Jump to content

car.garsia

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. לא מפתיע שגם עם סיפור מלמד צנציפר השתלשל בסוף אה?
  2. ברור, אין כמו הדחה מוקדמת ומשפילה באירופה. דמורליזציה לכל העונה. שנה שעברה זה לא השפיע כי לא היה עליהם ציפיות. אבל על חיפה הקוף של סבאח רץ כל העונה.
  3. כתבה שנכתבה רק מהצד של בית"ר. גם אם היא תצא לפועל אי אפשר לדעת מה חיפה מקבלת בתמורה (כסף? ירין לוי? עדי יונה?). בלי קשר, אחלה קיץ לביתר עד עכשיו. היו צריכים להחליף את הזרים, הם בכיוון הנכון (עוד לא סיימו). היו צריכים לעבות את הסגל בישראלים לספסל, הם עושים את זה (בן שימול, ירדן כהן, זרגרי). הסיכוי שלהם לרוץ לאליפות תלוי מאוד בזרים, אם הם יהיו הברקה אז לדעתי יש להם סיכוי להיות במירוץ.
  4. קודם כל אני יותר צעיר ודווקא את נמני ראיתי דווקא בסוף המדשדש ופחות בהצלחות הניינטיז. עדיין דווקא אני, שלא ראיתי אותו בפיק וגדלתי על מיתולוגיה ותקצירים יכול להעריך את המורכבות בזה שהוא גם היה הפרצוף של מכבי גם בתקופה קשה ועדיין הוא נשאר אגדה. בכל הנושא של דור הנפילים, אתה צודק ובוודאי שיש להם מקום די רחב בהיסטוריה שלנו. גם כי זאת הייתה תקופה שמכבי זכתה בהרבה תארים וגם כי כל אחד מהם השפיע מאוד על המועדון. (בטח ג'רי, שהיה גם שחקן, מאמן וגם יו"ר). פשוט ציינת אז שלכל אחד מהכוכבים (שפיגל, נמני, זהבי) יש איזה פאק. נמני עם קרלוס גרסיה, זהבי עם הפועל וכו. אבל הנקודה שלי היא שזה שהם כוכבים ועל אף ששיחקו פחות משחקים ממיקו בלו או שרן ייני במכבי, הופך אותם לאגדות מועדון גדולות מייני או בלו. בעיקר כי הם כוכבים ואגדות והיו הפרצוף של המועדון ושל הקהל במשך שנים. יש לזה חשיבות. בלי קשר, חלום שלמכבי יהיה מוזיאון. אנחנו הקבוצה עם ההיסטוריה הכי עשירה בפער בליגה, אין כמעט שנים שבהם לא היה במכבי איזה שם בסגל שהוא גם אגדת כדורגל ישראלי (אפילו באייטיז נטול התארים). אנחנו באמת ראויים לזה.
  5. בתור אחד שאוהב לנבור בהיסטוריה של מכבי, אחלה דיון התפתח פה על נושא הסמלים. חייב להגיד שאני לגמריי בצד שלך ועם הרשימה שנתת. יש חשיבות למי הוא הפנים של המועדון. השחקן הכי טוב באותה תקופה שהוא מזוהה כפרצוף של המועדון ומייצג אותו. שהוא השחקן שהאוהדים מתרגשים יותר שהוא מבקיע ומתבאסים יותר שהוא מוחלף. שהיריבים רועדים ממנו. שגם היריבים יודעים שהוא המנהיג שלנו והם שונאים אותו נטו כי הם יודעים כמה אנחנו אוהבים אותו. בדור שלי, לזהבי ונמני חד משמעית היה את זה. לקטן היה את זה בחיפה, לאוחנה בביתר, לברדה בחזרה שלו לבאר שבע, אשכרה הפנים של המועדון. מלאי אגו, מעצבנים לפעמים אבל מנהיגים וכוכבים. כדורגל, מה לעשות, זה משחק של כוכבים לפני הכל. אם כדורגל לא היה משחק של כוכבים אז ייני היה מעל זהבי ומיקו בלו היה מעל שפיגל. אבל הם תמיד יהיו לבל אחד מתחת בעיניי (כבודם כאגדות מועדון שמור). זה כמו שבברצלונה מסי היה הפרצוף של המועדון ולא קרלוס פויול. פויול שיחק כל החיים שלו בברצלונה, די בטוח שהוא אוהב את הקבוצה יותר ממסי. ועדיין, במשך תקופה ארוכה מסי היה ברצלונה וברצלונה הייתה מסי. לדעתי לפחות זה מכריע את הויכוח.
  6. כל קרן או חופשית שהוא מגביה בריינה עונה הבאה חצי גול. יחלצו ככה תיקו בבלומפילד.
  7. הוא אמר שאנחנו צריכים להאיץ את ההכנות שלנו לקראת העונה הבאה. שכרגע הסגל שלנו נטול יוריס, גבי וזהבי הוא לא מספיק טוב לליגת האלופות ואיבדנו שחקנים עם הרבה ניסיון. וזה שהמאמן נשאר שנה שנייה ברציפות לא נותן ערבות לכך שהעונה תהיה מוצלחת. די ברור שהוא בעל אינטרס ובגלל זה הוא גם מבקר את מכבי חיפה וטוען שהיא צריכה חיזוק ואם תשאלו אותו על באר שבע גם היא צריכה חיזוק. אבל הוא טעה במשהו? זה לא נכון? זו המציאות כרגע בדגש על כרגע.
  8. בעולם שבו מודריץ' בגיל 39 רוצה להמשיך לשחק כדורגל והולך למילאן, בעולם שבו טיאגו סילבה בגיל 40 מוביל קבוצה לחצי גמר המועדונים ובעולם שבו כריסטיאנו רונאלדו הגדול בוכה מטורניר שולי כמו ליגת האומות, מי אני שאגיד לזהבי לפרוש. לא כולם טוני קרוס. יש כדורגלנים שהם נרקומנים של המשחק והם רוצים לנצל את הקריירה הקצרה שלהם עד המקסימום. ערן זהבי בכושר נהדר, היה מהמצטיינים שלנו בפלייאוף, בסיטואציה אחרת עם מאמן אחר הוא גם נשאר פה (ובאמת שאין לי כוח לדיון נכון/לא נכון, נטו העובדות), אז למה שיפרוש? למה שלא ימשיך לשחק כדורגל?
  9. כנ"ל. לא מבין את ההייט ואת הרצון להכריח שחקני כדורגל להפסיק לעשות את הדבר שהם הכי טובים בו בעולם. בטח אגדה כמו זהבי. רוצה לשחק, בכושר טוב, פה לא ממש שמחו שימשיך ונפרד מפה בסטייל. אינשאללה שיפציץ בביתר ויזיין את הפועל גם בשבילנו, מתאים לי בית"ר כסגנית.
  10. עוד לא הבנתי אם הוא 9 או כנף. הוא כנראה 9 אז זה רכש מאוד לא ברור אלא אם כן כן הם בעניין של מערך עם 2 חלוצים.
  11. הם הביאו, הם צריכים לשם עוד זר לדעתי. נאוהל יותר קשר אמצע (אני חושב שהוא מוכשר מאוד אבל הוא דורך על דיא סבע), חזיזה זה כבר לא זה וסברינה בעיניי לא שחקן מספיק טוב.
  12. יובאנוביץ' יכול להצליח בחיפה אבל השאלה המרכזית זה מה יהיה שם בכנפיים. כרגע יש שם מדבר, ממש מדבר, אין להם שחקן כנף אחד ראוי למכבי חיפה. לא מבין איך הם לא נותנים דגש מרכזי לזה.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.