Jump to content

LL6

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

About LL6

• Birthday 17 בספטמבר

Recent Profile Visitors

1,331 profile views
  1. כתבתי מאמין. כל עלייה בזרים זה ברכה למרות ש-8 זרים היה מסדר אותנו מדהים
  2. אני לא רוצה להקדים את המאוחר ובטח שלא לנחס אבל אני מאמין מאוד שמכבי יסתדרו עם באצ׳קה ונראה פה את פרסטיז׳
  3. בעונה האחרונה היה לנו 4 בלמים והשתמשו בכולם בכמות מכובדת של דקות. קשה לי מאוד להאמין שהעונה יהיו פחות (רק במקרה וחלילה נעוף מאירופה). אם יגדילו את מכסת הזרים יהיה פה עוד בלם זר בנוסף לעוד בלם ישראלי (נחמיאס/סטויאנוב/יהודי אחר)
  4. על פי העונה האחרונה לדעתי סטויאנוב עדיין לא לרמה של בלם פותח במכבי אבל סומך על מנספורד
  5. ממה שראיתי גרופר טוב מליינדר לגבי דוידזאדה יש לפרסי גג שנתיים לתת, בזמן הזה כנראה היינו מאבדים את גרופר. לדעתי הסתדר לטובה
  6. אני מאוד מחזיק מהשחקן, הוא מסוג החלוצים שאני הכי אוהב - חיית רחבה, מהיר, חזק, דריבל לא רע, משחק ראש טוב.
  7. עושה רושם שהדרום אפריקאי לא מתלהב להגיע ולכן מכבי התקדמו וטוב שכך (כולנו זוכרים איך יצחקי היה נתקע על שחקן בניסיונות כושלים בלשכנע להגיע). אמבונגו בעיני עושה רושם טוב, נראה כמו צ׳יקו משודרג. אם יגיע יביא עוצמות פיזיות וכוח שדווקא חסר לנו בחלק ההתקפי
  8. דלפ: טוב שעזב, זה הזמן להביא לעמדה שחקן צעיר עם פוטנציאל להפוך לשחקן הרכב
  9. יניב טוכמן צריך להיות שרוף אצל כל אוהדי מכבי. לאחרונה הוא התחיל לחרטט בדיווחים שלו (מזכיר שדיווח שהדנים לא נותנים דד-ליין לעסקה ויחכו כמה שצריך מה שהתברר כשקר) בנוסף לחירטוטים הוא מלכלך על מכבי מאחורי הקלעים
  10. גם באזל היה ארגון בריא ומסודר אבל המדיניות הזאת של השבחות ומכירה של צעירים הביאה אותו לבסוף לקרוב לעשור של כישלנות בליגה. אני לא מבקר את המודל הזה של מכבי אני רק רוצה לציין שצריך להיות זהירים ולא להתפרע ולהתאהב במכירות של שחקנים במיוחד שבליגה שלנו יש הגבלת זרים
  11. מבאס מאוד הסיפור עם למקין, מדובר במכה לא קטנה כי אין בלמים ישראלים ברמתו. חייבים להביא זר, אולי דווקא ייצא מזה טוב ויביאו בלם עם רגל שמאל. לאבד גם את למקין וגם את נחמיאס זה מכה קשה אני בטוח שזה לא היה בתוכנית
  12. ג׳ראפי ומשפתי זה צמד שוערים שמספיק טוב בשביל לרוץ בכל המסגרות, נכון זה לא מושלם ואפשר היה להביא שוער זר שישדרג הרבה יותר את העמדה אבל אני סומך עליהם ועל מנספורד. עכשיו אני מאוד סקרן לגבי מליקה כי אין ספק שהוא חייב לשחק העונה, ועוד עונה בלי דקות משחק רק יפגע בהתקדמות שלו. די ברור שהוא ייצא למחנה אימון אבל בהנחה שהצוות אימון נשאר וכבר מכיר את מליקה אז ההחלטה שלהם לגביו מסקרנת מאוד. גם אם תתקבל ההחלטה להשאיל אותו בליגה שלנו אין כל כך אופציות (יש הפועל חיפה, טבריה שאנחנו מסוכסכים איתם ואולי הפועל ירושלים), לא פוסל שהוא יושאל ללאומית בסוף
  13. שחקן מעניין מאוד, הוא ממש הרשים אותי העונה. אבל אני די בטוח שמכבי לא יצליחו להביא אותו
  14. למרות שטוכמן נחשב אמין, אני חייב להודות שהדיווחים שלו בנושא דון נראים לי לא נכונים, אלא יותר בכיוון של ניסיון לשווק את השחקן. מקווה שאני טועה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.