Jump to content

car.garsia

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. יש שמועות אסף נמני ביקש מזלקה שיסליק לו טנקים משוריינים וכיפות ברזל להעמיד ברחבה מחר. הם הולכים להתבצר. יהיה לא פשוט.
  2. לגמריי, על אף שאת הכדור של גבי גם נוייר בפריים לא עוצר.
  3. אחרי מחצית ראשונה מבוהלת, מחצית שנייה שחמט קל של קוז'וק לבכר. שימו לב לזה שנגד חיפה חייב לבעוט מרחוק, באר שבע עם 2 גולים מרחוק. כיוף שווה גול במשחק.
  4. חחחחחחחחחחחח זה רצף שחיתויות מטורף. המשחק הזה זה השיא.
  5. השאלה כמה רעש אלונה תעשה אחרי זה.
  6. אשכרה הפועל ירושלים קיבלה אותו אדום לפני 3 ימים. הואר אפילו לא בדק את זה!!! מטורף.
  7. תשמעו לא אומר שזה לא מרשים, זה מרשים מאוד. אבל זה קו הגנה בית סוהר. גולים של ליגה ז'.
  8. כנראה זה היה צפוי מידיי (אם כי מאוד קשה לצפייה).
  9. אני עוד לא הגעתי לשלב של לחכות בפינה לאנשי "טוואמסי שחקן שכונה" או לאנשי ל"פרדי ורגאס אין מספרים והוא שחקן של קבוצות קטנות". אני רק מבהיר כמה הרעיון של לא להביא אף פעם זר מהליגה הוא רעיון מסוכן ששילמנו עליו בעבר (וואקמה, מוחמד) ועוד נשלם עליו בעתיד. לפחות פטאצ'י מסתמן כהברקה. עכשיו רק נותר לחשוב מה היה קורה אם היה זר איכותי נוסף לידו.
  10. מקווה לראות את פטאצ'י, סיסוקו, ערן ומדמון בהרכב.
  11. נתניה בתחתית ועדיין איגור זלאטנוביץ' עם 6 גולים ופרדי ורגאס עם 5 בישולים. ורגאס בהרבה רגעים נראה שם אומלל, רמה מעל כל הפיסחים שהוא משחק איתם.
  12. מאוד אשמח. אני חושב שיש לו תקרה גבוהה מאוד.
  13. גם לדון אין בעיטה יוצאת דופן אגב. התלבשה לו אחת נגד ביתר, לפני זה היה לו עוד 2 מצבי בעיטה טובים מחוץ לרחבה והוא חימם את סילבה. (בלי קשר לזה שאני חושב שהוא שחקן מצוין).
  14. לגמריי מזכיר את ה3-1 וזה נגמר...., בול גם מה שאני חשבתי.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.