Jump to content

shaif

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Recent Profile Visitors

968 profile views
  1. אם אני מגיע למשחק מקליפורניה, איך אני משיג כרטיס? לא אכפת לי לאיזה יציע. אני יכול לקנות כרטיס ליציע של אייאקס אונליין?
  2. דיי נו... לא תשכנע אותי שזה המקסימום שאפשר להוציא מהסגל הזהץ. שחקנים פאקין משחקים בעמידה.
  3. אני עכשיו מעריך יותר את המאמן הקודם. אפשר וצריך להוציא מהסגל הזה הרבה יותר!!!
  4. ועוד איך קשור למאמן. אף אחד לא ישכנע אותי שעם הסגל הזה אי אפשר ללחוץ גבוהה מול קבוצה כזאת (מקום אחרון בליגה הליטאית!!!), גם המשחק האיטי להחריד, לא רק במעברים, גם בהתקפות מסודרות. סופר מטריד, אתה מצפה מאלמנטים בסיסיים לקרות...
  5. נשמע כמו תירוץ עלוב! גם קין לא הכיר את השחקנים באותה תקופה בשנה שעברה. יותר מהכל, המשחק הזה מעליב.
  6. כמו שאמרתי, נראה שנפלנו עם המאמן הזה. הלוואי שאני טועה!
  7. מבחינתי, שני המשחקים מול היריבה הזו, הם מבחן למאמן הזה. רוצה לראות קבוצה, לוחצת, דינמית והתקפית, ולא ראינו כלום מאלה מול קבוצה רומנית בינונית. נראה מה יהיה...
  8. והמחיר של עדי יונה הרגע עלה במיליון יורו!
  9. יונה וכנעאן, היחידים ששווה ל"התאבד" עליהם!
  10. לדעתי, בגזרת הישראלים, יש שלושה שחקנים שחייבים להיות מטרה מרכזית בקיץ הזה. לא יודע כמה מי מהם הוא מטרה ריאלית, אבל זה ה wish list שלי לפי סדר עדיפות: 1. מוחמד כנען - שנים מדברים שהוא מועמד למכבי. לדעתי יוביל את נבחרת ישראל בשנים הבאות. 2. שגיב יחזקאל - יכול לפתור לנו חור בשתי עמדות בצד ימין. 3. עדי יונה - זה שהוא טכני וחכם, קל לראות, אותי הוא מפתיע גם בפיזיות ובניידות. יש מצב שזה ב "אוסקר" הבא.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.