car.garsia
משתמשים רשומים-
Last visited
About car.garsia
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
קודם משפחת פדרמן הייתה הבעיה של המועדון, עכשיו אחרי שדני פדרמן הלך מסתבר שהוא היה צדיק, שהכוח שלו ביורוליג היה אימתני והוא רק רוצה להכניס את משפחת וילף ורקאנטי הזקן מנע ממנו כי הוא לא רוצה לקדם את מכבי. עכשיו רקאנטי ניסה למכור לטיפוס מפוקפק כמו לוין, דיץ' הפעיל את הסירוב ועכשיו יש אשם חדש במצב של מכבי, האיש שבלעדיו לא הייתה מכבי, שמעון מזרחי. עכשיו הוא רחוק החלטה אחת מלחרב, שימו לב לחרב לא פחות את המורשת הבלתי נגמרת שלו במכבי. לא מעניין אותי מי יהיה הבעלים בסוף, הלוואי ודיץ' יישאר בעל האחוזים הגבוהים. אבל מי שלא שם לב שיש פה פאקינג מלא אוהדים שהולכים שולל אחרי בן אדם מפוקפק, שעובר מפודקאסט לפודקאסט ולא הפסיק לזיין את המוח כל הקיץ כולל השבוע במופע מביך וגרוסטקי עם הבעלים של היריבה העירונית ורוצים לתת לו את השליטה במכבי. לא אחוזים, הם חולמים שהוא ישלוט על כל מכבי. כמה מפגרים אפשר להיות אלוהים. ולחשוב שהיינו רחוקים הפסד אחד לחיפה כדי שהיו מנסים להעיף מפה את מיץ' ולסחוב את המיני עופר ינאי הזה גם לכדורגל. שיהיו בריאים.
-
אני יותר סומך על בן הרוש מאשר על רוזן או בן חמו. אי לכך, בן הרוש בשמאל ואסנטה בימין. בקישור אני מקווה שקני ירחם עלינו וייתן לגבי לפתוח.
-
אז 2 מחזורים מלאים מאחורינו ואפשר לסכם את זה ככה. קודם כל, על הדשא מכבי עשתה את העבודה שלה ב2 המחזורים האחרונים והרשימה מאוד בדרך ל2 ניצחונות בזמן שהיריבות שלנו דיממו נקודות. אך יחד עם זאת, אנחנו יודעים שהרצף המטונף שסידרו לנו לפתיחת העונה רק הולך ומחמיר כשהשבוע אנחנו נצא למשחק הכי קשה שיש לליגה הזאת להציע, באר שבע בטרנר. ובמחזור הבא אנחנו נתמודד במשחק ההוא שהאלים והמלאכים בשמיים עוצרים את נשימתם ומביאים שקית גרעינים לצפות בו מלמעלה, הדרבי התל אביבי. יהיה קשוח, נצטרך חיזוק ועדיין אחרי פתיחת עונה מעודדת כזאת, נצטרך להמשיך לתת ביטחון לקבוצה שלנו, כמו שנתנו לה נגד חיפה וקטמון. זה שלנו להביא. השיר היום מוקדש לסדרת הדוקו הבינונית הטובה בעולם, "זהב שחור", שקידשה נושא מעניין כמו היפ הופ ישראלי וסה"כ למרות התעלמות מכמה ראפרים רלוונטים והתעללות של ai, עשתה עבודה טובה. אז החלטתי לתת כבוד לילדים מיבנה ולשיר הכי כיפי מהאלבום הנהדר עם השם הנהדר, בעטיפה של ממתק. אז מה בתפריט? המחזור יתחלק הפעם בין שבת לשני משום מה. בשבת רק שלושה משחקים. ב19:45 ייצאו לדרך 2 משחקים במקביל. במושבה, סגנית המוליכה מכבי פתח תקווה תארח את עירוני טבריה. שמישהו יעיר את זיו אריה האגדי מהחלום, אחרי שנים שהוא מתחיל עונה בהפועל ירושלים עם רצף הפסדים ופור לליגה, הפעם במכבי פתח תקווה הוא מתחיל עונה עם 2 ניצחונות רצופים והם צמודים צמודים אלינו בפסגה. גם זיו יודע ששני ניצחונות 2-1 עם הרבה מזל לא אומר הרבה על העתיד. אבל כשפוגשים את טבריה בשבת, באמת המלאבסים יכולים לחלום על 9/9 מדהים לפתיחת העונה. אצל האורחים מטבריה, אחרי הניצחון המרשים על הפועל פתח תקווה בפתיחה, הגיע הפסד לקריית שמונה שהחזיר אותם לקרקע או יותר נכון מתחת לקרקע, לקומה -3. עוד ב19:45 ועדיין ברחובות, הפועל ירושלים תארח את עירוני קריית שמונה. עוד עונה התחילה, ושוב הפועל ירושלים מתחילה עונה בצורה מזעזעת עם 2 הפסדים, נטולי בלם זר וסגל חלש וחלבי. יצטרכו להתאפס שם במהירות כדי לא לפנות למחלקת הניסים שוב בהמשך העונה. לקריית שמונה אין את מחלקת הניסים אבל יש את מחלקת הקוסמים. הרי אי אפשר להסביר איך הם מאבדים זרים שהיו בינגו, מביאים במקומם זרים אחרים וגם הם עושים כיוון של בינגו. אז סאניה ועבודלזאדה הקיצוניים החדשים הביאו להם ניצחון בשבוע שעבר על טבריה אבל איך מתמודדים עם האבידה של אוגריסה השבוע? האם לזה ייגמרו הקסמים? ב20:30 המשחק המרכזי של השבת בסמי עופר, מכבי חיפה תארח את הפועל פתח תקווה. ביום ראשון עמד איש הקוצים והג'ל פרק פכר במסיבת העיתונאים ותקף את התקשורת על זה שהם לא סופרים את חיפה והבטיח שהם יפתיעו בבלומפילד. הם באמת הצליחו להפתיע, הרבה זמן לא ראיתי מכבי חיפה כזאת חלשה בעיניים שלי. לא מצליח להבין איך אדווה דדון או חיים אתגר לא רודפים את רפאלוב ובכר על שדידת זקן, קבוצה כזאת מחורבנת עדיף שאני אחשוב שזה בכוונה מאשר שזה מה שהם באמת רצו לבנות. למזלם של המטורללים מהכרמל, הרצף שסידרו להם בליגה מעכשיו הוא רצף מהקלים שיש, אנטיתזה לשחיטה שלנו. השבת הם יפגשו את הפועל פתח תקווה, שניצחו ניצחון ראשון העונה בכל המסגרות בשעה טובה בשבוע שעבר את הפועל ירושלים ונמצאים בעיצומו של מקצה שיפורים לסגל. קופצים לשני ב19:45 בנתניה, מכבי נתניה מארחת את הפועל חיפה. 2 קבוצות שבאות מעודדות מאוד מהשבוע האחרון וכבר מריחות כמו קבוצות שיכולות לעשות פלייאוף עליון ואף יותר מזה. נתניה התעללה בדבר המביך הזה שביתר קוראת לו משחק הגנה והשפילה אותה 4-1, הפועל חיפה סיימה שבוע כפול ב2 תוצאות תיקו נגד שתיים מהיריבות החזקות בליגה, הפועל תל אביב והפועל באר שבע. ב20:00 בבלומפילד, הפועל תל אביב תארח את הפועל רמת גן. אין חיה מלחיצה, מאוסה ודביקה כמו הפועל תל אביב טובה ומנצחת. לצערנו, אחרי פתיחה מעודדת בגזרה הזאת עם תיקו נגד הפועל חיפה, באה ביתר ירושלים, התפרקה מול הפועל תל אביב וקיבלה ממנה 3 בראש. לשמחתה של הפועל, עד הדרבי הקדוש במחזור הבא, בזמן שאנחנו נירק דם בטרנר, להם מצפה משחק קליל בבית נגד הפועל רמת גן. הזדמנות לנצח ולהמשיך לאכול לכולנו את הראש כמובן. האורחים מרמת גן הולכים ומסתמנים כקבוצה החביבה הזאת אך הנאיבית להחריד. אחרי שבמחזור הראשון מול חיפה הם הפסידו 2-1 ויצאו עם המחמאות, במחזור השני מול באר שבע הם לא סגרו לאליאל פרץ את הפינה, הפסידו 2-1 ויצאו מה עם המחמאות. מחמאות בליגת העל זה יפה אבל מה עם הנקודות? עוד בשני ב20:15 בדוחא משחק חם, בני סכנין תארח את ביתר ירושלים. נתחיל עם המארחים, שהסגל שלהם סומן על ידי עוד בפתיחת העונה כגרוע מאוד ולפחות על פי 2 המחזורים הראשונים, בו הם גירדו נקודה אחת מ6, כנראה שזה נכון. לא פלא שהם בבהלת חיזוק לאחרונה. ומה נגיד על האורחים? קם לו בבוקר אלמוג כהן, חובש כובע ולובש טרנינג ובטוח שהוא יורגן קלופ. שהצהוב שחור הוא צהוב שחור של דורטמונד, שבמקום "אוהב מכל הלב", הכורדים ביציע שרים "you'll never walk alone", שאצילי הוא מרקו רויס, שאנסה הוא אובאמיינג (בגלל הריצה לשטחים מתים כמובן) וששועה הוא מיקירטיאן. שחרר את הוואסח בן אדם, אנחנו לא בבונדלסיגה הראשונה פה ואפילו לא בבונדלסיגה צוואי, לשחקנים פה אין אוויר לשטויות האלה. כמובן שעדיין אי אפשר להספיד את ביתר אחרי 2 מחזורים עם סגל כזה נוצץ אבל אם אלמוג כהן יפסיד גם בדוחא, את הראש של הכבש אלמוג כהן יצטרך להזמין לנתניה ולא לירושלים (וכן, ראש של כבש, לא ראש של דג, אתה טריפולטאי אלמוג, לא גרמני). המטרות שלנו: 1. הראש הוא נטו בטרנר, חייב לשאוף לנצח שם, השבועיים הקרובים זה המבחן שלנו. 2. אני לא אשלה אתכם, לא סתם החלפתי נושא, זה המחזור הכי קשה שיש. בזמן שאנחנו בטרנר, שאר קבוצות הצמרת מקבלות יריבות בהזמנה. הפועל בבית נגד רמת גן, אם היא לא מנצחת זה על גבול הנס. ואפילו אני מאמין שחיפה תצליח לגרד את הפועל פתח תקווה ולמנוע מאיתנו שיט שואו הכרחי לנפש. יהיה קשה אבל נהיה אופטימיים. עד אז, שיהיה לנו בהצלחה!!!.
-
לאווסו יש פוטנציאל. עדיין בגלל משחק אחד טוב להכתיר אותו לשדרוג על לואיזו זה מוקדם בצורה קיצונית. ללינדאל מחזק עמדה שהם טובים בה בכל מקרה. אני לא רואה סיבה להוריד את ליינדר לספסל ולתת לו דקות עם איך שליינדר נראה אתמול. אם אוגריסה לצורך העניין היה מגיע במקום עמנואל בואטנג הכפכף הייתי איתך.
-
איך הם שיפרו את הסגל? איך אפשר לטעון את זה לגביי אווסו/לואיזו אחרי 2 משחקים?
-
לא זה היה צריך מחזור מושלם לחלוטין. למרות שזה היה כפול והפועל איבדה נקודות השבוע, עדיין צריך לחדש ולהפתיע את היריב.
-
"אל תאמינו לו הוא משקר לך, הבחור הזה נחששש"
-
למה אריה זיו לא? ונתניה שנתנו 4 למה לא? וטבריה שכשבית הדין יירד מהם יחזרו לכאורה לתת במזרקים לא?
-
ראית את הכדור שאנסה שם ליד הקורה? מולנו זה באנקר קורה פנימה.
-
אמת, גם לא אמרתי שאתה טועה ב100 אחוז. צריך זמן לזה.
-
אני עוד לא אם זה עוזר.
-
למה אלמוג כהן העביר עוד פתק בנושא? הבן אדם מסתובב לי עם כובע מצחיה ב22:00 בלילה ביפו, חושב הוא יורגן קלופ.
-
סה"כ הנושא הזה עשה עבודה טובה עד היום אבל נצטרך נושא חדש.
-
כן אבל זה איזה תפאורה שלישית ברצף במנואלה עם השטן הזה בצורה שונה.
-
מדהים בעיניי שביתר העמיסו שחקנים בקיץ אבל קשר 6 הם לא הביאו. ככה אתה מגיע למצב שבבלומפילד אתה עולה עם זיו בן שימול הג'וק הזה בתור קשר 6.