Jump to content

car.garsia

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. מקווה שאתה צודק, נמאס לי לשמוע את הכותרות בנושא שלו כאילו הוא נתן פה עונה של דאבל דאבל. אשמח שהוא יישאר אבל הכל בפרופורציה.
  2. מסכנים חד משמעית. לליגת האלופות יהיה קשה להגיע, לא מרימים ידיים לגבי המפעל הזה בחיים אם אתה מכבי תל אביב. וגם אם לא תגיע לליגת האלופות, אתה שואף לנצח את פאפוס ולשפר עמדות לקראת הליגה והאירופאית ואז שואף לנצח את היריבה החזקה. אתה צריך להגיע מוכן לשלב הראשון באירופה, בטח שזו יריבה קשה מאוד ולא טיול. וזה נכון גם אם היינו מארחים בזנזיבר.
  3. אני איתך בזה שלא תחשוב, הגיע הזמן להתקדם ולהשאיר אותו לשבור את הראש. רוצה חיפה או הפועל? שיתקדם לשם. הסאגה הכי מאוסה בעולם. בחוקי הכדורגל רק לערן זהבי מותר למרוח ככה את כל הקיץ. רק לו אני מסוגל לסלוח על דברים כאלה. אם גבי ייתן לנו 30 גולים בעונה וליגת האלופות גם עליו אני לא אתעצבן. אבל עכשיו זה בלתי נסבל ודי מביך. מסכנים ליגת האלופות בשביל קניקובסקי.
  4. משחקי דירוג הידועים לשמצה.
  5. בלי קשר לקואוץ', לא טיעון טוב לאבירי הכדורגלן הישראלי פתיחת העונה שלנו. זה שילד ברזילאי, שעד לפני שנה לא ידע מה זה מכבי ומבוקש פי 10 במועדונים גדולים יותר מריבו ותורג'מן, מגיע למשחק הראשון שלנו כמו שד ומתאבד על כל כדור ושחקנים שגדלו פה עוד מהתקופה שהיה להם ביצה אחת מגיעים עם מניירות כאילו אני חייב להם משהו. מנגד, אלה שנגד הגדלת הזרים בטח יגידו איך קבוצה גדולה כמו מכבי לא באמת מראה כוונות רציניות להעמיד תחליף זר לישראלים שמחזיקים אותנו קצר (קניקובסקי? בלם זר במקום נחמיאס?) ו8 ימים לפני משחק ראשון חשוב אנחנו חמישה זרים מתפקדים מתוך 8 וגם זה כי 4 כבר היו פה (ולפחות בזה, אנחנו לא היחידים אבל זה מאוד צועק אצלינו).
  6. שהבולגרים יפתחו להם את השושנה
  7. קודם כל ולפני הכל, אני לא שרקתי בוז בחיים שלי למאמן מכבי, אפילו לא לקראנקה. לא רואה איך זה מועיל במשהו ומקווה שאף אחד לא יעשה את זה. מטומטמים ביציע (לא רק אצלינו) יש בשפע ואין לי שליטה עליהם. הנושא לא מיצה את עצמו. זה נושא על המאמן. כמו שיש בכל פורום אוהדים נורמלי. דנים על המאמן. הניסיון לגמד כל ביקורת שיש פה זה לא משהו שקורה בכל פורום, זה משהו שקורה רק אצל אוהדי מכבי, שבטוחים שכל ביקורת היא שנאה ורצון להזיק למועדון. מעבר לעובדה ששחקנים שלנו היו תקועים באולימפיאדה באותו קיץ, סלח לי זה לא רציני. אנחנו עונה אחרי אליפות, המאמן נשאר והתירוץ היחיד לזה זה נושא ההמשכיות ובמקום להמשיך את הפלייאוף המשכנו מאיזה מחזור 12 בעונה שעברה. עוד שבוע ליגת האלופות ואנחנו לא מוכנים בשיט. ולא יודע מה אתכם, אני לא אוהב שהקבוצה שלי מפסידה תארים או לא מכבדת מפעל אירופאי ובאה אליו עם סגל שלא מתוקתק. ואגב עד כמה שאני זוכר, גם שנה שעברה עפנו בצ'מפיונס לקבוצה שיכלנו לעבור. אז זה עוד היה נסלח, שנה ראשונה אחרי אליפות, מאמן חדש, סגל מלא טלאים שחלקם לא באשמת ההנהלה אלא באשמת ההתאחדות, אז מחלנו. הפעם הדחה מול פאפוס (שהם קבוצה מצוינת אבל אנחנו פייבוריטים וזה יהיה אכזבה אם לא נעבור, שלא תחשבו) תהיה פי 10 יותר מאכזבת.
  8. אריאל פרץ בינוני זה מחמאה בשבילו. מטורף שהוא פותח בנבחרת ישראל. ביטון עשה שם התקדמות אבל עדיין נשאר שלשלן. אפילו לשים סרט קפטן על הכתף הוא לא מסוגל. לא יכול לשחק במקום שבו הוא צריך גם לשבת על הספסל או להילחם על המקום שלו. את אלמוג אני די מחבב, אין אם בכדורגל אבל אם לא הפציעות הוא באמת היה מממש את הפוטנציאל שלו. סיומת טופ קלאס. חייב להגיד תודה כל בוקר לזיו אריה שלא ויתר עליו אחרי שכולם ויתרו. וכמובן שהכי כואב לי על דוידזאדה, היה ונשאר המגן שמאלי הישראלי השני הכי טוב בליגה (בכפוף לאיך יחזור קורנו). גם בגיל 50 הוא יעשה את מוות לשחקן כנף שמולו.
  9. רגע אז לא לדון על המאמן? שנייה אני רושם, להתלונן על המאמן אחרי משחק שנראינו בו זוועה והוא דיבר שטויות כהרגלו - אסור. צ'ק. מה מותר? לדבר על זה שאנחנו שבוע פלוס לפני פאפוס ויש פה סגל יותר חלש מעונה שעברה מותר? גם אסור אתם אומרים? חבל, נמשיך הלאה. שחקנים ספיציפית? אסור/מותר? אני אומר לא אבקר שחקני בית שלא היו טובים אבל נגיד ג'ראפי וכאלה תאשרו לי.
  10. ההגנה והשוער מפחידים אותי יותר מהקישור. המשחק רגל של ג'ראפי. הידיעה שהוא לא יהיה שם נצטרך אותו. הבלמים שלנו. איך שלאזטיץ' מעמיד את הבלמים. פחד אלוהים.
  11. אם יש משהו שלא התגעגעתי אליו מעבר לכדורגל שלו זה השטויות שהוא פולט בראיונות אחרי משחק. "מזל טוב לבאר שבע, בעטה פעמיים לשעה וניצחה". הסטטיסטיקה בסוף המשחק - 12-7 שבאר שבע ב10 שחקנים מדקה 18. מעבר לזה שזה עצימת עיניים, זה כל כך חוסר קלאס, כל כך לא מכבי.
  12. אם מצליחים להוציא עליו סכום כמו שהוצאנו על גלוך זאת אחת מההונאות הגדולות בהיסטוריה.
  13. 4 שחקנים מההרכב שלכם פתחו גם אצל לבסקי. ונטורה, פרץ, בלטקסה, ביטון. זה ההגדרה להרכב משני.
  14. אתם יודעים מה חייב דחוף? בלם זר. דחוף אבל. כל עוד הוא משחק 3-6-1 חייב בלם זר באופן בהול. רצוי שיהיה קרנף. זה לא פחות חשוב מאוד קשר לאמצע. העיקר הטוכמנים פרסמו שאסנטה יהיה בלם השנה אז לא צריך בלם? נו הוא באמת בלם, ב3-6-1. לא טעו.
  15. מטורפת, המשחק עוד 9 ימים וזה היה אותו הרבה ראשון מזה שסיים את השנה שעברה מינוס גבי, למקין ויוריס.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.