Jump to content

car.garsia

משתמשים רשומים
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. כל קרן או חופשית שהוא מגביה בריינה עונה הבאה חצי גול. יחלצו ככה תיקו בבלומפילד.
  2. הוא אמר שאנחנו צריכים להאיץ את ההכנות שלנו לקראת העונה הבאה. שכרגע הסגל שלנו נטול יוריס, גבי וזהבי הוא לא מספיק טוב לליגת האלופות ואיבדנו שחקנים עם הרבה ניסיון. וזה שהמאמן נשאר שנה שנייה ברציפות לא נותן ערבות לכך שהעונה תהיה מוצלחת. די ברור שהוא בעל אינטרס ובגלל זה הוא גם מבקר את מכבי חיפה וטוען שהיא צריכה חיזוק ואם תשאלו אותו על באר שבע גם היא צריכה חיזוק. אבל הוא טעה במשהו? זה לא נכון? זו המציאות כרגע בדגש על כרגע.
  3. בעולם שבו מודריץ' בגיל 39 רוצה להמשיך לשחק כדורגל והולך למילאן, בעולם שבו טיאגו סילבה בגיל 40 מוביל קבוצה לחצי גמר המועדונים ובעולם שבו כריסטיאנו רונאלדו הגדול בוכה מטורניר שולי כמו ליגת האומות, מי אני שאגיד לזהבי לפרוש. לא כולם טוני קרוס. יש כדורגלנים שהם נרקומנים של המשחק והם רוצים לנצל את הקריירה הקצרה שלהם עד המקסימום. ערן זהבי בכושר נהדר, היה מהמצטיינים שלנו בפלייאוף, בסיטואציה אחרת עם מאמן אחר הוא גם נשאר פה (ובאמת שאין לי כוח לדיון נכון/לא נכון, נטו העובדות), אז למה שיפרוש? למה שלא ימשיך לשחק כדורגל?
  4. כנ"ל. לא מבין את ההייט ואת הרצון להכריח שחקני כדורגל להפסיק לעשות את הדבר שהם הכי טובים בו בעולם. בטח אגדה כמו זהבי. רוצה לשחק, בכושר טוב, פה לא ממש שמחו שימשיך ונפרד מפה בסטייל. אינשאללה שיפציץ בביתר ויזיין את הפועל גם בשבילנו, מתאים לי בית"ר כסגנית.
  5. עוד לא הבנתי אם הוא 9 או כנף. הוא כנראה 9 אז זה רכש מאוד לא ברור אלא אם כן כן הם בעניין של מערך עם 2 חלוצים.
  6. הם הביאו, הם צריכים לשם עוד זר לדעתי. נאוהל יותר קשר אמצע (אני חושב שהוא מוכשר מאוד אבל הוא דורך על דיא סבע), חזיזה זה כבר לא זה וסברינה בעיניי לא שחקן מספיק טוב.
  7. יובאנוביץ' יכול להצליח בחיפה אבל השאלה המרכזית זה מה יהיה שם בכנפיים. כרגע יש שם מדבר, ממש מדבר, אין להם שחקן כנף אחד ראוי למכבי חיפה. לא מבין איך הם לא נותנים דגש מרכזי לזה.
  8. הם קבוצה מעולה ורובי קין מאמן נהדר שעשה שם הרבה דברים טובים, אין ספק. בחזון שלי אני רואה את מכבי צריכה לתת פייט לקבוצות בלבל כזה במוקדמות ליגת האלופות/ליגה אירופאית וכו. כמובן שמשחק אימון לא מעיד כלום. אם להיות רציני, גם אם היינו מנצחים 6-0 ורובי קין היה מתחנן בפנינו כדי לעצור את המשחק עדיין הייתי אומר שאנחנו קבוצה שצריכה עוד חיזוק כדי להתקדם באירופה. אני חושב שכולנו מודעים לזה שכרגע החיזוק לא מספיק וזה בסדר. נשפוט את הקבוצה במאני טיים בפאפוס.
  9. להפסיד לאבו פאני? באמא שלהם???? נעלבתי כמסכביסט מלידה, נעלבתי כישראלי...
  10. ניוקלסקו. 1. הקריירה של יובא במשבר, הוא יכול לחזור לעצמו אבל כרגע הוא בגרף ירידה. 2. מיובא אני יודע מה הוא יכול לתת, ניקולסקו למרות שראיתי אותו בביתר הוא חדש, יש את ההתלהבות ממישהו חדש והסקרנות.
  11. הם שניהם 9 לא? הם הולכים לשחק 4-4-2 שנה הבאה? בכללי אופן שניהם שחקני רכש מאוד מרשימים בשבילם על הנייר.
  12. הוא עושה עם ארגון השחקנים עסקים, וואן מארגנים ומשדרים את הטקס סיום שנה שלהם בכל שנה בבלעדיות. מניח שהם גוזרים קופון עליהם. מישאלוף ליקק לו כל הטקס. בכלל, חייב להגיד לכם, אצל אנשים מהסוג של ליפקין (כמו האמא שלו אופירה אסייג) אין אותנטיות. אם הוא בטילט על משהו, חייב להיות אינטרס סמוי מאחורי זה. ככה גם צנציפר, פשיכצקי. אין שם אהבת כדורגל יותר מידיי, אפס אוטנתיות ורגש.
  13. וואן כתבו יובאנוביץ', ערוץ הספורט סטיווארט, איך החלטתם למי להאמין?
×
×
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.