Jump to content

car.garsia

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. אריאל פרץ בינוני זה מחמאה בשבילו. מטורף שהוא פותח בנבחרת ישראל. ביטון עשה שם התקדמות אבל עדיין נשאר שלשלן. אפילו לשים סרט קפטן על הכתף הוא לא מסוגל. לא יכול לשחק במקום שבו הוא צריך גם לשבת על הספסל או להילחם על המקום שלו. את אלמוג אני די מחבב, אין אם בכדורגל אבל אם לא הפציעות הוא באמת היה מממש את הפוטנציאל שלו. סיומת טופ קלאס. חייב להגיד תודה כל בוקר לזיו אריה שלא ויתר עליו אחרי שכולם ויתרו. וכמובן שהכי כואב לי על דוידזאדה, היה ונשאר המגן שמאלי הישראלי השני הכי טוב בליגה (בכפוף לאיך יחזור קורנו). גם בגיל 50 הוא יעשה את מוות לשחקן כנף שמולו.
  2. רגע אז לא לדון על המאמן? שנייה אני רושם, להתלונן על המאמן אחרי משחק שנראינו בו זוועה והוא דיבר שטויות כהרגלו - אסור. צ'ק. מה מותר? לדבר על זה שאנחנו שבוע פלוס לפני פאפוס ויש פה סגל יותר חלש מעונה שעברה מותר? גם אסור אתם אומרים? חבל, נמשיך הלאה. שחקנים ספיציפית? אסור/מותר? אני אומר לא אבקר שחקני בית שלא היו טובים אבל נגיד ג'ראפי וכאלה תאשרו לי.
  3. ההגנה והשוער מפחידים אותי יותר מהקישור. המשחק רגל של ג'ראפי. הידיעה שהוא לא יהיה שם נצטרך אותו. הבלמים שלנו. איך שלאזטיץ' מעמיד את הבלמים. פחד אלוהים.
  4. אם יש משהו שלא התגעגעתי אליו מעבר לכדורגל שלו זה השטויות שהוא פולט בראיונות אחרי משחק. "מזל טוב לבאר שבע, בעטה פעמיים לשעה וניצחה". הסטטיסטיקה בסוף המשחק - 12-7 שבאר שבע ב10 שחקנים מדקה 18. מעבר לזה שזה עצימת עיניים, זה כל כך חוסר קלאס, כל כך לא מכבי.
  5. אם מצליחים להוציא עליו סכום כמו שהוצאנו על גלוך זאת אחת מההונאות הגדולות בהיסטוריה.
  6. 4 שחקנים מההרכב שלכם פתחו גם אצל לבסקי. ונטורה, פרץ, בלטקסה, ביטון. זה ההגדרה להרכב משני.
  7. אתם יודעים מה חייב דחוף? בלם זר. דחוף אבל. כל עוד הוא משחק 3-6-1 חייב בלם זר באופן בהול. רצוי שיהיה קרנף. זה לא פחות חשוב מאוד קשר לאמצע. העיקר הטוכמנים פרסמו שאסנטה יהיה בלם השנה אז לא צריך בלם? נו הוא באמת בלם, ב3-6-1. לא טעו.
  8. מטורפת, המשחק עוד 9 ימים וזה היה אותו הרבה ראשון מזה שסיים את השנה שעברה מינוס גבי, למקין ויוריס.
  9. שטויות, כולה משחק אימון למי זה מזיז. מה זה משנה שזה על תואר באצטדיון מלא? בקטנה. משנה שבאר שבע היו טובים מאיתנו ב10 שחקנים? לא. משנה שזה 10 ימים לפני משחק אירופאי חשוב? לא. משנה שנחלשנו משנה שעברה בכל תחום על הדשא, ש10 ימים לפני משחק אירופאי אין לנו הרכב שעולם את המעמד? מה פתאום. משנה שהמאמן נשאר עם אותו כדורגל בינוני משנה שעברה? לא. כולה משחק אימון, אל תתרגשו.
  10. זה לא משחק אימון עם יח"צ. זה משחק על תואר (אפילו על 2). אם נשחק היום חרא אני אהיה מודאג ואשפוט כמשחק רשמי לכל דבר ואם נשחק היום מעולה אני אהיה מרוצה כי זה משחק רשמי לכל דבר. אין שום קשר בין מה שאמרת לזה ששחקן חיזוק שבא בהרבה כסף מוצא את עצמו מחוץ לסגל כי הוא לא מתאים לשיטה. אם לתהות למה ולדבר על זה נקרא נהי, אז אין לי בעיה שיקראו לי נוהה.
  11. החוק הוא כזה: משחק על ברזל? מעניין. בואו נביא עוד תואר.
  12. הביקורת לא הייתה עלייך קודם כל אחי. דבר ראשון - האוהד במגרש הוא לא מבין גדול במערכים, הוא רוצה את השחקנים הכי טובים בכדורגל על הדשא. אי אפשר שלא להיות תמוהים שכישרון גדול כמו בן הרוש מגיע ולא מתלבש. דבר שני, אני לא מודאג לגביי משחק ספיציפי, אני מודאג לגביי העתיד. הקיבעון והאובססיה הזאת למערך שלו היא לא בריאה בשום צורה. כבר ראיתי מספיק מאמנים גדולים ממנו גם באירופה שאמרו שקודם כל תשים את ה11 הכי טובים שלך בהרכב, אחר כך תחשוב על המערך. יש גבול גם לשמרנות, שוב זה כולה משחק אחד וכולה תחילת העונה אבל אם זה יהיה מגמה, שחקנים לא ירצו לבוא לפה לשבת בספסל ולהתפלל שיש להם מקום בייצור כלאיים של ה3-6-1.
  13. לפחות כיתת מצוינות. כבר היו בה יוריס, פטאצ'י, עידו שחר, ערן. בטוח פספסתי עוד. רשימה מכובדת לכל הדעות של תפיסת ראש ביציע.
  14. יש כאן איזה ציפייה מאוד לא ברורה לראות שחקנים שמאוד טובים בכדורגל מתלבשים ואפילו תאמינו או לא, גם משחקים כדורגל. כאלה שהכדור לא זר להם ושמו עליהם מלא כסף כדי שיגיעו לפה. מניח שגם לשחקנים יש את הציפייה הזאת.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.