 11. מחיר עלות (70)
  9. גם אני עדכון: נמכר
  10. איזה פוסט? ולגבי שער 4, מה הקשר? למה לא שרו לא אחרי השער?
  11. אם ככה, מבחינת זרים, יש לנו מקום לשניים, או שלושה? לא סגור על פארפה בהקשר הזה
  12. מישהו יודע להמליץ על בר (מהצפון הישן ועד יפו) שמשדר משחקים של מכבי?
  13. אני לא מבין איך אפשר להגיע לאצטדיון הזה בלי רכב פרטי במוצאי שבת. אין כלום.
  14. זה ככה פשוט מאז שחזרנו. למשל, בווריורס אוף באבילון מחיאות כפיים מוציאות אנשים מהקצב. הארגון לא שר לאט מדי, הוא שר בקצב הנכון, אנשים פשוט טסים קדימה. זה *כל כך* מתסכל. תביאו כבר הגברה, בחייאת
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.