Jump to content

הלב_הוא_שוב_ישמח

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by הלב_הוא_שוב_ישמח

1. עידו שחר גם נתן מספרים בגיל שלו.
  2. לא אומר הוא לא שחקן,אבל אני כרגע לא מתלהב ממנו
  3. דן גלזר 6 של פעם ירין לוי משחק 8 וגם 10 לפעמים
  4. לא אמרתי שאמרת שחקן על,אל תמציא,רשמת איזה שחקן
  5. לא דיברנו על לתת הזדמנות לשחקן מהנוער,אמרת איזה שחקן,על סמך מה? סיסיקו עם בישול אחד יותר.
  6. אפס גולים אפס בישולים בטח לא שחקן מיוחד
  7. מסכים איתך לאורך הקריירה שלו,אבל נתניה השנה משחקת אצלו שונה,היא יותר התקפית,גם נגדנו השנה הם לא שיחקן מסריח
  8. אי אפשר לבנות על קבוצה שלפני שבועיים הפסידה מול 9 שחקנים
  9. 3-2 היה 3-0 לחיפה בש צמצמו תוך כמה דק
  10. אותו רז אמיר שדיווח מלא דברים בקיץ ולא קרו?
  11. הדיבור על אסנטה במושגי עבר הוא כי מה? יישאר פה עונה הבאה ויהיה בלם הרכב יחד עם סטואיץ
  12. חדרה גרמו לנו להיראות כמו קבוצת אמצע טבלה,לא מאמן ראוי למכבי.
  13. כולם חכמים בדיעבד,לא בוכה על השחרור שלו,אם בש היו לא טובים הוא היה בהתאם
  14. בש קבוצה פשוט נהדרת,הייתי בטוח שקוזוק ייכנס למעגל המימרים אבל מסתבר שהוא מחומר אחר,אין להם סגל נוצץ בכלל והם נראים כמו קבוצה מאומנת אחושרמוטה
  15. עזוב נו,בדיעבד זה קל להגיד אף אחד לא חשב שבש תדבר חזק,לא זכור לי באופן אישי שמישהו התלונן על זה
  16. אין דבר כזה מאמן שלא מביא אליפות אסור לו להמשיך לעוד עונה,היחיד שהרוויח מקום לעוד עונה זה בוס
  17. כפיים לבש,אין מה להגיד אליפות מוצדקת
  18. לא זוכר מתי רז אמיר פגע במשהו העונה.
  19. בתחילת עונה ראינו כמה הוא טוב,כשעברנו למערך שלא מחמיא לנו יצאו כל המגרעות,שוב אומר סטויץ ואסנטה עם משחק הגנה טובה וזה מרכז הגנה עם פוטנציאל יותר גדול מטיבי וקרלוס.
  20. נהננתי ממכבי אתמול,גם לפני העשרה שחקנים זה היה עניין של זמן עד שייכנס,גם בעשרה שחקנים לא הרגשנו את סכנין,רר שימשיכו ככה וזה שלנו.
  21. ואם היה מוריד את פטאצי לא היית עושה 2-1
  22. מסכים,אבל חושב שזה המון בגלל משחק ההגנה הגרוע שלנו שגורם לכולם לעשות טעיות,תדמיין סטויץ ואסנטה ביחד פשוט משלימים
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.